Quantumswap Global

Company details

Written by the company

Quantum Swap is an initiative aimed at making trading accessible to people who may not have the time or expertise to follow the market themselves. By using an automated algorithm for trading, Quantum Swap offers several advantages. For example, the algorithm helps reduce human errors, lowers the time investment required, and allows users to take advantage of opportunities that arise in the market.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Opgelicht

Quantum Swap als concept klonk aantrekkelijk, maar bleek wederom een valse belofte te zijn van zijn vertegenwoordigers. Ik heb vooralsnog geen idee wie aan het roer staat van deze onderneming, het enige dat ik weet is dat ik €1075 heb overgemaakt naar Sem May en dat hij weigert contact met mij op te nemen over de nalatigheid van QS. Maandelijkse payouts werden beloofd met een geschat 15%-30% rendement op je investering, maar in werkelijkheid haalde ze net 4% en heb ik in 7 maanden tijd slechts 2 van de 7 payouts gekregen.

Diep triest. Ik zou niemand aanraden om hier geld in te steken, maar deze waarschuwing is hoogstwaarschijnlijk tevergeefs, aangezien elk spoor van QS in rook lijkt opgegaan.

August 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik zou hier niet aanmelden

Ik zou hier niet aanmelden! Dit is dezelfde eigenaar als SFX Masterclass. Info hierover kun je vinden bij Boos.
Hij richt het ene bedrijf op na het andere. Dus wie weet hoe lang deze zal blijven bestaan!

December 27, 2024

Top Klasse Quantum Swap

Hartelijk Bedankt Voor De Goede Onboarding Super Goed Geholpen Met Alles Opzetten/Starten Super Goede Service Alles Wordt Super Goed Uitgelegd Stap Voor Stap Echt Top Klasse Wil Je Stappen Maken Aarzel Niet En Benader Hun Snel Quantum Swap ✅🙏👌💯🤝
Afgelopen Week Mijn Eerste Uitbetaling Gehad Super Goed Verlopen Heel Blij Met De Resultaten Thx Quantum Swap 💯✅🤝

December 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Quantum Swap echt een aanrader!

Ben je opzoek naar een passief inkomen.

Meld je dan aan bij ‘Quantum Swap’ een perfecte manier om een passief inkomen te generen, vriendelijke, betrouwbare medewerkers, ze leggen alles haarfijn uit 1e uitbetaling al ontvangen na 2 weken.

Echt een aanrader.

December 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Doordat ik een goede en duidelijke onboarding call heb gehad ben ik direct hiermee in zee gegaan en laatst mijn winst uitgekeerd gekregen.

Ze reageren snel als je vragen hebt en helpen je met alles.

Super goede ervaring hiermee!

December 3, 2024

Fijn platform

Fijn platform, duidelijke uitleg en goed resultaat! Heb nu een aantal keer een uitbetaling gekregen, zonder problemen. In het begin was het even uitzoeken hoe ik het kon omzetten naar geld op de bank (ipv Crypto), maar dit bleek uiteindelijk een stuk makkelijker dan gedacht… Ik was in het begin erg sceptisch, maar vooralsnog is mijn sceptische gedachte onjuist geweest.

December 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Quantum swap is het echt waard

Quantum swap is het echt waard. Van goede ondersteuning tot fijne onboarding gesprekken voor mij precies wat ik zocht.

Als (beginnende) crypto trader zoek je toch altijd mensen die je kunnen helpen te ontwikkelen in dit virtuele landschap. Het team is professioneel en heeft kennis en dat blijkt. Tot nu toe al meer ROI behaald dan wat ik met de normale aandelenbeurs zou hebben behaald. Dus al met al bedankt quantum swap!

December 15, 2024

The Trustpilot Experience