QJCoaching

Company details

Written by the company

Bij QJCoaching geloven we dat het voor iedereen mogelijk is om zowel fysiek als mentaal een volledige transformatie te doormaken met de juiste strategie en begeleiding. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke coachingstrajecten die je helpen om je doelen écht te behalen en vol te houden. Ons programma combineert bewezen methodes, persoonlijke begeleiding en een resultaatgerichte aanpak, zodat jij niet alleen verandering ziet, maar ook blijvend resultaat bereikt. Jouw succes is onze missie – en we stoppen pas als jij jouw doelen hebt bereikt.

Contact info

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Structuur, duidelijkheid en motivatie

In drie maanden tijd is er niet alleen zichtbaar fysieke vooruitgang geboekt, maar ook mentaal is er enorm veel veranderd. Het afvallen, sterker worden en fitter voelen waren geweldige stappen, maar de grootste winst zat in de mindset en het vertrouwen dat is gegroeid.

Dit traject liet zien hoeveel potentieel er eigenlijk al aanwezig was. Door de juiste begeleiding kwam er structuur, duidelijkheid en motivatie om door te blijven zetten. Ook op dagen dat het moeilijker was. Het is geen snel trucje, maar een proces dat echt werkt als je erin investeert.

Voor wie twijfelt om te starten: dit traject kan echt een verschil maken. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor hoe je je voelt, denkt en met jezelf omgaat. Het is een investering die meer oplevert dan verwacht.

January 25, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Top!

Echt een Topper! 10 kg afgevallen in 3 maanden tijd met zelfs een vakantie en feestdagen ertussen. Een persoonlijk plan en goede begeleiding

January 24, 2026

Living proof

Beste lezers, in dit traject van 6 weken ben ik van 55kg skinny fat naar 60kg op 12% bodyfat getransformeerd, quinten heeft mij niet alleen fysiek maar ook mentaal geholpen over hoe ik mijn lichaam moet transformeren. Ik heb in die 6 weken veel veranderingen gezien en ben trots op mezelf. Met deze zelfde informatie ga ik mezelf blijven verbeteren. Het licht wel echt in je eigen handen of je de verandering maakt of niet. Als je niet goed naar hem luistert zal er niks veranderen. Ga keihard en luister naar deze boys, ze weten waar ze het over hebben. Ik geloof in iedereen die blijft doorgaan.

December 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Quinten is echt een top coach voor mij…

Quinten is echt een top coach voor mij was het afvallen altijd wel te doen maar structuur krijgen in mn leven was echt wat ik miste. Dat is eigelijk wat ik heb geleerd en die skill brengt je veel verder in het leven dan ff meer cardio doen of voor een korte periode minder eten bij quinten leer je hoe je het makkelijk kan volhouden met kleine stapjes die uiteindelijk het grote verschil maken bedankt voor de skil die jij me hebt geleerd daar kan geen geld bedrag tegenop!

August 1, 2025

Mijn ervaring

Quinten heeft me de afgelopen 6/7 maanden geholpen met mijn afval traject. Was begonnen op 97 kilo en eindigt op 78.

Waar ik goed mee geholpen ben is om samen te kijken wat me doel is om te bereiken , Ook met het plannen met trainingen en het werk konden we ook samen zitten en overleggen hoe we het beste kunnen aanpakken.

Ik heb zeker niks te klagen over de coaching traject die ik heb gedaan en het was 100% me geld waard.

October 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik viel altijd terug in mn oude gewoontes

Ik viel altijd terug in mn oude gewoontes en quinten heeft me elke keer net dat extra zetje in me rug gegeven die ik nodig had waardoor ik uiteindelijk op het gewicht ben gekomen wat ik voor ogen had en nu ook de kennis heb om op eigen benen verder te kunnen!

September 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Quinten heeft me heel erg veel geleerd

Quinten heeft me heel erg veel geleerd. Ik ben op een gezonde manier 10kg afgevallen en blijf nu ook op dit gewicht. Er wordt snel gereageerd op vragen en denkt goed met je mee. Kortom een aanrader als je zelf niet verder komt.

September 19, 2025

Buitengewoon uitstekend!

Heel blij met dit coachingtraject! Ik ben eindelijk op een gezonde manier kilo’s kwijtgeraakt en heb geleerd hoe ik dit kan volhouden. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en praktisch. Een echte aanrader voor wie een stap de goede richting in wil!

September 18, 2025

The Trustpilot Experience