Rønnede Kro Reviews 49

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Som fast stamkunde er det en fornøjelse at spise på den lokale kro og være vidne til et konstant skyhøjt niveau ! Stemningen er hyggelig men high-end hvor hvid dug og højt service giver følelse af M... See more

Rated 2 out of 5 stars

Var til min fasters 80 års fødselsdag, og er dybt skuffet på hendes vegne. Forretten/Lækker laks. Hovedretten/ kolde kartofler/koldt kød/kold pebersovs, som aldrig havde set et peberkorn, kold skysovs... See more

Company replied

1. Restaurant

Written by the company

Når man ankommer til Rønnede Kro, lægger man som det første mærke til roen i lokalerne. Der er ikke fyldt op med borde, så man sidder klemt sammen i et lille lokale – der er derimod godt med plads, hvilket skaber de perfekte rammer for at gæsterne kan få en hyggelig aften fuld af nærvær med deres nærmeste. Det mest fantastiske er den alsidighed køkkenet byder på. Den ene dag kan gæsten komme og spise en af vores ’klassikere’ – en saftig bøf eller en helstegt, sprød rødspætte – og ugen efter kan man komme for at afprøve en af vores små ’gourmetretter’, som man måske så sig lun på gangen forinden, da den blev serveret ved bordet ved siden af.

3.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Sølvbryllup

Vi havde inviteret familie og venner til brunch i anledning af vores sølvbryllup. Årsagen til at vi valgte Rønnede Kro er, at vi ALDRIG er blevet skuffede derude. Vi havde de mest vidunderlige tjenere, der serverede pragtfuld mad.
Vi har spist på Rønnede Kro adskillige gange som både inviterede og inviterende. Vi kommer igen.

February 21, 2026

Madder jiuw

Først, stedet er jo fint og tjenerne rare og har været der før om aftenen og været tilfreds og derfor glæder jeg mig til komme der og forventningen er stor, starter med pariserbøf og den er ok men så napper jeg en torskerogn på brød og der må jeg sige at smagsløst og med 100 sikkerhed ikke frisk men tør torskerogn som er ekstrem ligegyldig og op ingen måde pengene værd 150 kr ca , ja det sku at røve folk og jeg smagte også hønsesalat og fladfisk og ærligt det fanme på ingen måde iorden, smager på ingen måde frisk og på ingen måde godt 150 kr for noget som K salat med sikkerhed laver bedre. Min mening er at det ikke er friske varer enten tørre eller våde og billigt indkøbt eller virkelig dårligt tilberedt og lavet så jeg må sige mine forventninger til det ellers finde sted er på det sted at kommer der ikke mere og vil råde folk til købe ihvertfald madder eller ingredienserne til madder i netto og så spare frokost pengene.

Kan nu se jeres redigeret svar , jeg kan jo ikke sidde sige til tjeneren maden er nær klam men kom med en kæk bemærkning til tjeneren som jeg betalte til som med sin attitude tilkendegav hvad jeg mente og ærligt jeg ikke ude på svine til , jeg vil blot give min helt reelle mening til kende om det og at i dækker jer ind i stedet for tage til jer er helt uden sidestykke for der ingen tvivl om at det mad som omtales var i nærheden af klamt fremfor lækkert , hvis det sådan man skal ligge det op

January 25, 2026

Kære Bo

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at læse.
På dagen gav I over for vores tjenere udtryk for, at alt var, som det skulle være, og derfor kommer det selvfølgelig bag på os at læse, at I efterfølgende ikke har været tilfredse med maden. Vi tager dog din feedback seriøst og med i vores videre arbejde.

Rated 1 out of 5 stars

Vi skulle invitere svigermor på…

Vi skulle invitere svigermor på frokost.
Vi fik smørrebrød hønsesalat smagte af ren pickles der var ikke meget der smagte af det man forbinder med hønsesalat, karse var der nok af på alle madderne. Rejer m æg der står håndpillet og jeg skal ikke sige om de håndpillet men de var ikke frisk pillet og de var lunken. Fik paneret fladfisk med remoulade den var så vandet og uden smag og iskold og virkelig kedelig. Så var der torskerogn den var ok men ikke med en smag hvor man tænkte den var god. Pariserbøf var ok men alt i alt var maden virkelig smagsløs

Kan se i svaret at man spidser os af med sige vi gav udtryk for alt var som det skal være til det vil jeg sige at man prøver vaske hænder, da vi på en pæn måde prøvede sige at maden ikke havde meget smag og udover det også snakkede om da tjeneren kom at hønsesalaten smagte mere af pickles end høns og at fisken smagte af vand. Udover det sagde min svigermor også at rejerne var lune og vandet var lunken som vi fik på bordet. Men tjeneren var en ung fyr så hvordan skulle han lige tage kritikken. Synd I ikke kan kende kritikken men jeg tænker heller ikke i smagte min mad.

January 25, 2026

Kære Malene

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at læse.

Rated 4 out of 5 stars

Var forbi til frokost i form af…

Var forbi til frokost i form af smørrebrød. Bestilte “Rugmelstegt fladfisk med grov remoulade og citron”. Fladfisk giver jo ikke megen viden om det er rødspætte, skrubbe, søtunge eller noget helt fjerde. Smagte udemærket men ville være rart at vide hvilken fisk der blev serveret?! Dernæst “Roastbeef med pickles, peberrod og friteret løg” også udemærket og med frisk og stærk peberrod. Fælles for begge stykker var iskoldt rugbrød, hvilket ødelagde lidt af fornøjelsen. Servicen var med et smil af personalet.

November 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste sted jeg har spist

Det bedste sted jeg har spist, eller ihvertfald i top 3/5.
Kun ros fra mig og de andre 5 i selskabet
Den mest søde, høflige og kompetente betjening man kan få. En rigtig god oplevelse som vi sent vil glemme, et sted der vil stå højt på vores ønske seddel til fremtidige resturant besøg.

November 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Alt i alt en ikke rar oplevelse

Alt i alt en ikke rar oplevelse.
Min stegte rødspætte, hvilken blev serveret som den sidste i selskabet viste sig at ikke at være frisk.
Jeg har nu haft opkastninger hele aftenen efter besøget på Rønnede Kro.
Resten af selskabet var glade for deres mad, men min ødelagde simpelthen min appetit og jeg kunne ikke tænke på at prøve en ny fisk selv om kroen tilbød at tilberede en ny, da de godt kunne se at den første ikke var i orden.
Jeg fik min juice gratis, men måtte stadig betale for en uspiselig fisk.
Oplevelsen fik mig til at føle mig mindre velkommen end resten af selskabet der var etniske danskere.

July 22, 2025

Kære Jackie

Tak for din tilbagemelding.

Vi er meget kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse – det er naturligvis langt fra, hvad vi ønsker for vores gæster.

Vi har undersøgt sagen og kan forsikre dig om, at der ikke var noget galt med friskheden af rødspætten. Fiskene blev leveret samme dag som jeres besøg – tirsdag – og vi har generelt meget høje standarder for kvalitet og håndtering af vores råvarer.

Der blev serveret fire hele rødspætter ved jeres bord, alle tilberedt samtidigt på samme pander, og vi har ikke modtaget andre tilbagemeldinger. Den smuldrede konsistens, du oplevede, kan forekomme hos rødspætter, når vandtemperaturen i havet har været høj – det påvirker strukturen, men gør ikke fisken uspiselig eller sundhedsskadeligt.

Vi tilbød med det samme at tilberede en ny fisk, og det er vi selvfølgelig kede af, at du ikke havde lyst til. Vi forstår, at oplevelsen havde sat sig.

Det gør os desuden ondt, hvis du ikke følte dig lige så velkommen som resten af selskabet – det er bestemt ikke i tråd med, hvordan vi ønsker, alle vores gæster skal opleve et besøg på Rønnede Kro.

Tak igen for din feedback – vi tager den alvorligt og håber, du vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Anders Kryger

Lækker mad, super betjening

Jeg, min mor, hendes kusine og min gode veninde var til frokost på Rønnede Kro i går og det var bestemt en super positiv oplevelse. Selvom vi kom en halv time for tideligt fik vi plads med det samme. Kroen er super hyggelig og maden var lækker. Betjeningen var enestående, så vi kommer bestemt tilbage.

Tusinde tak for en dejlig frokost.

October 25, 2024

god mad

god mad, stemning og atmosfære.
Særligt tjeneren Frej sørgede for at vi fik en helt fantastisk aften.

Vi kommer helt sikkert snart igen

September 27, 2024

Bryllup på kroen

Vi holdte vores bryllup på kroen, hvilket gik over al forventning! Personalet, var klar og imødekommende. Meget servicemindet på at vores dag skulle være speciel.

Maden var dejlig som altid. Vi fik family style til hovedret som passede utroligt godt til de sultne mænd! 🤗

Jeg kan til hver en tid anbefale rønnede kro som destination! De er så behjælpsomme med hvad som helst du skulle være i tvivl om!!

April 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Som fast stamkunde er det en fornøjelse…

Som fast stamkunde er det en fornøjelse at spise på den lokale kro og være vidne til et konstant skyhøjt niveau ! Stemningen er hyggelig men high-end hvor hvid dug og højt service giver følelse af Michelin :)
Maden er som altid helt fantastisk, hvor vi valgte bøf bearnaise. Håndskårne fritter, fantastisk lækker bearnaise og en udsøgt ribeye er måske Sjællands bedste udgave af denne klassisker :)
På vinkortet er der rig mulighed til at vælge, her fik vi et par gode glas rød (zinfandel og Pinot noir).

April 6, 2024

Super nytårsmenu

Tak for en meget lækker, elegant og særdeles velsmagende nytårsmenu, som gjorde stor lykke for fire dage siden.
Medfølgende vejledning (som lignede det fineste menukort) var grundigt og let forståeligt, tilberedningen enkel, alt fint pakket i papæsker, ingen skåle etc., som skulle returneres.
Mvh Lars Jensen

December 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Tak for at spilde min tid.

Hej Rønnede Kro
jeg havde fået et gavekort til Rønne kro
så jeg går ind på deres hjemmeside og booker et bord til 2 og for en pop up på frem på at Det er blevet booket.
Kommer derned og får at vide at der ikke er booket plads der jeg skriver modtaget en SMS og en e-mail.

Jeg går stærkt ud fra at man har booket et bord nå det popper frem som information på hjemmesiden .
Jeg har kørt hele vejen fra København for at måtte køre et andet sted hen på Sjælland for at spise.
Tak for de 100 kilometer og det gavekort jeg ikke har fået brugt.
Jeg får nok aldrig brugt det gavekort så de får pengene direkte i lommen den deciderede svindel.
Tak for at spilde min tid.

November 17, 2023

Kære Rolf

Som vi også har været i dialog omkring på mail, kan vi desværre ikke genkende den bookingbekræftelse, du beskriver. Det er slet ikke muligt at booke bord på hjemmesiden, men det foregår derimod på en ekstern side, der hedder DinnerBooking.
Hvis bookingen er foretaget korrekt, får man tilsendt bekræftelse på både SMS og mail, hvilket vi kunne forstå, at du ikke havde modtaget.

Vi er kede af, at I kørte forgæves. Vi forsøgte også at finde en løsning, da I kom, selvom det ville kræve noget ventetid, da restauranten var helt fuld den aften.

Vi er også kede af, at du kan tro, at det har været overlagt fra vores side, for at I ikke kunne få brugt jeres gavekort.
Det vigtigste for os er altid at gøre vores gæster glade og tilfredse, så en uheldig situation som denne, ærgrer også os rigtig meget.

Vi håber meget at I snart finder tid til at komme forbi igen, så I kan få brugt gavekortet.
Som et plaster på såret, vil vi meget gerne servere et glas bobler på husets regning 😊

I er meget velkomne til at sende os en mail på
info@r-kro.dk, når I ønsker at bestille bord – så sikrer vi os, at der er styr på det 😊

Mvh
Anders

Rated 5 out of 5 stars

Brunch, som jeg gerne kommer igen for at spise

Vi bor langt væk, men havde fået anbefalet kroen. Meget, meget lækker brunch af højkvalitets råvarer. Ret fornuftig pris i forhold til den høje kvalitet. Yderst smukke, lyse og æstetiske lokaler og oveni det hele meget sød og effektiv betjening. Det kører man gerne 70 km for at opleve igen!

Mvh Charlotte Bülow

October 15, 2023

FANTASTISK service

Dårlige anmeldelser som ligger flere år tilbage. Det kan på ingen måder måle sig med maden og den service der finder sted på rønnede kro. En oplevelse der i den grad skal opleves igen. God mad og fantastisn service.
Vi kommer igen.
Hilsen Peer og Yasmin