Raalingen Reviews 16

3-star
2-star
1-star

Skøn påskefrokost 🐣

Skøn oplevelse i meget hyggelige lokaler - dejlig påskemenu med venlig betjening.
Kan klart anbefales og til sommer vil det sikkert være skønt at kunne sidde ude i haven og spise og hygge 👍

April 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse på et uventet…

Fantastisk oplevelse på et uventet sted. Vi været på restauranten for anden gang er meget imponeret over at det kan lade sig gøre at levere denne oplevelse i Hou. Nærværende og inspirerende oplevelse at blive kræset for af Kim med lækker mad og sublime vinoplevelser.

February 20, 2026

Valentin`s dag.

Fantastisk tapas anretning og god betjening af Kim - kan varmt anbefales.
Mvh. Charlotte og Arne.

February 14, 2026

Meget skuffet fødselar

Jeg afholdt min 70-års fødselsdag på restauranten med et selskab på 52 personer. Jeg havde glædet mig meget til dagen og set frem til fejringen gennem lang tid. Selskabet bestod af 52 personer, og arrangementet var planlagt som en særlig og mindeværdig begivenhed med venner og familie. Betjeningen var venlig, og både forret og dessert levede op til forventningerne.

Desværre blev oplevelsen ødelagt af hovedretten – oksemørbrad – som for manges vedkommende var direkte uspiselig. Kødet var sejt, fyldt med sener og flere steder råt. Dette var ikke blot min egen oplevelse, men noget mange gæster ved bordene kommenterede på.

Flere gæster fik deres hovedret ombyttet, mens andre opgav helt at spise kødet. Mange valgte – af respekt, og på grund af den ellers gode forret – at spise de få bidder, de kunne komme igennem, selvom retten tydeligvis ikke var i orden. Nogle gæster tog endda billeder som dokumentation, da de var chokerede over kødets tilberedning, eller mangel på samme. Der var kun et enkelt bord (10 personer) hvor alt var i orden.

Det er særligt skuffende, da netop oksemørbraden var fokus i menuen og en væsentlig del af prisen på arrangementet. Det var også vigtigt for mig, så alle kunne tygge maden - hvilket ejeren var fuldt ud klar over forud for festen. Når man vælger at fejre en rund fødselsdag i restaurantregi, forventer man, at hovedretten – og især et så eksklusivt stykke kød – lever op til et professionelt niveau. Desværre var kvaliteten på ingen måde acceptabel.

Efterfølgende kontaktede jeg ejeren for at gøre opmærksom på problemet. Her blev der ikke taget ansvar for hverken kødet eller skuffelsen over maden på dagen. Den eneste reaktion var et tilbud om kompensation svarende til 8 øl, på trods af at der var tale om en dyr fest for 52 personer, hvor hovedretten var det centrale element i menuen. Dialogen med ejeren bar præg af mere diskussion end forståelse, og der var klar mangel på ansvarstagen, hvilket gjorde det svært at nå frem til en tilfredsstillende løsning.

Derudover var tilbehøret til hovedretten lunken til kold, og stedet løb tør for rosévin under middagen. Trods der er betalt for ad libitum gennem flere timer.

Den manglende vilje til at anerkende problemet og tage ansvar har efterladt mig både skuffet og chokeret. Alt i alt en meget ærgerlig oplevelse, som desværre overskygger det, der ellers skulle have været en mindeværdig dag. Ligeledes for mine gæster, der er utrolig kede af det på mine vegne.

Jeg kan på ingen måde anbefale stedet, særligt ikke til større selskaber eller mærkedage.

November 15, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Venligt personale, temmelig smagløs mad.

Det er et meget venligt personale og super hyggelig have man kan sidde i ved godt vejr. Maden er ok, men heller ikke mere. Der mangler simpelthen smag, krydderier, liv. Svampetoasten var som at spise brun sovs med svampe i - uden smag. Kalvemørbraden var fint kød, men igen ingen krydderier.

July 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super madoplevelse på en meget stille…

Super madoplevelse på en meget stille fredag aften. 5 retters menu var lækker og veltilberedt. Et af højdepunkterne var tunanretningen samt tartaren. Super betjening og kompetent kok. 4 voksne og to børn gik glade og veltilfredse fra restauranten.

March 21, 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted, hyggelige omgivelser😍 Vi fik smørrebrødsbuffet, det smagte så skønt. Tjeneren var også bare super 🫶

February 21, 2025

Fantastisk bryllupsdestination

I weekenden holdt min mand og jeg bryllup på Raalingen og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! Stemningen var mega god, smukke opgivelser og fantastisk mad.

Absolut intet at klage over, og vi kan uden tvivl anbefale Raalingen som selskabssted til andre!

Et skud ud til Kim, som havde styr på det hele! Du var en stjerne!

September 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hold dig væk fra dette sted hvis ikke…

Hold dig væk fra dette sted hvis ikke du skal blive meget skuffet…
Vi havde bestil bord til 8 personer.. til kl 1900. Fra vi kom til vi fik vores drikke vare.. gik der en hel time.. så kl 2000. Fik vi en glas vin. Kl. 2015 fik vi vores forret.
Ikke mindre kl. 2100. Fik vi serveret vores hoved ret. Som smagte af Brande kød. Vi kladde men det hjalp intet. Kl. 2230 kørte vi meget skuffet hjem. Med en dårlig sam i munden.. så dette sted. er ikke besøg vær.
Så fin på noget andet hvis i tænker på dette sted.
Vi brokkede os meget. Men regningen fejlede ikke noget.
Så vores råd fin et andet sted..

Mvh Anders

August 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god mad og god betjening

Rigtig god mad og god betjening. Selv om der var mange gæster og travlhed, så udviste personalet en ro og betjening, så man som gæst blev set.
En restaurant som bestemt kan anbefales.

July 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En venlig modtagelse af tjener Kim 👍…

En venlig modtagelse af tjener Kim 👍 God mad og servering. Kim har styr på det og yder en fin service overfor gæsterne. Det betyder rigtig meget med en uddannet tjener og en dygtig kok, som kommer og fortæller om maden 👏 en rigtig dejlig aften på Rålingen 😎

July 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi besøgte Raalingen i Hou en kold og…

Vi besøgte Raalingen i Hou en kold og regnfuld aften i April.
Da det var allerførst på sæsonen, lå vores forventninger til en top oplevelse på et relativt lavt sted. Vi havde medbragt en ekstra trøje hvis der skulle være lidt vinterkulde tilbage i de gamle og historiske vægge. Vi var også forberedt på at vi kunne være de eneste gæster denne aften.
Vi har alle forskellig opfattelse af et godt restaurant besøg. Nogle vægter maden højt, andre kigger på stemningen. Vi mener at det er hele oplevelsen, maden, stemningen og ikke mindst betjeningen.
Vi må bare sige at det var en ren 5ér….. maden var helt i top, præsentabel, frisk og mega lækker. Stemningen kunne vi ikke klage over, der var 20-25 gæster tilstede, ingen lod til at mangle noget.
Der hvor vi nok er mest kritiske, er som ofte betjeningen. Det er nemt at møde en skolepige fra 9. der har lært en remse om maden og som absolut, naturligvis, ikke har forstand på vinen.
Men en helt almindelig fredag i April mødte vi Kim, har er rigtig tjener, altså uddannet tjener. Derudover er han også vin sommelier, enda med forstand på dette.
Søger man en komplet oplevelse, mad, stemning og top betjening, kan vi kun anbefale Raalingen i Hou.
Vh. Sara og Per

April 5, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Raalingen Hou oktober menu

Endelig fik vi prøvet Raalingen efter Michael har overtaget og så lækkert mad, både en fryd for øjet og maven især cappuccino
af hjort med tyttebær mm var fantastisk. desværre ikke mange besøgende , og meget koldt i lokalet prøvede og lukke døren men blev desværre åbnet igen . Men vi er klar igen

October 18, 2023

Traktørstedet Skovgårds Raaling anbefales ikke

Jeg var nede at spise på Traktørstedet Skovgårds Raaling, i Hou ved Hals, med min familie i sommerferien.

Da stedet ligger i en by helt ned til vandet tænkte vi at det oplagte ville være at bestille et Stjerneskud, da vi forventede at der ville være friske fisk i sådan et miljø.

Vi fik i alt 3 stjerneskud med 2 eller 3 fiskefiletter på hver og ikke en fiskefilet var spiselig. Det eneste der var spiseligt var rejerne fra lage, den købte laks og brødet.

Normalt er tomme borde den første indikation på at man skal holde sig væk. Det vil jeg gøre i fremtiden.

October 12, 2017

Is this your company?