radiatorendiscounter Reviews 4

1. Boiler and Heating Service
  2. Air Conditioning Store
  3. Air Conditioning System Supplier
  4. Radiator Shop

Information provided by various external sources

Radiatoren Discounter, Uw radiator tegen outlet prijs! De grote merken tegen kleine prijzen! Outlet prijzen voor alle radiatoren!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Vreselijke service

In november heb ik radiatoren besteld voor mijn huis. Deze zouden een levertijd hebben van 15 dagen, echter kreeg ik deze (zonder communicatie) pas eind januari binnen.. ze zouden 2x eerder geleverd worden, waardoor ik thuis bleef de gehele dag. Maar dan werd dit opeens geannuleerd. Daarnaast is er vanuit het bedrijf geen communicatie en wordt er niet meegedacht over een oplossing/compensatie.

February 17, 2026
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

1800 euro convectorput met krassen ontvangen

De convectorput (1800 euro) kwam met behoorlijk wat krassen aan, waarvan 1 grote duidelijk in het zicht. Antwoord door Frank van Gils; "In principe is dat niet zo erg, het betreft geen onderdeel wat in het zicht valt en het betreft ook geen vitaal deel. Wanneer het afwerk-rooster er overheen valt zal het niet meer opvallen. Wellicht is de streep weg te poetsen of de zichtbaarheid nog te verminderen ?"
Waarop wij hebben geantwoord; "Bedankt voor uw reactie, maar het is geen streep, het is een kras. Omdat wij het al opgemerkt hebben, is het moeilijk weg te denken. De zichtbaarheid is niet weg te poetsen of te verminderen. Zelfs met het rooster erop zie je het nog. "
Hierna kwam hij (na contact met Jaga, de fabrikant) met het voorstel een lakstift op te sturen in dezelfde kleur. Voor een convectorput van 1800 euro vonden wij dit een erg matige oplossing. Ook zagen wij dat de convectorput inmiddels (nog geen maand na het bestellen) 132 euro goedkoper was geworden. Onze respons hierop was of er geen compensatie of korting mogelijk was indien wij er nog een rooster bij zouden bestellen. Hierop antwoordde Ronald van Gils dat ze i.v.m. de zomervakantie gesloten waren en dat Frank ons na 3 weken zou contacten. Dus ik heb de dag nadat hij terug zou zijn van vakantie en zou reageren een herinneringsmail gestuurd. Anderhalve week hierna nog geen reactie, dus nog een herinneringsmail gestuurd. Hierop antwoordde Frank dat hij het ging overleggen. Een week later nog niets vernomen, dus nog maar eens een herinnerings email de deur uit. Erg teleurgesteld met deze klantenservice. Het is inmiddels 8 weken na mijn eerste email met foto's en unpacking video, waar de krassen bij aankomst duidelijk zichtbaar zijn. Wij kopen hier niet weer.

September 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Zeer star bedrijf met nadruk op de…

Zeer star bedrijf met nadruk op de kleine lettertjes. Retouren moeten binnen 14 dagen. Daarna geen enkele vorm van coulance mogelijk. Zelfs algemeen bruikbare montage-onderdelen, nog origineel verpakt, nemen ze na één maand niet meer terug en dat zelfs niet nu de montage bij ons door 2x Corona vertraagd werd. Overmacht dus. Geen speld tussen te krijgen. De manager wil van niets weten. Goed te weten om hier dus nooit meer te kopen.

March 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Twijfel niet nodig. Prima zaak, perfecte service

Ik heb hier met enige twijfel een radiator besteld vanwege de scherpe prijs. Super service, netjes geïnformeerd dat er iets door groothandel nog niet geleverd werd en levering dus een weekje later werd. Daarna nog netjes opgebeld om de juiste aansluitstukken nog even te checken.
Aanrader dus!

May 15, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look