Jeg fik mine handsker forsent og de kom…
Jeg fik mine handsker forsent og de kom med et hul i min oplevelse var rat dårlig men jeg har da tænkt mig at prøve igen
Jeg købte et sæt gokart handsker og fik dem 2 dage efter. Jeg er vild med kvaliteten, og leveringstiden er helt i top. Priserne er helt i bund selvom der er top kvalitet.
I det hele taget spiller det hele med mindre man heder Emil.
Jeg har en ven med navnet Emil, som købte et sæt magen til mine i en anden farve kombination, men som kom med forsinket levering, og med hul i den ene handske. Hvilket jeg syntes er ret sjovt 🤣
Gode produkter og god service når man skriver til dem.
Svensk butik med dansk side, men det mærket man slet ikke. Det spiller bare.
Super venlig og kompetent betjening i telefonen. Hurtig levering og velfungerende bytteservice, da jeg bestilte en dragt i forkert størrelse.
Super kompetent rådgivning
Hej Hestenettet
Jeg bestilte nogle gokart handsker til min simracing og fandt frem til at dem, jeg havde fået hjem var for små. Så efter en mail om retunering fik jeg lov at bytte dem til nummeret større. Så god kundeservice skabe gode kunder.
Bestilte mandag aften og modtog fredag
Kunne godt have brugt lidt mere info fx når de sender pakken fra deres lager jeg fik bare en mail fra PostNord at et brev var på vej til mig
Ellers fin oplevelse