Ranch Svendsen Reviews 8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Værste smykkeforretning i Vejle!

Værste smykkeforretning i Vejle!
Værste smykkeforretning i Vejle!! Det må også være i kategorien “værste i landet”. Købte en ring til min kæreste i denne butik, og aldrig skal jeg sætte mine ben der igen!!
Hvis jeg kunne få pengene tilbage, havde jeg gjort det!!
Ringen er købt tilbage i start november, og den dag idag er den stadig hverken i rigtig størrelse, eller som ønsket!
HOLD JER VÆK!!!

December 14, 2025
Advertisement

Nedladende ekspedient

Nedladende ekspedient
Total uengageret
Hoven og tydeligt han følte sig hævet over mig.
Hverken smil høflighed,eller et farvel...
Mon det var fordi jeg gik efter sølv og ikke de dyrere titanium/guld m brillanter.
PS de andre guldsmede informerede mig at sølv bestemt stadig var ligeså brugt som det dyrere ædelmetal.
Kommer ikke der når den total uegnet mandlige ekspedient står ved disken..

August 31, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Overvejde at købe noget ved dem

Overvejde at købe noget ved dem, og de reklamere da også pænt med at man kan sende retur. Med mindre det er på bud. Det vil så sige alt man ikke kan sende retur da det hele er på bud. Svinsk og de burde lukke biksen hurtigst muligt. Hold jer væk fra dem

October 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Magen til snop butik skal man lede…

Magen til snop butik skal man lede længe efter, gik derind med mit gamle Citizen Crystron Solar ur fra 1976 og talte med en nydelig dame der stod ved skranken, men straks kom en ældre ansat kvinde og overrolede samtalen total, nåå ja, her må jeg lige indskyde at den ældre var hvid og den anden sort. TOTAL USMAGELIGT

Fortalte hende "blondie" at der skulle skiftes et plastikglas til mineral glas samt et genopladeligt batteri i uret, og straks begyndte hun at tale om at det nok skulle til opladning under en special lampe og en masse andet ævl.

Jeg forklarede hende at det bare var at skifte et batteri der koster 39.- kr på nettet...
Men Næhhh nej... så skulle jeg nok bare få det lavet der da, hvorefter hun snerpet gik ud på værkstedet, for at komme tilbage og fortælle at det var hele lade anordningen som skulle skiftes og det vil koste 300,- kr.

Efter lidt tid viftede hun urmageren ud fra baglokalet, og han sagde at der ikke kunne fås mineral glas til sådan et ur!

Rakte ham det andet ur jeg har på armen "som er 99% magen til, dog med mineral glas"
men NEJ, det var også plastik på den sagde han bestemt.

Dog måtte han bide det i sig igen, efter at ha basket tænderne mod glasset nogle gange.

Nå ja, og så var batteriet slet ikke et batteri, men en "kondensator" sagde han og sådan en koster 300,- kr. hos Citizen :-o

Nej det er en VARTA V15H til 39,- kr. 15mA 1,2V genopladelig batteri man bruger nu om stunder i sådan et ur.

Men NIX hans ord var lov, og det kunne man ikke, og så begyndte han så ellers at snakke om gamle bly batterier med syre i, contra nye litium batterier, samt at han kom han i konflikt med Citezen ved at gøre brug af andre reservedele...

Jeg nikkede uforstående og svarrede...
Godt for mig jeg selv kan "FIKSE" min gamle bil fra 1950 selv og ikke skal have den ind sådan et sted som her da :-o
men ihhhh nej, det er jo noget helt andet, sagde han !

Nå Oki tænkte jeg da jeg vendte om og gik ud af forretningen, hvorfor så snakke gamle syre batteri, i en urmagerbutik... KLAPHAT

Derfor har jeg nu bestilt både mineral glas og VARTA V15H på E-Bay til 20,- € samlet, og hold så op med jeres snopperi og bedrevidenhed over for jeres kommende kunder... lyt til hvad vi fortæller, det vil klæde jeres "finnnne" forretning gevaldigt.

Alt andet er MERE end DUMT

August 9, 2021

Vejles dårligste service!

Ualmindelig dårlig service ved Ranch-Svendsen Vejle.
Han afviger fra den aftalte pris med flere tusinde kroner, og løber fra sine aftaler.
Total arrogant og flabet service af Aage Ranch Svendsen.
Aldrig igen!

October 6, 2018
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. En ældre herre der i den grad taler grimt til en, og tror han kan se på folk, hvor mange penge de har og derfor mener, at han har lov til at agere helt uden for normal kundekontekst. Hvor er det afstumpet. Og blot til notat - jeg har i den grad de 65.300 kr. det konkrete ur kostede, men blev smidt ud efter 30 sekunder, da herren mente, at jeg var tidsspild og skulle finde mig et passende ur andet steds. Han nåede lige at fortælle, at han omsatte for 60 millioner om året. - Tillykke med det.

October 5, 2018

meget sur

Jeg købte et meget dyrt armbånd i 14 karat guld før jul til min mor. Jeg sikrede mig det kunne gøres 2 cm større. Nu kommer jeg så og vil have det gjort større. Men næ nej,det var ikke et originalt armbånd-så det kunne IKKE gøres større. Jeg kunne HELLER IKKE FÅ PENGENE TILBAGE. Jeg blev så tvunget til at købe et andet armbånd OG BETALE 4000 mere for et armbånd jeg egentligt ikke kan lide. Det har tage MEGET lang tid og mange tlf samtaler at få det afsluttet. Jeg har handlet hos dem for sidste gang

May 2, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet så dårlig … I Vejle Afd.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service!

Ville købe et ur, som så ikke havde certifikat også var det mig som var helt galt på den.. og han ikke ønske at handle med mig fordi, jeg ville have et ægtehedsbevis eller certifikat.

Det største fjols til dato, jegchar oplevet

November 16, 2017

Is this your company?