Randers Volieren Reviews 49

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Voliere. Der er hurtig og god kontakt, når man kontakter firmaet, og man føler sig virkelig godt taget hånd om som kunde. Jonas er rigtig dygtig til at finde løsninger, hvi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hos Randers Voliere får vi altid en fantastisk service. De er hurtige i deres ekspeditioner og ringer skriver om afhentningstidspunkt og specielle ønsker. Vores ældste volierer er flere år, og frems... See more

Rated 2 out of 5 stars

Super hurtig og nem levering MEN. Fik at vide, at alle med lidt snilde kunne samle den nye voliere (Aluminiums voliere med tag ” Nyvang” til katte) Men med selvskærende skruer og ingen hull... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en 3 x 2 rundjernsvoliere i marts: volieren er af rigtig solid kvalitet og med hjælp var den også nem at samle. Efter en mishap med kundeservice har jeg fået eftersendt den netramme, de... See more

Company details

1. Animal Feed Store

Written by the company

Randers Volieren er en dansk virksomhed med speciale i udvikling og produktion af volierer, bure og specialløsninger til kæledyr. Med base nær Randers arbejder vi hver dag med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbare materialer, der er skabt til det nordiske klima. Vores produkter bliver udviklet med udgangspunkt i både dyrenes trivsel og ejerens behov for en praktisk og æstetisk løsning. Vi producerer blandt andet volierer til fugle, specialbyggede bure til mindre dyr samt vores populære LUX marsvinbure, som er kendt for deres robuste konstruktion i aluminium og stilrene design med sorte sandwichpaneler. Alle løsninger er gennemtænkte ned til mindste detalje, hvor der er fokus på ventilation, rengøringsvenlighed og lang levetid. Hos Randers Volieren tilbyder vi også specialmål, så kunderne kan få præcis den løsning, der passer til deres hjem, have eller dyrehold. Vi har stor erfaring med både private kunder og mere avancerede projekter, hvor kravene til materialer og funktion er høje. Vi lægger vægt på god kundeservice og en ærlig dialog gennem hele processen – fra idé til færdigt produkt. Vores mål er at levere løsninger, der ikke bare opfylder forventningerne, men som holder i mange år frem. Randers Volieren er skabt med passion for håndværk, dyr og kvalitet – og det afspejler sig i alt, hvad vi laver.

4.5

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 1 out of 5 stars
Randers Volieren logo

Reply from Randers Volieren

Hej Frode

Jeg svare lige både her og på mail.

Jeg er frygtelig ked af at du ikke atratede med at kontakte mig. så jeg kunne tjekke op på bring i stedet for bare at lave en 1 stjernet.

Men jeg tager selvfølgelig straks fat i Bring.
Det er lørdag så kan ikke få besked fra dem før mandag.

Kan de ikke finde din pakke mandag så sender vi selvfølgelig straks en ny pakke afsted.

Men endnu en gang syntes jeg det er utrolig ærgelig at du ikke kontakter mig inden at skrive herinde.

Håber du får en god dag.

Mvh Jonas

Rated 4 out of 5 stars

God kvalitet

God kvalitet ville bare ønske at der måske var guide hul eller noget vi havde lidt besvær ved at få skruerne i ordentligt så husk lige at have et metalbord så jeg kan lave et lille hul sådan så skruerne har lidt nemmere ved at skrue i i skal ikke skrue hele vejen igennem men bare lige start hul det gør det hele meget nemmere

May 11, 2026

En fantastisk virksomhed

Vores ældste volierer er flere år, og fremstår perfekt, både ude og inde .

May 8, 2026

Jeg kan varmt anbefale Randers Voliere

Jonas er rigtig dygtig til at finde løsninger, hvis man mangler noget eller har særlige ønsker. Samtidig er burene i en rigtig fin kvalitet og lever fuldt ud op til forventningerne.

Alt i alt en meget positiv oplevelse!

April 17, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Super hurtig og nem levering.

Super hurtig og nem levering MEN.

Men med selvskærende skruer og ingen huller ELLER Brugsanvisning/indikater er det jo dømt til at gå galt. Jeg er ked af, at have brugt så mange penge på noget man kunne have lavet bedre selv…

PS. De kan IKKE tåle stormvejr….

March 9, 2026
Unprompted review
Randers Volieren logo

Reply from Randers Volieren

Hej Ida

Bekalger hvis du har haft udfordringer med at samle volieren
Der er ved afsendelsen afsendt mail med samlevejledning.
Den ligger også på varen da du bestilte den.

Jeg kan ikke forstå hvad du mener med at den ikke kan tåle storm vejr.
Volieren skal selvfølgelig fastgøres til vægen og bunden. hvilket det lyder som du ikke har gjort.

Nyvang volieren er den voliere vi sælger flest af. og du er den første som har haft udfordringer.

Ærgerlig at du ikke har haft ringet så vi kunne vejlede dig inden du lavede anmeldesen.

God dag.

Jonas