Randstadtvservice Reviews 18

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede service, goede prijs/kwaliteit

Goed bedrijf. M’n 2e tv kon geen contact meer maken met het internet. Elektronica was het probleem. Keuze: nieuwe aanschaffen of oude repareren. Na goede uitleg, met overzichtelijke tarieven, is de oude tv binnen een paar dagen gerepareerd. Snelle service. Probleem snel verholpen tegen redelijke prijs. Beter dan weer een nieuwe aanschaffen.

September 18, 2025

Kapotte laptop

Nadat mijn laptop stopte met werken, werd hij na telefonisch contact opgehaald, en na twee dagen weer werkend thuisgebracht. heel blij met hem!

August 31, 2025

Tv defect

Tv defect, de achtergrondverlichting deed het niet meer. Na contact was de tv opgehaald en na een paar dagen weer thuis. Dat voor een schappelijk bedrag. Top service!

August 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Als je ruzie hebt met je geld en graag…

Als je ruzie hebt met je geld en graag in de maling genomen wilt worden moet je absoluut hier bij Randstad Tv-service zijn!!!
Tv werd opgehaald want hij ging niet meer aan. Een week daar gestaan en toen kwam het bericht dat het niet meer te maken was want de chip werd niet meer gemaakt en geleverd een tv van 5 jr jong. Wel ff 55 euro betalen en hij zou de tv wel weggooien want tv is niet meer te gebruiken ( ja tuurlijk 😂)

Opgehaald en contact met Fixing for you genomen te Rijswijk, die wisten gelijk te vertellen dat het van dit bedrijf afkwam vanwege de slechte service. Fixing for you heeft het de volgende dag gerepareerd, grote klasse hier moet je zijn dus!

June 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

GROTE OPLICHTERS BEDRIJF RANDSTAD…

GROTE OPLICHTERS BEDRIJF RANDSTAD TV-SERVICE
Kijk uit voor dit bedrijf je wordt opgelicht waar je bij staat! Telefoons krijg je te horen dat je tv voor goedkoop wordt gemaakt! Maar dat is niet waar werkelijk worden zo hoge kosten groepen dat je tv afstaat! en dat is wat ze willen en RANDSTAD TV de tv voor goedkoop zelf maakt en zo jou tv door verkoopt!!! Dus je bent gewaarschuwd grote oplichters!!!! Je krijgt ook geen bon als wordt mondeling gedaan je hebt niks te vertellen je hebt niks zwart op wit dus je kan niks doen!! Vieze oplichters gewoon smerig!!!

January 22, 2023

Slechte service

Slechte service!
Onze tv viel thuis steeds uit. Naar Randstad tv-service gebracht. Hier heeft de meneer de tv aangezet om te kijken of deze uitviel.
Dat was niet het geval. De tv heeft drie dagen aangestaan bij meneer. Bij het ophalen vraagt hij 40€ terwijl hij niks met de TV heeft gedaan! Tevens geeft hij geen factuur… wat een oplichterij!

September 4, 2021
Randstadtvservice logo

Reply from Randstadtvservice

Het is jammer dat u vindt,dat na drie dagen u tv hier goed heeft staan te spelen,de van tevoren onderzoek kosten niet hoeft te betalen.De factuur is per mail na u verzonden volgens afspraak.

Tv snel gerepareerd

Tv opgehaald, en snel weer gerepareerd retour.

June 17, 2021
Randstadtvservice logo

Reply from Randstadtvservice

Bedankt voor U positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!”

Goede service!

Philips tv gebracht omdat het scherm uit was gevallen. Ik kon m gelijk langsbrengen en hij was snel gemaakt voor een kleine prijs. Erg blij mee, er wordt hier snel en vakkundig gewerkt.

April 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden, goede en snelle service.

Zeer tevreden, goede en snelle service. Hier werken nog echte vakmensen die weten waar ze het over hebben. Ze doen niet alleen TV reparaties, Ik heb laatst mijn iMac uit 2012 hier afgegeven voor reparatie (wit scherm start niet meer op). Kreeg eerst netjes een prijsopgave en na mijn accoord was de reparatie klaar binnen 2 dagen. Alles werkt weer netjes. Hebben ze de hard disk vervangen, kapot onderdeel op moederbord gerepareerd en weer nieuwe OS geladen en dat alles voor een zeer schappelijke prijs van 150 euro.

September 22, 2018

Prima vakman en service

Heel tevreden met snelle reparatie van Samsung plasmatelevisie. Ouderwets goede vakman, binnen een dag gerepareerd. Zoals beloofd. Had ik de tv naar Samsung service center gestuurd was ik hem zeker 3 weken kwijt.

Anyway aarzel niet en breng gerust al je reparaties naar Randstad TV Service.

November 14, 2014

Fantastische service ,snel en goed

Ik had een TV van een collega gekregen die stuk was gegaan (lcd). De collega had al een nieuwe gekocht en ik had geen TV.

Ik heb er toen samen met mn broer (electrotechnicus) naar gekeken en die kwam erachter dat de voedingskaart stuk was. Nieuw zou dit onderdeel 85 euro kosten. Dit was al niet veel om een dure philps tv van 4 jaar oud te laten repareren maar ik dacht misschien kan het nog goedkoper (ook omdat er misschien nog wel meer kapot kon zijn en dan zou ik met een onderdeel zitten waar ik niks mee kon).

Ik heb toen verschillende bedrijven afgebeld en bij dit bedrijf had ik het gevoel dat ik met iemand van doen had die er een hoop vanaf wist. Het is een klein reparatie winkel (volgens mij een éémans bedrijfje) waar een ras echte techneut werkt die nog op component niveau zaken kan repareren (ipv gelijk het onderdeel vervangen).
De reparatie heeft me slechts 55 euro gekost (een paar kapotte diodes op de voedingskaart) en de TV staat nu al weer 2 weken dagelijks aan.

Zeer tevreden!

November 6, 2014

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look