Company details

1. Car Accessories Store

Written by the company

Rapid Cleaners is de gespecialiseerde webshop voor hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires voor auto’s en boten. We bieden een compleet assortiment, variërend van professionele auto shampoos, krachtige glascoatings, tot diverse autoparfums en handige accessoires zoals washandschoenen en microvezeldoeken. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, zodat uw voertuig altijd in perfecte staat verkeert. Of u nu kiest voor onze krachtige reinigers, luxe waxen, of duurzame interieurverzorging, bij Rapid Cleaners vindt u alles wat u nodig heeft om uw auto of boot grondig te reinigen, te beschermen en te laten stralen. Met producten zoals de Alcantara Cleaner en de innovatieve Rain Speed-coating, zorgen we ervoor dat uw voertuig beschermd blijft tegen vuil, regen en slijtage, en altijd een frisse uitstraling behoudt. Met snelle levering en deskundig advies, helpt Rapid Cleaners u graag bij het vinden van de juiste producten. Wij zijn dé partner voor wie het beste voor zijn voertuig zoekt, of u nu een professionele detailer bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Ontdek het gemak van onze schoonmaakoplossingen en laat uw voertuig altijd stralen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ging voor de fantasie d’Eliser…

Ik ging voor de fantasie d’Eliser oriental Spa een super heerlijke geur voor in de auto die heel lang super lekker ruikt. Daarnaast spuit ik het ook in mijn huis en als ik thuis kom ruikt het echt heerlijk.

De Idrostop is top! Je spuit het op je bekleding en het houdt vloeistoffen en vlekken tegen. Ik mors nogal vaak koffie in me auto..
Dank je wel Rapid en ben zeker benieuwd naar jullie andere producten.

October 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snelle Service en Heerlijke Interieur Spray!

Onlangs heb ik bij Rapidcleaners auto schoonmaakproducten besteld en ben zeer tevreden! De levering was razendsnel.

De **interieur spray** is heerlijk en blijft lang hangen, wat mijn auto echt opfrist. De website was gebruiksvriendelijk.

Ik kan Rapidcleaners zeker aanbevelen voor kwalitatieve auto schoonmaakproducten en snelle service. Ik bestel hier zeker weer!

October 25, 2024

Reply from Rapidcleaners

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de kwaliteit van onze producten. Het doet ons goed dat de interieur spray uw auto heerlijk fris maakt en dat de geur lang blijft hangen.

Ook fijn om te horen dat u onze website als gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We streven ernaar om het bestellen zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Rated 1 out of 5 stars

Schoonmaak spul werkt voor geen ene…

Schoonmaak spul werkt voor geen ene meter.
Mijn laptop was bekleed met Ancantara.
Schoonmaken ho maar.
Niet alleen ben ik 30 euro kwijt, mijn laptop is zelfs defect gegaan door het gebruik van jullie product. En nee die laptop was niet goedkoop.
Bedankt.

October 25, 2024

Beste Martien,

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze Alcantara reiniger. Wij nemen klachten zeer serieus en willen daarom graag de situatie helder begrijpen.

We willen u erop wijzen dat onze schoonmaakproducten specifiek zijn ontwikkeld voor het reinigen van Alcantara oppervlakken, zoals autostoelen, meubelbekleding, stuurwielen. Het schoonmaken van een laptophoes terwijl deze nog bevestigd is aan de laptop, is echter geen veilige toepassing en kan helaas leiden tot beschadiging van het apparaat. Dit komt doordat vloeistoffen en elektronica niet goed samengaan. Het zou daarom verstandig zijn geweest om de hoes van de laptop te verwijderen om het elektronische apparaat – in dit geval de laptop – te beschermen.

Het doet ons dan ook extra pijn om een beoordeling van 1 ster te ontvangen op basis van een actie die buiten onze invloed ligt. Wij staan namelijk achter de kwaliteit van onze producten. Onze Alcantara reiniger heeft zich reeds bewezen in de auto-industrie, waar het wordt gebruikt voor het schoonmaken van exclusieve auto-interieurs, zoals die van Ferrari en andere luxe voertuigen. Het product heeft al meer dan 400 positieve reviews op Amazon, met een gemiddelde score van 4,4 van de 5 sterren, en voldoet aan de hoogste internationale normen (ISO-gecertificeerd).

Om u beter te kunnen helpen en de situatie te beoordelen, ontvangen wij graag enkele foto's van het schoongemaakte oppervlak. Dit stelt ons in staat om samen een passende oplossing te vinden en u verder te adviseren.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn auto glanst weer dankzij Rapid Cleaners!

Ik heb onlangs auto schoonmaak spullen besteld bij Rapid Cleaners en ben echt super tevreden! Alles werd snel geleverd en de producten waren netjes verpakt. Voor iedereen die, net als ik, haar auto graag goed verzorgt: deze webshop is een echte aanrader!

September 24, 2024

Reply from Rapidcleaners

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling bij Rapid Cleaners. We zijn blij dat de snelle levering en de zorgvuldige verpakking aan uw verwachtingen voldeden.

Het maakt ons trots dat onze producten hebben bijgedragen aan de prachtige glans van uw auto. Voor autoliefhebbers die hun voertuig graag perfect verzorgen, streven wij ernaar om alleen de beste kwaliteit te bieden. Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Super snelle levering

August 30, 2024

Reply from Rapidcleaners

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat de levering naar uw tevredenheid was. Bij Rapid Cleaners doen we ons best om bestellingen razendsnel bij onze klanten te krijgen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We hopen u in de toekomst weer snel en goed van dienst te kunnen zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Super producten en snelle levering!

Super fijne ervaring, de website is duidelijk en een super snelle levering! De producten zijn super goed en doen wat ze beloven! Ik bestel mijn auto schoonmaak producten alleen nog bij Rapid Cleaners

August 30, 2024

Reply from Rapidcleaners

Ontzettend bedankt voor uw fantastische review! We zijn blij om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze website en de snelle levering. Het is geweldig dat onze producten hun beloftes waarmaken en dat u er zo tevreden over bent!

We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te voorzien van de beste auto schoonmaakproducten.

Rated 5 out of 5 stars

Een wondermiddel meest goede aankoop…

Een wondermiddel meest goede aankoop auto is als nieuw bedankt rapidcleaners zal het zeker aan bevelen 👍👍

August 28, 2024

Beste Theo,

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je onze producten als een “wondermiddel” beschouwt en dat je auto er weer als nieuw uitziet. Dat is precies het resultaat waar we naar streven!

We zijn blij dat je je aankoop als een van de beste beschouwt en dat je ons aanbeveelt. Je tevredenheid betekent alles voor ons!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look