Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung und guter Preis
Auch wenn das Produkt nicht so gut ist wie ich erhoffte.
Rapid Cleaners is de gespecialiseerde webshop voor hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires voor auto’s en boten. We bieden een compleet assortiment, variërend van professionele auto shampoos, krachtige glascoatings, tot diverse autoparfums en handige accessoires zoals washandschoenen en microvezeldoeken. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, zodat uw voertuig altijd in perfecte staat verkeert. Of u nu kiest voor onze krachtige reinigers, luxe waxen, of duurzame interieurverzorging, bij Rapid Cleaners vindt u alles wat u nodig heeft om uw auto of boot grondig te reinigen, te beschermen en te laten stralen. Met producten zoals de Alcantara Cleaner en de innovatieve Rain Speed-coating, zorgen we ervoor dat uw voertuig beschermd blijft tegen vuil, regen en slijtage, en altijd een frisse uitstraling behoudt. Met snelle levering en deskundig advies, helpt Rapid Cleaners u graag bij het vinden van de juiste producten. Wij zijn dé partner voor wie het beste voor zijn voertuig zoekt, of u nu een professionele detailer bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Ontdek het gemak van onze schoonmaakoplossingen en laat uw voertuig altijd stralen!
Netherlands
Schnelle Lieferung und guter Preis
Auch wenn das Produkt nicht so gut ist wie ich erhoffte.
Dat de bestelling 🚚 vlot kwam !
Top service!
Mvg Thea
Ik ging voor de fantasie d’Eliser oriental Spa een super heerlijke geur voor in de auto die heel lang super lekker ruikt. Daarnaast spuit ik het ook in mijn huis en als ik thuis kom ruikt het echt heerlijk.
De Idrostop is top! Je spuit het op je bekleding en het houdt vloeistoffen en vlekken tegen. Ik mors nogal vaak koffie in me auto..
Dank je wel Rapid en ben zeker benieuwd naar jullie andere producten.
Onlangs heb ik bij Rapidcleaners auto schoonmaakproducten besteld en ben zeer tevreden! De levering was razendsnel.
De **interieur spray** is heerlijk en blijft lang hangen, wat mijn auto echt opfrist. De website was gebruiksvriendelijk.
Ik kan Rapidcleaners zeker aanbevelen voor kwalitatieve auto schoonmaakproducten en snelle service. Ik bestel hier zeker weer!

Reply from Rapidcleaners
Schoonmaak spul werkt voor geen ene meter.
Mijn laptop was bekleed met Ancantara.
Schoonmaken ho maar.
Niet alleen ben ik 30 euro kwijt, mijn laptop is zelfs defect gegaan door het gebruik van jullie product. En nee die laptop was niet goedkoop.
Bedankt.

Reply from Rapidcleaners
Ik heb onlangs auto schoonmaak spullen besteld bij Rapid Cleaners en ben echt super tevreden! Alles werd snel geleverd en de producten waren netjes verpakt. Voor iedereen die, net als ik, haar auto graag goed verzorgt: deze webshop is een echte aanrader!

Reply from Rapidcleaners
Super fijne ervaring, de website is duidelijk en een super snelle levering! De producten zijn super goed en doen wat ze beloven! Ik bestel mijn auto schoonmaak producten alleen nog bij Rapid Cleaners

Reply from Rapidcleaners
Een wondermiddel meest goede aankoop auto is als nieuw bedankt rapidcleaners zal het zeker aan bevelen 👍👍

Reply from Rapidcleaners
Learn more about other kinds of reviews.