Rarecopenhagen Reviews 15

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Ikke pakket ordentlig ind

Ikke pakket ordentlig ind, som efterspurt. Købt for 3000kr, ingen indpakning.
Nogle skåle så brugt ud.
Dårlig, ingen service.

Svar på jeres kommentar:

Tingene som jeg fik, kom i 10 m papir ingen tilsvarende bokse som jeg kunne pakke det ind som en gave.. aldrig prøvet noget lignende..
Jeg undret mig meget at intet gik i stykker..

March 23, 2026
Rarecopenhagen logo

Reply from Rarecopenhagen

Hej Emma
Jeg er ked af at du synes det har været et dårlig oplevelse at handle hos hos - det er selvfølgelig ikke meningen. Jeg kan garantere dig for, at de ikke har været brugt.

I forhold til gaveindpakning. Vi tilbyder simpelthen bare ikke indpakning af vores produkter. Vi ville ikke kunne sende dem, hvis de hver især skulle pakkes ind som gaver. Der er heller ikke en mulighed på hjemmesiden, hvor der står at de skal pakkes ind, men du har desværre bare antaget, at vi har gavepapir og gavebånd til rådighed, trods vi ikke tilbyder det. Det synes jeg er ærgerligt, at du giver os en dårlig anmeldelse på 😔 Jeg håber dog at modtager er blevet glad for produkterne alligevel.

Mvh Camilla

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fulgte et link til hjemmesiden

Jeg fulgte et link til hjemmesiden. Der var en fin vase til halv billige penge som jeg købte. Man må kunne forstå min skuffelse da vasen jeg modtager er 3D printet. Jeg fløj ind på hjemmesiden igen og det viser sig man skal helt ned i bunden og åbne “Matriale” fanen for at se det, hvis ikke man kom ind gennem forsiden af websiten. Det tyveri i dagslys. Det kan ikke passe man skal nærstudere noget så simpelt som en vase for at opdage den ikke er lavet af glas eller porcelæn. Kom ind i kampen.

Jeg er klar over det står på forsiden at deres “vaser” er 3D printet men det er ikke nemt at vide når man følger et link direkte til en af “vaserne”
Snyd og bedrag.

March 27, 2026
Rarecopenhagen logo

Reply from Rarecopenhagen

Hej

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Når det er sagt, vil vi gerne understrege, at der ikke er tale om snyd eller bedrag. Som du selv nævner, fremgår det tydeligt flere steder, at vores vaser er 3D-printede og lavet af bioplast – både på forsiden af vores webshop og i produktbeskrivelsen under den enkelte vare.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis man ikke har opdaget det inden køb. Men det er desværre ikke noget, vi kan tage ansvar for, hvis produktbeskrivelsen ikke bliver læst.

Derudover synes vi heller ikke, det er fair at anmelde os for snyd og bedrag på baggrund af at du ikke har tjekket hvad du har købt.

Når det er sagt, har vi naturligvis allerede behandlet din returnering, og du har fået dine penge retur, hvilket vi mener er en fair løsning.

De bedste hilsner
Camilla

Rated 5 out of 5 stars

Imponeret over den mega hurtige…

Imponeret over den mega hurtige levering! Bestilte 11.55 og fik mail en halvanden time efter, at ordren var pakket og sendt. 11.27 næste dag, lå den klar til afhentning i pakkeshoppen.
Absolut fantastisk og så smuk en vase jeg har modtaget! 👏🏼😍

February 13, 2026

Kan varmt anbefales

Virkelig flot kvalitetsbuket, der farvemæssigt stemmer overens med billederne på hjemmesiden + en supergod kundeserviceoplevelse forud for købet. Her vil jeg trygt handle igen.

July 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Købte en masse flotte buketter til…

Købte en masse flotte buketter til kontoret, og var ærligt lidt på herrens mark, men fik god betjening af deres kundeservice hvor ejeren tog telefonen, og både blomster og vaser pryder vores kontor. TAK for både hurtig og venlig betjening samt lynhurtig levering.

April 15, 2025

Take a closer look