See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Værtskabet og maden var helt fantastisk. En hyggelig lille restaurant, hvor værterne er så søde og imødekommende og hvor maden er meget smagsfuld. Rartsted lever op til sit navn, og er værd at besøg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hver gang vi er i Nordjylland besøger vi altid restaurant Rartsted, gerne flere gange. Maden som er en overraskende fusion af det nordiske og eksotiske køkken smager fantastisk ligesom vinene på ko... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi er måske lidt forudindfattede idet vi kender Stephan og Thomas fra Kerteminde. Vi har haft en forlænget weekend i Løkken, hvor vi har boet i den lejlighed som hører til stedet. Den er velbeligg... See more

Company replied

1. Asian Restaurant
  2. Modern European Restaurant
  3. Scandinavian Restaurant

Written by the company

Restaurant RARTSTED er inspireret af nordiske, asiatiske og europæiske køkkener. Vi har deltaget i kokke kurser i Danmark, Sydkorea, Vietnam, Nepal, Burma m.fl. og arbejder fortrinsvis med lokale og økologiske råvarer. Vi nørder med råvarer, smagssammennsætninger, farver og konsistenser i køkkenet. Vores mad er afstemt og aromatisk, men ikke stærk. Råvarernne er så vidt muligt lokale, vi får fisk og skaldyr fra Hirtshals og serverer retter lavet på råvarer, som er i sæson. Vi dyrker selv krydderurter, bær, jordskokker m.m. i vores køkkenhave. Bæredygtighed og minimering af spild indgår altid i vores planlægning af de ugentlige menuer. Som gæst hos os vil du opleve en afslappet stemning, vi går ikke så meget op i, om maden kommer ind fra højre eller venstre, men mere i, at mad og stemning er i top. Hver uge laver vi en ny menu og det er altid muligt at vælge vegetarisk. Vi serverer lækre drinks, god vin, kølig øl og hjemmelavede sodavand. Derudover sælger vi vores egen Limoncello, RARTSTEDs øko krydderiblandinger, hjemmelavet chili, lokal honning, egne øko te blandinger, keramik m.m. Restauranten bliver ofte fyldt hurtigt op, derfor vil vi opfordre dig til at booke bord fra vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig på RARTSTED

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn mad og betjening i smuk baghave udenfor

Dejlig mad i skøn baghave med god betjening. Der var kræset for maden, gode råvarer og alt lavet fra bunden. Desserten var himmelsk. Vi kommer helt sikkert tilbage. Af hjertet tak og varmeste anbefalinger fra os to veninder på tur til Løkken❤️

July 10, 2025

Værd at besøge

Værtskabet og maden var helt fantastisk.
En hyggelig lille restaurant, hvor værterne er så søde og imødekommende og hvor maden er meget smagsfuld. Rartsted lever op til sit navn, og er værd at besøge.

June 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nærværende serveret og fornemt tilsmagt…

Nærværende serveret og fornemt tilsmagt mad i hyggelige omgivelser med god atmosfære. Enkelt menukort efterlader kun nydelse til gæsten. Man kan ikke nødvendigvis 100% definere køkkenet, men maden smager enormt godt og er velsammensat. Fin vejledning på drikkevarer og vi syntes at de hjemmelavede produkter var forfriskende ifht. den klassiske drikkevaremenu man ser andre steder.

May 9, 2025

Reply from Rartsted

Mange tak for den fine anmeldelse af RARTSTED, Malene. Vi arbejder med inspiration fra asiatiske, nordiske og europæiske køkkener og bruger fortrinsvis lokale og økologiske råvarer. Vores gæster får mulighed for nye smagsoplevelser hver uge eftersom menuen skifter. Vi er glade for at I kunne lide smagene og stemnningen og ikke mindst vores drikkevare menu. Vi glæder os til at se jer igen på RARTSTED.

1000 tak for en fantastisk aften i går

1000 tak for en fantastisk aften i går. Service var uovertruffet… mad og drikke ligeså. Mange hilsener fam Klinggaard

April 12, 2025

Reply from Rartsted

Mange tak for den fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at have jer på besøg på RARTSTED og det glæder os at høre, at I både er glade for servicen, maden og drikkevarerne. Vi glæder os til at se jer igen.

5 ud af 5 stjerner til Rartsted

5 ud af 5 stjerner til Rartsted
Fuldstændig fantastisk mad og intim stemning - autentisk og ærlig mad og betjening - lokale råvare og friske fisk. Der var i den grad kræset om maden og smage, der fusionerede jyske råvare og Vesterhavs fisk med asiatiske smage – delikat sammensat og serveret med en snert af japansk/koreansk enkelthed med fuld knald på alle sanseindtryk – synet og duftene, når de landede foran os og eminent smag fra første bid. Og så krydret med nærværende betjening og følelsen af at blive forkælet - wauw for en aften på Rartsted i Løkken. Kan kun komme i tanke om Rudolf Mathis, hvis jeg skal finde noget, der matcher stemning. Vi aftalte, at vi fremover skal forbi hver gang vi er i sommerhus. TAK for i aften, der i øvrigt blev afsluttet med ”a damn good cup of coffee”. Særligt tak til Stephen Freiheit i restauranten og Thomas Kurek i køkkenet.

February 13, 2025

Reply from Rartsted

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Vi elsker at nørde med smagssammensætninger og ingredienser og ser RARTSTED som en slags madlaboratorium. Derfor glæder det os at vores gæster går ind i konceptet, som I gør og læner sig tilbage og nyder aftenen. Det var en stor fornøjelse at have jer på besøg - vi glæder os til at se jer igen.

Rated 5 out of 5 stars

Et sted der lever op til navnet

Har været der 2 gange i ferien og begge gange har været en rigtig god oplevelse med dejlig betjening og god mad, et rigtig hyggeligt sted der lever op til navnet.
Anbefaler gerne stedet og kommer der igen når vejen går forbi Løkken.

Vh. Steen

August 22, 2024

Middag på Rart Sted i Løkken

Spiste middag her til aften og valgte appatizer, hovedret og dessert. Det er nok noget af det bedste restaurant mad vi har spist. Sikke en kæmpe oplevelse. Betjeningen i top og hyggelige omgivelser. Fortjener en otter på en femmer skala. Tusind tak for en dejlig aften.
Dino, Løkken

August 15, 2024

Reply from Rartsted

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at I nøde både maden og betjeningen og omgivelserne på RARTSTED - vi glæder os til at se jer igen. Mange hilsener fra køkkenet.

Det skønneste sted 🤗

Spiste frokost på Rartsted😋🌱 Havde bestilt vegan, det var en sand fornøjelse for alle sanser, skøn betjening, lokale råvarer, veltilberedt mad, en kæmpe oplevelse. Det er endvidere muligt at købe specialiteter med hjem🤗 De har både, animalske, vegetarisk menu og de laver meget gerne vegan, bestil blot på forhånd.

July 27, 2024

🥂 Kæmpe anbefaling 🥂

🥂 Kæmpe anbefaling 🥂
Tusind tak for en en helt igennem magisk aften ☀️
En utrolig lækker 4 retters menu, som jeg og min mand var helt vildt begrejstret for.
Rigtig dejlig betjening, glade kunder og livlig snak. Det er det mest hyggelige sted, lyst, venligt og med plads til alle. Man kan høre at flere af gæsterne er gengangere 👍🏻
Jeg er dælme stolt af jer Thomas og Stephen ❤️🙏🏻
Vi ses helt sikkert igen 🥂

July 24, 2024

Fuldstændig fabelagtig 🤩

Fuldstændig fabelagtig mad og hygge 🤩 klare 5 stjerner herfra og kommer helt sikkert igen 👍🏼

May 9, 2024

Reply from Rartsted

Tusind tak for den fine anmeldelse, Liselotte. Dejligt at høre, at du både kan lide maden og stemningen hos os på RARTSTED. Vi glæder os til at se jer igen. Mange hilsener fra køkkenet

Rated 5 out of 5 stars

Et helt særligt sted i Løkken

Hver gang vi er i Nordjylland besøger vi altid restaurant Rartsted, gerne flere gange. Maden som er en overraskende fusion af det nordiske og eksotiske køkken smager fantastisk ligesom vinene på kortet.
Rartsted laver også deres egen gin, Limoncello, Arancia og honning med trøfler. Jeg er specielt glad for deres pink gin som bare smager så godt!
Navnet på stedet passer perfekt. Her er højt til loftet, stemningen er god og vi føler os altid så velkomne. Vi glæder os til vores næste besøg.
Nina & Jan

April 12, 2024

Reply from Rartsted

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Dejligt at høre, at I både kan lide vores nordisk-asiatiske køkken, vine, drinks og ikke mindst stemningen, som vores gæster jo i høj grad bidrager til. Vi glæder os meget til at se jer igen på RARTSTED.

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem dejlig oplevelse

En helt igennem dejlig oplevelse. Maden god med et helt særligt tvist. Vinanbefaling spot on. Betjening smilende og berigende.
Autentisk og følelsen af at være på et “Rartsted” har sjældent være mere rigtigt. Vi kommer helt sikkert igen.

October 20, 2023

Reply from Rartsted

Tak for den flotte anmeldelse. Det var en fornøjelse at have jer på besøg på RARTSTED og vi er glade for at I både kunne lide maden, vinen og betjeningen. Vi glæder os til at se jer igen. Mange hilsener fra køkkenet

Rated 5 out of 5 stars

Vi er måske lidt forudindfattede idet…

Vi har haft en forlænget weekend i Løkken, hvor vi har boet i den lejlighed som hører til stedet. Den er velbeliggende og dejlig at være i. Stort fint køkken alrum og 2 soveværelser.
Lørdag aften var vi i restauranten og fik en dejlig menu.
Alt smagte dejligt og de unge folks som hjælper er perfekte.
Vi har samlet set fået en ypperlig behandling o g kommet helt sikkert igen

September 30, 2023

Reply from Rartsted

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at I nød jeres ophold her hos os og at I både kunne lide maden og lejligheden. Vi glæder os til at se jer igen på RARTSTED

Et virkelig Rart Sted

En sjælden oplevelse, hvor værter, mad, vin, atmosfære, stemning, gæster og glæde går op i en højere enhed. Så personligt og hyggeligt, drevet med og af kærlighed til mennesker og råvarer, sanselighed og service.
Har tidligere besøg ejerne på deres dejlige sted på Fyn, men dette er i særklasse. Et must for folk, som går efter god mad og vin - og et Rart Sted at nyde det i en uhøjtidelig og smuk ramme i den elegante og nænsomt restaurerede smedje i Løkken.

September 26, 2023

Reply from Rartsted

Tak for de fine ord om RARTSTED. Vores mål er, som du så fint skriver, at få en afslappet stemning, god mad på lækre råvarer og udvalgte vine til at spille sammen på uhøjtidelig vis - og det er vi SÅ glade for, at du mener, vi formår. Vi glæder os til at se jer igen.

Vidunderlig mad.

Mine tvillinger og jeg fejrede deres 20 års fødselsdag her til aften på Rartsted. Det er bare et Rsrt Sted. Meget hyggelig stemning, sådan rigtig vesterhavsstemning i de fine, lyse lokaler, rigtigt søde og venlige tjenere, som præsentede og fortalte godt om maden og drikkevarerne. Og selve maden, den var helt utrolig velsmagende. Jeg fik havtaskekæber til hovedret, jeg tror det er det bedste jeg har smagt på en restaurant fantastisk ret.
Min søn som er veganer fik curry-retten, han var også vildt begejstret for den og nød virkelig, at det var muligt at få en så velsmagende vegansk ret i Nordjylland, det er han slet ikke vant til.
.Tak for mad til Jer, I får mine varmeste anbefalinger og jeg kommer igen.

August 26, 2023

Reply from Rartsted

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at I både kunne lide maden og stemningen på RARTSTED. Vi skifter menu hver uge - også den vegetariske. Derudover har vi altid mindst én vegansk ret på menuen og derfor er vi særligt glade for, at din søn kunne lide vores veganske thai curry. Vi håber at se jer snart igen på RARTSTED. Mange hilsener fra køkkenet

Rated 5 out of 5 stars

Det er absolut et besøg værd

Det er absolut et besøg værd. Rigtig lækkert mad lavet fra bunden , skøn og hyggelig servering et overskueligt Menukort. Spændende retter.

April 9, 2023

Reply from Rartsted

Mange tak for den fine anmeldelse, Eva. Det var en fornøjelse at have jer på besøg på RARTSTED og vi er glade for at vide, at I både kunne lide stemningen og maden. Vi håber snart at se jer igen.

Rated 5 out of 5 stars

Det er bare det dejligste sted

Det er bare det dejligste sted, med sådan en god atmosfære, og noget fantastisk mad.
Kh. Ole H. Jensen

July 23, 2022

Reply from Rartsted

Tak for de fine ord. Ole, dem er vi glade for. Vi glæder os til at se dig igen på RARTSTED

Take a closer look