Skægkær Dyreklinik Reviews 22

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Behagelig og god oplevelse hos klinikken.

Virkelig behagelig oplevelse hos Skægkær dyreklinik i dag, da jeg skulle have min kanin kastereret. Behagelige, imødekommende og tog sig god tid til at besvare mine mange spørgsmål. Klart min fortrukne dyreklinik. Kan ikke anbefale dem nok.

February 18, 2026

Varm anbefaling…

Har brugt Skægkær Dyreklinik igennem flere år. De er altid søde med god service og høj faglighed. Vil til hver en tid varmt anbefale dem.

February 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi er superglade for skægkær…

Vi er superglade for skægkær dyreklinik. Vi har brugt skægkær dyreklinik til hund, kanin og katte i mange år. Vi har hver gang fået professionel og kompetent behandling af vores kæledyr og rigtig god rådgivning. Der er altid god service og det til at få en tid.

February 4, 2025

Jeg oplever faglig

Jeg oplever faglig, saglig og professionel behandling hver gang. De er yderst fleksible i fht konsultation både akut og semiakut.

June 13, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig nogensinde vil jeg sætte mine…

Aldrig nogensinde vil jeg sætte mine ben i deres klinik. Den 9 februar havde vi brug for hjælp da vores hund blødte meget ud af endetarmen. Og ja, han var samme dag blevet behandlet af anden dyrlæge, da det pludselig stod ud med blod, og den dyrlæge var 2 minutter fraø hvor vi var. Men vi blev blankt afvist af Hanne i telefonen, inden vi overhovedet nåede at sige han var normal patient hos Vestergade dyreklinik som de har et samarbejde med. Deres klinik ligger 10 minutter væk, men i stedet måtte vil kører 45 minutter med en hund som vil ikke vidste om ville overleve turen. Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det. Men min søster har haft samme oplevelse med Hanne, som blev irriteret over hun blev kontaktet på vagttelefonen midt i hendes aftensmad.

February 8, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Afvist af Skægkær Dyreklinik.

Afvist af Skægkær Dyreklinik.

Fredag d 29 Oktober blev vi afvist af Skægkær dyreklinik. Kl ca 20.30, opdagede jeg en hævelse på halsen af min 3 uger gamle schæferhvalp. Jeg kontakter min egen dyrlæge hvor jeg blev sendt videre til vagtdyrlægen. Dette ville dog indebære en længere køretur fra Silkeborg hvor vi bor, og hun syntes at hvis vi kunne med så lille en hvalp, skulle prøve at kontakte Skægkær dyrehospital i Silkeborg, som hun vidste havde vagt i Silkeborg, hvilket vi gjorde.

Jeg må ærligt talt sige, at jeg blev noget rystet over det vi nu oplevede omkring den vagthavende dyrlæges opførsel.
Det første hun spurgte om var, hvilken dyrlæge vi normalt brugte, det næste var, at deres vagtordning var for at servicere deres EGNE kunder 😳 jeg blev i første omgang noget forbløffet, og sagde, jamen vi ville helst ikke ud og køre så langt med så lille en hvalp ( 1. dyrlæge opfordring ) men svaret var det samme, vi har denne ordning for at servicere egne kunder 😳.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan du som dyrlæge kan afvise dyr I nød, var mit svar, som igen blev mødt med samme svar. Først da jeg sagde, at denne behandling og opførsel ville blive offentliggjort på Facebook ændrede dyrlægen attitude, og nu måtte jeg selvfølgelig gerne komme.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man kan finde på at afvise syge dyr, hvilket jeg finder skammeligt og usmagelig.

Skægkær dyreklinik ville få et STORT 0 i anbefaling fra mig såfremt jeg kunne, de kan absolut IKKE anbefales :'(

Hvalpen blev efterfølgende behandlet for en stor byld på halsen af en anden vagthavende dyrlæge, der stod noget uforstående overfor Skægkær dyrlægens opførsel.

October 30, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Hmmm

Har egentlig altid synes godt om dem men de sidste 2 gange har oplevelsen været mindre god. Den ene gang følte vi, de havde så travlt, at vi bare skulle hurtigt videre og var én i mængden og den anden gang vi kom med vores dødsyge kat (han blev aflivet) måtte vi sidde latterligt lang tid og vente med en kat der knap var ved bevidsthed, mens en masse kom ind før os. Vi kom først til da vi slog i bordet hos personalet (og ja de kendte til vores situation INDEN) . Håber på bedre oplevelser fremadrettet

August 9, 2018
Rated 5 out of 5 stars

De bedste dyrlæger og veterinær…

De bedste dyrlæger og veterinær sygeplejersker! Min hund har været igennem et længere skadesforløb og to operationer og det hele har været så professionelt og de har alle en ro, der smitter af. De er også yderst rimelige med prisen. For mine varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert anbefale skægkær dyreklinik til andre dyreejere!

April 4, 2018

trygt og fornuftig pris

Vi har i flere år brugt skægkær dyreklinik... Og er MEGET tilfredse.
Senest fik vores hund en større brok operation, og den klarede de også til top karakter. Alt er i orden, selv prisen er rimelig.

October 18, 2016

Take a closer look