RC Fotografi Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde vundet en baby fotografering inkl. et trykt fotografi og hele oplevelsen har bare været rigtig fin og uden noget at sætte en finger på. Sabine connectede hurtigt med vores datter og fik tage... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service! Rigtig fint studie og en fotograf, der lader dig bestemme men som også formår at skyde ind med ideer, hvis man ikke lige selv ved, hvordan man vil have taget billederne. Jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en meget positiv oplevelse. Afslappende atmosfære, selv med en stor nysgerrig 4 års rottweiler han som fik lov til at undersøge det hele og vi har fået de skønneste fotos. Alt blev bedr... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Så god en oplevelse!

Min mor vandt en gratis baby fotografering gennem Facebook inkl. 1 gratis billede. Vi havde Dalia til at tage billeder af vores søn, og Inkludrede mig og min søster på billederne sammen med ham. Det var så god en oplevelse og vi er fuldt ud tilfreds med billederne. Dalia tager billederne helt naturligt og ikke for opstillet (i forhold til de er taget i studiet) og det var så dejligt og meget svært at vælge mellem alle de gode billeder 😊 5 stjerner herfra!

July 2, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Jeg havde deltaget i en konkurrence på…

Jeg havde deltaget i en konkurrence på facebook med min hund og den vandt 2 præmien så vi tog en tur ind og fik taget billeder af vores vores chili. Hun var god til at få taget gode billeder af en ret aktiv hund som ikke sad meget stille. Super professionel.

July 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vandt på Facebook en fars dag…

Jeg vandt på Facebook en fars dag konkurrence. Gratis fotografering og et billede.
Mega god oplevelse. Dalia var mega god til og ta nogle kanon billeder af ungerne. Vi fortrød dog det ene valg og så lavede hun det bare om. Gode billeder og super service

June 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse på alle parametre

Havde vundet en konkurrence på Facebook, og fik en familiefotografering med min 10 uger gamle datter. Vi oplevede så meget tålmodighed og engagement, så det blev en behagelig oplevelse, også selvom den lille måtte have små pauser. Hun havde en masse gode ideer til billeder. Studiet er behageligt at være i med med gode faciliteter til at have en baby med. Vigtigst følte vi os ikke tvunget til at købe ekstra billeder end det vi havde vundet, hvilket vi har prøvet et andet sted, og det gør bare at vi helt sikkert henvender os dette sted fremover, når vi skal have taget billeder.

May 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Endnu en gang var vi et smut forbi RC…

Endnu en gang var vi et smut forbi RC fotografering det var en fantastisk oplevelse og altid god service og vi føler at der altid bliver Taget godt hånd om os og vores børn en helt klart anbefaling her fra og de smukkeste billeder og minder fik vi med hjem til væggen🙏🏽🫶🏽

February 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en meget positiv…

Alt blev bedre end forventet. Kan varmt anbefale Dalia...

January 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

holder "konkurrencer" hvor man vinder…

holder "konkurrencer" hvor man vinder gratis foto session. Fedt tænker man. indtil man finder ud af at 1 digitalt billede koster 500kr. Men det er selvfølgelig også en måde at få kunder i biksen på. Derudover skriver de at kun 10 vinder. men sender den samme besked til mindst 30+.

Direkte strid med markedsføringsloven

August 25, 2024

God og professionel fotografering

Jeg vandt en konkurrence på Facebook og fik den bedste oplevelse hos Dalia. Jeg havde mine to kaniner med og hun havde rigtig gode idéer til forskellige slags billeder. Glæder mig meget til at få mine digitale billeder. TUSIND tak for i dag :) og tak for god behandling og professionel fotografering 👏🏼🤗

August 14, 2024

Fantastisk god service

Jeg er rigtig glad for oplevelsen og de minder jeg har fået foreviget! Kan varmt anbefales herfra.
Og der skal selvfølgelig også ros til redigeringen af billederne! Der bliver lyttet til ens ønsker og disse imødekommes så vidt som muligt🥰

June 4, 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, det var sjovt. Vi fik taget baby billeder og trods vores baby ikke lige syntes det var super fedt, klarede hun det så godt og vi fik SINDSYGT gode billeder. Kæmpe anbefaling.

June 12, 2024

Alt gik super proffesionelt

Alt gik super proffesionelt. Fik også en god tilbud ved køb af flere billeder. Er mega tilfreds, alle billeder hænger på vægen og giver glæde hver gang. Tusind tak!

May 4, 2024

Take a closer look