RE-ZIP  Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

1. Packaging Store

Written by the company

Med RE-ZIP kan den enkelte emballage bruges igen og igen. Vælg RE-ZIP for at skåne planeten for engangsemballage – Som tak for din hjælp, modtager du en belønning, når du returnerer din RE-ZIP til os.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Er det mon også bedre for miljøet...

Min søster købte min julegave, og betalte et ekstra gebyr for at få pakket varen i en Re-zip.
Varen ankom i en anden emballage, hvor en Re-Zip kasse var vedlagt, og altså ikke brugt som emballage.

Ikke nok med at jeg nu skal sende varen retur til firmaet hvor varen er købt - i en emballage, som jeg selv skal betale - men Re-Zippen skal så tilbage til det firma, der producerer den. Dvs. to postgange!

Min søster betalte dermed 12 kr. for en kasse, der er blevet sendt, ubrugt, både frem og tilbage.

For mig virker det også som unødig meget distribution, og det sparer i hvert fald ikke miljøet for den ekstra emballage jeg måtte købe for at sende varen retur til firmaet.
Desuden vidste pakkeshoppen ikke rigtig noget om hvordan man skulle håndtere kassen.

Derudover må man overveje, om det mon er bedre for miljøet, med al den senden frem og tilbage?

Ideen er god, men… Det må kunne gøres bedre.

December 24, 2024

God produkt

Godt produkt og super miljøvenligt!

May 1, 2024

Reply from RE-ZIP

Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Bedste hilsner Kirsten, RE-ZIP.

Super nemt

Super nemt. Når man er ved pakkeshoppen hvor man kan aflevere kassen/brevet scanner man koden, og så er der penge klar til næste køb.
Nemt, smart og bare genialt.

April 24, 2024

Reply from RE-ZIP

Det er nemlig rent winwin, dejligt at du havde en god oplevelse og tak for din anmeldelse. Bedste hilsner Kirsten, RE-ZIP.

Meget tilfreds

Jeg er bosiddende i Aarhus og min oplevelse med re-zip har været nem og problemfri fra ende til anden. Efter at have modtaget min første forsendelse, afleverede jeg emballagen hos en pakkeshop og har netop modtaget anden forsendelse i dag købt med noget af rabatkoden fra første forsendelse. Meget tilfreds!

April 29, 2024

Reply from RE-ZIP

Det er godt at høre, tak for din anmeldelse. Bedste hilsner Kirsten, RE-ZIP.

Rated 5 out of 5 stars

Ægte bæredygtighed og nem implementering for virksomhed

Jeg forsøgte mig med re-zip i min tidligere virksomhed Restock Copenhagen og det var helt fantastisk, at Re-zip tager klima- og miljøudfordringerne seriøst og leverer en løsning og en reel mulighed for at vælge noget andet end "forbrug og smid væk"-kulturen. Det var nemt at implementere og integrere på vores netshop og vores kunder var super glade for at have muligheden for at vælge ægte genanvendelig emballage og ikke bare en kuvert der er (down)cyclet til ringere anvendelse.

May 1, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Øv for eksekvering

Jeg synes jo konceptet fortjener 5 stjerner, men eksekvering 👎

Jeg har indleveret hos Din Pakkeshop af to omgange nu. Begge gange vidste de ikke særlig meget om det og ham der står bag skrænken spørger hvad jeg sender med. Jeg må fortælle om re-zip og hvad de gjorde første gang (hvoraf jeg måtte vende retur da jeg fandt ud af hvordan jeg gjorde, da vi begge (medarbejderen og jeg) var meget forvirret over processen) men det virkede ikke som om at der blev gjort så meget ved den anden gang - de kunne i teorien bare smide den ud (øv!)

Dejligt i har samarbejder med mange forretninger men jeg synes de mangler oplysning - så jeg HÅBER at i fremtiden vil gøre det mere klart for de butikker der samarbejder med jer hvad de præcis skal gøre når en kunde indleverer.

March 12, 2024

Hej Amanda,

Tak for ros til konceptet, og tak for at du har taget dig tid til at gøre os opmærksom på dine oplevelser.

Jeg er meget ked af, at du har oplevet at en pakkeshop ikke er bekendte med, at de er returpunkt for RE-ZIP. Det vil være til stor hjælp for os, hvis du ville sende mig en e-mail på support@re-zip.com og fortælle mig, hvilken 'Din Pakkeshop' det drejer sig om. Det vil give mig mulighed for at få sendt information om RE-ZIP ud til dem.

Bedste hilsner
Nadia/RE-ZIP

Det fungerer overhovedet ikke

Det fungerer overhovedet ikke. Har betalt ekstra porto for at kunne sende den brugte papkasse tilbage i retur systemet. Har afleveret papkassen til et officielt drop off sted, som senere hen har sendt pakken tilbage til mig og ikke kan finde ud af hvad den skal. Så nu hænger jeg på den igen. Penge ud af vinduet.

July 15, 2023

Kære Angelina,

Vi er kede af din oplevelse. Det lyder som om, der er sket en fejl i returprocessen. Vil du eventuelt sende os, nærmere info om hvor du har returneret emballagen, på vores kundeservicemail Support@re-zip.com

Ønsker dig en god dag.
Nadia/RE-ZIP

Rated 2 out of 5 stars

Re-zip er oversolgt

Re-zip er oversolgt - produktet er for besværligt og er nærmest blevet en irritation. Deres app viser flere hundrede drop-off steder i København - men det er kun et fåtal af dem som faktisk tager imod papkassen. Jeg har nu haft papkassen liggende i bilen i 14 dage heraf (bosiddende på Østerbro) - appen fortæller mig nærmeste drop-off er Hellerup.
Jeg var på genbrugspladsen forleden og overvejede at aflevere papkassen i genbrugscontaineren der.

February 12, 2023

Meget skuffende

Jeg må desværre tilslutte mig andre her, som siger at det er en god idé men dårlig eksekvering. Jeg har ikke kunnet aflevere emballagen selv om jeg fulgte anvisningerne. 15 kr. plus ekstra tid lige ud af vinduet.
Da jeg kontaktede re-zip kundeservice gik der 3 dage før jeg fik svar fra deres kundeservice. Svaret antydede hvad der kunne være årsagen til problemet men gjorde intet for at løse det. Deres email sluttede med "Vi gør vores bedste for at gøre det lettere at aflevere emballagen.". Hvis jeg skal tage det udsagn bogstaveligt, så betyder det at deres bedste simpelthen ikke er godt nok.
Al begyndelse er svær, men hvis man mangler viljen til at løse problemerne (og gøre det hurtigt), så skulle man måske ikke være gået igang med projektet?

July 27, 2022

God idé, dårlig eksekvering

God idé, dårlig eksekvering

Jeg betaler gerne lidt ekstra for at skåne miljøet, men systemet fungerer slet ikke.
Da jeg afleverede min tomme emballage på Drop-off point, havde de aldrig hørt om Re-zip.
De tog imod emballagen og smed den i sækken til dao.
Emballagen endte ved den forhandler jeg havde købt emballagen af ifbm. køb af varer, og forhandleren valgte at sætte en ny label på den tomme emballage, og returnere den til mig.
Nu kan jeg så returnere den endnu engang, og bidrage med endnu mere CO2 til miljøet.
Der er kun 1 taber i det her og det er miljøet.

July 16, 2022

Take a closer look