Company details

2. Media and Marketing Agency
  3. Media Consultant
  4. Media House

Written by the company

REBL Media is een jong, energiek en eigentijds bedrijf, met jarenlange ervaring in (digitale) buitenreclame en andere media. We kijken samen met onze klanten naar het juiste media aanbod, op het juiste moment en voor elk budget. Denk hierbij aan (digitale) reclamemasten, billboards en abri's in praktisch elk gebied waar de klant zichtbaar wil zijn.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Impactvolle samenwerking

Morres & Company werkt met veel vertrouwen samen met REBL Media op het gebied van buitenreclame.

REBL Media is voor ons een betrouwbare en scherpe partner als het gaat om het inkopen en inzetten van buitenreclame voor onze klanten. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende communicatie en het actief meedenken in zowel de korte als lange termijn planning.

Wat wij bijzonder waarderen in de samenwerking:

Altijd betrokken en bereikbaar: Rebl houdt ons continu scherp op de hoogte van actuele en aankomende mogelijkheden binnen buitenreclame – zowel regionaal als landelijk.

Meedenken vanuit klantbehoefte: Ze begrijpen niet alleen onze wensen, maar denken actief mee over wat het beste past bij onze eindklanten. Dat maakt hen een verlengstuk van ons team.

Flexibiliteit en vooruitdenken: Of het nu om last-minute kansen gaat of om strategisch plannen voor het komende kwartaal, Rebl beweegt mee en brengt nieuwe ideeën op tafel.

Dankzij hun inzet hebben we meerdere zichtbare en impactvolle campagnes kunnen realiseren. Wij kijken uit naar het verder versterken van deze fijne samenwerking.

August 1, 2025

Reply from REBL Media

Wauw, dank voor de uitgebreide en fijne review. Doet ons goed! Wij kijken ook uit om de samenwerking te versterken:)

Hele fijne partij

Hele fijne partij. Ze denken mee, zijn flexibel en schakelen lekker snel. Kortom een dikke aanrader!

June 19, 2025

Fijn om te horen, Benne!

Al jaren onze partner

REBL is al jaren onze partner voor out of home campagnes. De samenwerking met Mike en Thijs is prettig en ze gaan altijd even voor ons op pad om foto's te maken van de campagneuitingen. Ook denken ze goed mee hoe we de doelgroep op de juiste plek en manier kunnen bereiken.
Van: ICON Geneesmiddelenonderzoek

May 14, 2025

Reply from REBL Media

Erg fijn om te horen, Astrid. Erg bedankt voor de review!

Aanrader!

De Dierenbescherming heeft al meerdere campagnes met REBL media uitgezet en we hebben goede ervaringen. Ze denken mee, zijn flexibel en schakelen snel.

May 2, 2025

Reply from REBL Media

Erg fijn om te horen, Krista!

Rated 4 out of 5 stars

Professioneel en meedenkend

Mike heeft me enorm geholpen om een campagne op te zetten voor ons goed doel binnen de mogelijkheden van ons budget.

April 30, 2025

Reply from REBL Media

Dank je wel voor de fijne review, Fleur!

Fijne samenwerking

We werken regelmatig samen met Rebl media op een prettige manier. Snelle en inhoudelijke reacties, goede prijzen, enz.

January 1, 2024

Reply from REBL Media

Dank je, HJP. Fijn om te horen!

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbare partner in buitenreclame.

Als marketing bureau helpen we onze klanten om hun potentiele klanten beter te bereiken. Daarbij zetten we naast de bekende online marketing kanalen ook buitenreclame in. En als het gaat om digitale masten is Rebl Media onze vaste partner. Wat de samenwerking met Rebl Media voor ons zo interessant maakt, is dat we vaak op premium locaties tegen zeer scherpe tarieven kunnen adverteren. Daarmee zijn onze klanten goed geholpen en zijn wij als hun marketing partner ook heel tevreden.

September 7, 2023

Reply from REBL Media

Dank voor de mooie review, Aslan!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look