Tilfreds
Snakkede med en rar læge der svarede på alle mine spørgsmål. Dejligt nemt bare at kunne hente medicinen på apoteket og så uden at koste en formue
Recepta er en dansk online lægeklinik, hvor du taler med en autoriseret dansk læge fra første minut – aldrig sygeplejersker, sekretærer eller AI. Vi tilbyder medicinske behandlingsforløb inden for vægttab, rejsningsproblemer og hårtab, og konsultationen foregår diskret på video eller telefon, når det passer dig. Du booker en gratis konsultation, taler med lægen, og hvis behandlingen er relevant for dig, sender lægen en e-recept elektronisk til dit eget apotek – ofte samme dag. Du beholder den samme læge gennem hele dit forløb, så du aldrig skal starte forfra med at forklare din situation. Hos Recepta er konsultationen gratis, og der er intet opstartsgebyr. Du betaler først, når du og lægen har godkendt din behandling, og de første 4 uger koster 0 kr. Herefter er medlemskabet uden binding. Medicin købes separat på dit apotek. -------------------------------- Recepta drives af Raska Health ApS (CVR 46642848) og er et registreret behandlingssted under tilsyn af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du logger ind med MitID. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@recepta.dk eller +45 91 44 24 01. Recepta – tal med en læge i dag.
No recent history of asking for reviews
Må sige det er effektivt og føler mig meget tryg. Bryder mig ikke om læger generelt men det her var en god oplevelse, hvor jeg følte lægen var oprigtig, var god til at forklare og fordele og ulemper, og hjælpe mig med at finde det rigtige medicin. Og når konsultationen og første måned koster 0 kroner er det jo bare at komme i gang i forhold til et par af de samme klinikker der er lidt dyrere for samme recept.