Autobedrijf Redenburg B.V. Reviews 9

3.8

Company details

1. Used Car Dealer

Written by the company

Autobedrijf Redenburg BV is hèt mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven, dat een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod in gebruikte klasse occasions aanbiedt, voor zowel personenwagens als bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds jaar en dag houden wij ons bezig met het in- en verkopen van gebruikte occasions. In ons groothandel systeem kunnen wij gebruikte klasse occasions verkopen voor een zeer concurrerende en scherpe prijs. Mocht u overgaan tot een koop dan wordt alles ter plekke geregeld en kunt u achterover leunen: vandaag kopen is veelal vandaag rijden!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Een investering in je eigen toekomst.

Een aanschaf van een auto is altijd een moeilijke beslissing in je leven. Net als het kopen van een woning.
Maar ik werd op een vriendelijk en vakkundige wijze geholpen door het Autobedrijf Redenburg B.V. in Rijswijk. En op een begripvolle manier te woord gestaan. Ze laten je in je waarde. En dringen niets op. De klant is daadwerkelijk koning.
En de uiteindelijke aanschaf van de auto was een goede beslissing. De auto zag er goed verzorgd uit. En deze auto was vanaf het prille begin door de eerste eigenaar zeer goed onderhouden.
Ik ben zeer tevreden over deze gewaarborgde aankoop. En de zeer goede service van het Autobedrijf Redenburg B.V. te Rijswijk. Mijn complimenten hierover.
Dit autobedrijf zal ik dan ook aanbevelen in mijn netwerken.
Peter van Blitterswijk

February 24, 2026
Autobedrijf Redenburg B.V. logo

Reply from Autobedrijf Redenburg B.V.

Beste Peter,

Bedankt voor uw prachtige review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat u onze service en aanpak zo positief heeft ervaren.

Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!

Autobedrijf Redenburg B.V.

Rated 5 out of 5 stars

Fa. Redenburg is TOP!

Ruime keuze in occasions.
Keus was snel gemaakt. Zeker ook m.b.v. de eerlijke en deskundige verkoper R.
Heerlijk autootje gekocht!
Ook de administratieve afwikkeling hiervan door Fl. ging tot ieders tevredenheid van een leien dakje.
Veel dank fam. Redenburg!

September 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koop nooit een auto bij redenburg

Koop nooit een auto bij redenburg. Maken afspraken maar komen het niet na.auto gekocht volgende dag motor lampje aan.gelijk gebeld ik moet een offerte laten maken dan kwam hij ons tegemoet.nou allemaal gedaan maar geen reactie meer gekregen broer was zogenaamd met klanten bezig en zou terug bellen.heb ook gemaild geen reactie.waardeloos bedrijf Nooit iets kopen bij hun.kan je beter je geld weg gooien

June 14, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Wanneer je bij Redenburg een wagen…

Wanneer je bij Redenburg een wagen koopt dan mogen ze er wel een ANWB lidmaatschap bij geven. Vandaag wéér weggebracht door de ANWB naar de garage! Deze keer is het een gebroken veer.

In totaal heb ik aan reparatie kosten meer uitgegeven dan het aankoop bedrag van de auto.

Als ik slim was geweest dan had ik geen auto gekocht bij Redenburg, maar helaas. Goede (dure) les.

February 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koop nooit een auto bij Redenburg

Koop nooit een auto bij Redenburg. Het is een en al ellende. b,v een week na aankoop vliegt mijn uitlaat eronder uit, was vastgezet met touwtjes. En zo zijn er nog een aantal dingen die verschrikkelijk waren. Het is je wel verdiende spaargeld weggooien, NOOIT KOPEN DAAR!!!!

October 24, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look