Kan ikke anbefale dem
Værste oplevelse jeg nogen sinde har oplevet med et firma!
Kingfish i Danmark som jeg er kunde hos har sendt min tørdragt over til Reeldiving i Sverige der er distributør, for at få monteret et Santi Smart Seal system.
Kingfish har ringet og lavet en aftale om hvor lang tid de skulle have dragten (2 dages arbejde oplyser de) Der er selvfølgelig også noget forsendelsestid frem og tilbage så et overslag 1-2uger som MAX!
Da der er gået tæt på 2 uger ringer jeg til Kingfish og spørg hvor min dragt er og hvornår de forventer den ankommer.
De ringer så over til Reeldiving og får af vide at dragten ikke er blevet lavet endnu og de skal bruge 1½ uge mere???!
Det visser sig at de slet ikke har kigget på min dragt endnu! selv om der er lavet en aftale omkring udførelse af arbejdet. Deres undskyldning er at deres tekniker er sendt på 1 uges kursus. Så min dragt har ligget i +/- 1 uge hos dem samt yderligere 1 uge mens deres tekniker er på kursus. Uden der er sket noget som helst for at de så skal bruge yderligere 1½ uge. Vi taler 3½-4ugers ventetid på at lave en opgave de selv oplyser tager 2 arbejdsdage!
Og det vælger de så at gøre i højsæsonen for tørdragts dyk!?
Det har betyder jeg har måtte takke nej til 2 dykkerturer med dykkerklubben jeg er medlem i. Og muligvis også mister kursus muligheder som jeg er booket ind på, afhængigt af hvornår min dragt er retur.
Jeg er måløs, det bliver første og sidste gang de rør min dragt eller andet af mit udstyr.
Kan på ingen måder anbefale deres kundeservice eller kundehåndtering.