SCAM
Hold jer langt væk fra denne side. De reklamerer med en 5 dages gratis prøveperiode. Jeg var dum nok til at tilmelde mig og give mine kreditkort-oplysninger, som de kræver ved tilmeldingen. Pludselig var ingen af de film eller serier, som de ellers påstod at have tilgængelige, tilgængelige, i det øjeblik jeg havde tilmeldt mig, og jeg fik ingen bekræftelse på mail om min registrering. Jeg vælger øjeblikkeligt at skrotte siden og har derfor ikke set en eneste film online på deres side.
To måneder senere bliver der trukket 35 euro fra min konto af reelhd.com. Igen, uden nogen mail med kvittering for et køb eller anden form for orientering.
Jeg vælger så at kontakte dem via mail, hvor jeg, meget pænt, spørger hvad jeg helt præcis er blevet opkrævet for. 5 minutter senere får jeg en mystisk, automatisk mail, hvor der står, at mit medlemskab er blevet ophævet og mine penge vil blive refunderet indenfor 10 dage.
Det undrer mig, at jeg ikke fik svar på mit spørgsmål, og jeg er spændt på, om de penge nu også bliver refunderet.