See what reviewers are saying
Köpte fermonparfym till min dotter från Refinedscents.se då hon behövde piggas upp I sitt mående. Tycker att hon upplevs mer gladare och nöjd med tillvaron. Då feromoner påverkar ditt eget mående oc... See more
Har bara provat överrasknings parfymen Peaches jag fick , den va inget för mig men ska prova den andra ska bli spännande . Men jag tror på dessa fast den i peach inte passade mig . MVH carina
Hold dere langt unna dette firmaet
Hold dere langt unna dette firmaet. Har skrevet så mange eposter til dem, ikke fått svar. Jeg har det samme problemet som alle de andre som har skrevet her!!!! Det går i det samme igjen hos alle, ingen varer og ikke penger tilbake. Enig i at politiet bør ta tak i dette firmaet, venter på tilbakebetaling, men ser ikke til pengene mine. 😡
Har enda ikke mottatt varer som var bestilt og betalt 12.januar
Jeg har nå ventet på varer siden januar måned. Har fått mail om at de er sendt. Har så fått ny mail om at de vil bli sendt. Nå svarer de ikke lenger, og jeg vil ha pengene tilbake. Rapporterer til Forbrukerrådet i tillegg.
Dama mi har begynt å bruke denne…
Dama mi har begynt å bruke denne parfymen, og jeg skal ikke lyve – jeg klarer ikke å holde fingrene av fatet. Jeg vet ikke hva som er i den, men jeg liker det.
Beställ inte!
Jag har väntat sen maj men inte fått min order. Kontaktar dem varannan vecka och frågar var min order är. Får svar att de ska söka sen hör jag inget mer. Så dåligt! Lär aldrig få parfymen eller mina pengar tillbaka.
Dårligt duft
Jeg købt en parfume hvor jeg har betalt extra gebyrer på men det har heller ikke god duft de sagt at parfume er god og med god duft den dufte ikke noget og jeg synes i skal ikke købe noget hos dem fordi de vil bare tjene penge på deres dårligt produkter.
Det er meget uhøflig😡
Har bara provat överrasknings parfymen…
Midnight Charm
Jag valde doften Midnight Charm och den e helt fantastisk. Min man sa faktiskt att det var något, han kunde inte sätta fingret på det med mkt pussar på halsen blev det den dagen🥰
Jeg bestilte varerne d 23 maj 2025
Jeg bestilte varerne d. 23 maj 2025, de skriver at de er på vej flere gange. Har prøvet at skrive til dem, at jeg vil have mine penge retur, men hører ikke noget fra dem. Så jeg har skrevet til dem og sagt hvis jeg ikke får mine penge, bliver de politianmeldt.
Handel aldrig med dette firma svindel
Jeg har nu siden den 28
Jeg har nu siden den 28. maj ventede på min parfume
Denne parfymen har ingen effekt på…
Denne parfymen har ingen effekt på menn, det må man bare inse 🤣 noen av de lukter godt, men jeg likte egentlig ikke at de var så blomstrete og sterke
Jeg bestilte 2 parfumer d
Jeg bestilte 2 parfumer d. 5/5, de var hurtige til at trække pengene, d. 8/5 fik jeg besked på at den var på vej, nu d. 27/5 er den samme sted som d.8/5. Jeg har skrevet til dem flere gange og de mener stadigvæk at den er på vej, de sender selv mails i ny og nær om at jeg har den næste uge. Jeg har stadigvæk ingenting modtaget og har 2 gange nu bedt om at få mine penge tilbage.
Der skal man bestemt ikke bestille fra.
Har bestilt to parfumer og har siden 5
Har bestilt to parfumer og har siden 5. Maj stået som registreret som afsendt og jeg har stadig ikke modtaget den. Pakken har overhovedet ikke rørt sig siden den blev registreret som afsendt. Bliver ved med at få mails med logning om den kommer i næste uge. Har i dag skrevet til dem jeg ønsker mine penge retur. Køb IKKE herfra
Har bestil parfume d 3/5 2025 og har…
Har bestil parfume d 3/5 2025 og har endnu ikke modtaget noget tiltrods for der står den er på vej. Det har den snart været i lang tid. Så lad vær med at handle hos dem. Det er scame.
Har bestilt den 2 maj 2025 og Har…
Har bestilt den 2 maj 2025 og Har stadig ikke modtaget noget i dag den 20 maj.i min mail står der at den er på vej og det har den så været siden den 9 maj.
Ikke brug dine penge her
Ikke brug dine penge her!
Jeg købte 4 dufte ved dem den 11/5, pengene blev trukket dagen efter, men har den 20/5 stadig ikke modtaget min ordre, og de svarer ikke, når man skriver til dem.
Lækker pafume
Nogenlunde hurtig levering. Synes dog det er lidt misvisende at der står køb 1 for 125 og få en gratis det får man ikke jeg betalte for begge 2. Super lækker parfumer original scent og exotic Escape.
Original scent er den der er mest duft ved og den jeg bedst kan lide. Og den har jeg også købt i stor flaske.
Kan varmt anbefale produktet
Köpte fermonparfym till min dotter från…
Tycker att hon upplevs mer gladare och nöjd med tillvaron.
Då feromoner påverkar ditt eget mående också precis som hund och katt som man köper fermondoft för att göra dom lugnare och mer tillfreds.
HOLD JER LANGT VÆK!
Penge trækkes på konto for dagen på ordreafgivelse (28/4). Modtager ingen ordrebekræftelse. Kontakter dem 8/5 og de påstår at der ikke står en mail i bestillingen. Den vil de nu påføre og jeg vil modtage min ordre ugen efter, det er så omkring den 15/5. Rykker for status den 15/5. Nu skriver vi den 19/5 og der er ingen respons fra firmaet.....
HOLD JER LANGT VÆK. Jeg skal nok få mine håndører tilbage, men det er SÅ useriøst når intet sker
Rekommenderas varmt
Bra parfymer till vettigt pris. Fin kommunikation och snabb frakt. Supernöjd!!! Massa +++++
Parfymerna är helt fantastiska
Parfymerna är helt fantastiska. Luktar så gott. Kundservicen var väldigt tillmötesgående.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.