OPLICHTERS! ze bellen op met het verhaal dat je je abonnement weer kunt verlengen. Echter hebben wij helemaal geen abonnement!!
See what reviewers are saying
Oplichters. Ze bellen je zomaar en nemen dat gesprek ook nog op terwijl je zelf eigenlijk niet in de gaten hebt waar het over gaat maar laten je een paar keer 'ja' zeggen waardoor het lijkt alsof... See more
Internetcowboys. Bellen je op of je tegen het tarief van vorig jaar (€400,-) weer vermeld wilt staan op hun website. Tegen dat tarief zouden ze ook "adverteren". Voor €200,- meer plaatsen ze ook nog e... See more
OPLICHTERS
Oplichters.
Oplichters.
Ze bellen je zomaar en nemen dat gesprek ook nog op terwijl je zelf eigenlijk niet in de gaten hebt waar het over gaat maar laten je een paar keer 'ja' zeggen waardoor het lijkt alsof je hun niets zeggende abonnement wil afsluiten.
Je bedrijf wordt op een pagina gezet die waarschijnlijk nooit wordt bezocht en dat kost een paar honderd euro.
Als je ontkent dat je het abonnement hebt afsloten sturen ze je het opgenomen telefoongesprek toe.
Dus zodra je hoort ik ben van regiogidsen: gelijk ophangen en telefoonnummer blokkeren.
Oplichters
Bellen dat er verlengd is terwijl er nooit een opdracht afgegeven is. Laten een nep-incasso bureau bellen dat de betaling niet gedaan is. Trap er niet in!!
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Niet betalen en niet mee in zee gaan.
Doen zich voor als regiogids van de Gemeente, maar dit is het totaal niet.
Eigenlijk 0 sterren.
Eigenlijk 0 sterren.. ben benadert maar weet van niks..hoe komen ze aan ons logo?
Heel raar.. is al de zoveelste keer..
Oplichters
Ben ook gebeld of ik dezelfde vermelding wilde als vorig jaar. Had nog nooit van ze gehoord en wij staan ook niet op hun website. Misleidend en proberen een vermelding te verlengen die je hebt. Oplichterij dus.
Nooit in zee gaan, oplichters
Belden dat we onze vermelding van vorige jaren konden verlengen terwijl we nog nooit met deze mensen in zee zijn gegaan. Gaven aan dat wij op de site hebben gestaan met de vermelding en dat deze nu weg was. Tevens dat wij al eerdere een factuur zouden hebben voldaan, wat niet het geval is. Opletten wat je zegt, anders zit je aan een contract vast...
Lezen een standaard belscript af. Alles opgenomen hier als bewijs
oplichtersbende
oplichtersbende
dat mensen hier willen werken snap ik niet.
Oplichterij
Belden dat we onze vermelding van vorige jaren konden verlengen terwijl we nog nooit met deze mensen in zee zijn gegaan. Kregen meteen ook een soort van bevestiging met verplichting tot betalen. Pure oplichterij zoals ook in alle reviews staat!!
Hufters
Hufters, benoemen dat je al klant bent en of je wilt verlengen.
Oplichting
Oplichting! Proberen je wijs te maken dat je eerder hebt geadverteerd wat niet is.
Idd oplichters zijn het
Idd oplichters zijn het
Zeggen dat je er al jaren in staat
Maar bij ons helemaal niet bekend!
Ga hier niet mee in zee ...echte oplichters zijn het..
Deze oplichters bellen elk jaar weer…
Deze oplichters bellen ieder jaar opnieuw met hetzelfde trucje of je de betaalde vermelding wilt verlengen.
Het grappige is dat we nooit met ze in zee zijn gegaan dus helemaal geen vermelding hebben.
Regiogids: door oplichter gebeld
Vandaag door oplichter gebeld, die zich Ruud Meyer noemt en belt namens Regiogids, met de mededeling dat hij van een incassobureau is en € 2900 wil voor advertenties (nooit geplaatst). Van Lianne Deurssen ontving ik vervolgens een offerte voor het plaatsen, zoals mondeling overeengekomen. Afgewezen; simpele oplichters, die je 'dreigen met beslag', maar geen bewijs (kunnen) overleggen. Let op!!!! zeg niets toe!
Dit bedrijf bestaat alleen maar uit…
Dit bedrijf bestaat alleen maar uit trieste figuren die oplichters zijn!!
Mails sturen dat je bevestigd hebt. Op geantwoord dat wij niks bevestigd hadden, en GEEN interesse hebben. Vervolgens wordt er 2x naar de zaak gebeld. 2x weer geantwoord met NEE GEEN interesse!
En toch een factuur krijgen met daarin dat er bevestigd is, met een hoog bedrag.
Ze werken onder verschillende bedrijfsnamen, telefoonnummers en e-mail adressen.
Trap hier niet in!!!!
Oplichters en spammers
Oplichters en spammers
Na een keer aan de telefoon sturen ze meteen een factuur en aanmaningen zonder dat je ergens akkoord op geeft. Omdat de email er legitiem uit ziet en ze in het KvK zijn geregistreerd is het makkelijk om dit over het hoofd te zien voor mensen op de info en boekhoudafdeling. Hopende dat je in de haast geld over maakt.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Trap er niet in. Ze bellen ieder jaar opnieuw met hetzelfde trucje of je de betaalde vermelding wilt verlengen.
Oplichting
We werden gebeld voor de uitbreiding van onze vermelding in de regiogids, we staan hier helemaal niet in en gaven ook aan dat we geen uitbreiding of wat dan ook wilden. Vervolgens moesten we inspreken dat we geen uitbreiding wensten. Dit hebben we niet gedaan natuurlijk maar alsnog....daar kwam een bevestiging van ene mevrouw Lianne Deursen per mail voor een basisvermelding.
Pas op, dit is een hele sluwe manier om mensen iets aan te laten schaffen, pure oplichting!!
Oplichters
Ook wij werden gebeld of wij onze advertentie wilde uitbreiden of dat zo laten. Mijn collega die opnam gaat er niet over en gaf dat ook aan. Direct een mail met de factuur ontvangen. Na deze uiteraard niet te hebben betaald een herinnering ontvangen.
Vandaag gebeld of we de advertentie…
Vandaag gebeld of we de advertentie willen uitbreiden. Wat een oplichters zeg.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.