Rehaboteket Reviews 27

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Modtager spam mails som jeg aldrig har givet tilladelse til tre år efter at jeg købte hos dem.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Leverer ikke varen Jeg har købt og betalt en vare for et par uger siden, men der kommer ikke noget Ved telefonisk henvendelse påstår firmaet, at både de og PostNord har sendt mail om levering. F... See more

1. Mobility Equipment Supplier
  2. Disability Equipment Supplier
  3. Orthotics & Prosthetics Service
  4. Physiotherapy Equipment Supplier

Written by the company

Hos Rehaboteket er vi specialister i ortopædiske beskyttelsesudstyr og hjælpemidler, der forbedrer vores kunders fysiske forudsætninger og velbefindende. Med over ti års erfaring og en autoriseret fysioterapeut tilbyder vi produkter, der lindrer smerter, understøtter genoptræning og forebygger fremtidige problemer. Vi er stolte af at kunne tilbyde løsninger til alle – fra privatpersoner til klinikker og virksomheder – og altid med individuel rådgivning fra eksperter inden for området.

2.9

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 1 out of 5 stars

Modtager spam mails som jeg aldrig har…

November 21, 2025

Reply from Rehaboteket

Tack Carsten för ditt omdöme.

Vi beklagar din upplevelse, att mejlen ska upplevas som spam är naturligtvis inte vår avsikt.

Du kan när som helst avanmäla dig via länken längst ned i våra utskick. Skulle du vilja att vi säkerställer att din mejladress är borttagen för våra nyhetsbrev, ber vi dig kontakta oss via mejl (kundeservice@rehaboteket.dk).

Önskar dig en trevlig dag!

/Rehaboteket

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig forsendelse og godt produkt

Hurtig forsendelse og godt produkt.
Jeg skulle bruge en skinne til knæet, og fandt en mulig løsning hos Rehaboteket. Jeg kontaktede dem for at være sikker på størrelsen, og 4 dage efter lå skinnen klar - perfekt..

May 15, 2025

Reply from Rehaboteket

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd med vår service och leverans.

Varmt välkommen tillbaka för framtida köp!

/Rehaboteket

Rated 2 out of 5 stars

Vildt laaaangsom pga. post nord i Sverige.

Rehaboteket har sådan set ageret ok selv, men de sender med Svensk Post Nord. Og der ligger min pakke nu på tiende dag.
- Brug dog en anden transportør!!
(Ordre no. 45108404)

July 13, 2024

Reply from Rehaboteket

Hej! Vi beklagar verkligen att du har fått vänta på ditt paket. Vi har kontaktat dig per mejl idag om lösning på problemet. Mvh Rehabotekets kundservice

Rated 5 out of 5 stars

Her handler jeg ikke igen

Returnering af varer tager lidt tid men pengene kom retur.

November 15, 2023

Reply from Rehaboteket

Hej Birgitte, tack för ditt omdöme. Vi ber verkligen om ursäkt för att du har upplevt problem. Om du ringer till oss på 89 88 80 98 eller mailar oss på kundeservice@rehaboteket.dk så skall se till att hjälpa till på bästa sätt.

Rated 5 out of 5 stars

God service fra firma men PostNord…

God service fra firma men PostNord tracking fungerer ikke - firma sendte erstatningsvare efter en uge da den første ikke kom som lovet - begge pakker endte med at komme samtidig - firma lod mig beholde begge pakker og kun betale for den ene. Super god service 🥰

August 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Alt fungerer - god oplevelse.

Lynhurtig afsendelse efter bestilling.
Gode priser.
Korrekte varer modtaget.
God advisering vedr. forsendelse.
Uproblematisk levering til pakkeshop med PostNord.
Endnu engang en god oplevelse.

June 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bemærker at alle dårlige anmeldelser…

Bemærker at alle dårlige anmeldelser omhandler postnord som dårlig leverandør og ikke Rehabapoteket som egentlig har begået en fejl.

Produktet jeg har modtaget stemmer fuldt overens med det ønskede og bestilte også selvom at PostNord sendte den til et forkert sted først.

January 26, 2023

Fupfirma

Jeg bestilte en tommelfingerstøtte ved dette firma.. det var dumt!
De trækker pengene, sender formentlig varen, men efter to stregkodeskanninger i Sverige, kan jeg ikke længere følge forsendelsen. Efter knap to uger, bliver forsendelsen skannet i INC, hvor Danmark står som modtagerland. Forsendelsen kommer til toldbehandling og bliver så direkte returneret til afsender...
Nu vil de fanme ha' at jeg skal betale et administrativt gebyr fordi jeg ikke har afhentet pakken...
Jeg har ALDRIG modtaget en anmeldelse af pakken!
Fupfirma!
Jeg kan ikke finde et pænere udtryk!
Hvis de stjæler penge fra min konto for 'administrative' omkostninger, bliver de politianmeldt for tyveri!

August 31, 2022

Leverer ikke varen

Leverer ikke varen
Jeg har købt og betalt en vare for et par uger siden, men der kommer ikke noget
Firmaet lovede i går at sende en ny mail, men jeg hørte intet. Har rykket på mail to gange, men de svarer ikke tilbage.
Jeg er lidt bange for at mine penge er tabt

December 14, 2021

God og hjælpsom service

Jeg havde ikke fået min pakke og blev bange for om det var fusk. Jeg skrev en mail til dem og spurgte om de havde sendt pakken. De svarede efter et par timer, at pakken allerede var klar til afhentning, men at der var gået noget galt med postnord. Jeg fik track and trace nr, og fik hentet pakken. Jeg er tilfreds med indhold og kvalitet. Virkelig god og hurtig service!

April 15, 2021
Rated 3 out of 5 stars

God service, dårlige billeder

Det var nemt at finde hvad jeg skulle bruge og det var det nemt at bestille. Leveringen var hurtig. Desværre var der kun ét billede til en del af deres produkter, så det var svært at vide hvordan tingene reelt så ud. En af de varer jeg havde bestilt lignede ikke billedet og jeg skrev derfor til kundeservice. De skrev desværre på svensk, men de var meget hjælpsomme.

September 10, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Desværre bruger firmaet Postnord som…

Desværre bruger firmaet Postnord som transportør, og de fungerer ikke. Da jeg efter 9 dage ikke havde fået min vare, skrev jeg en mail, og spurgte hvor min vare blev af. Det vidste ingen, og firmaet oplyste, at de ville kontakte Postnord for at finde ud af det. Firmaet fik lavet en flot redning af det hele. Super venlige svar - utroligt hurtig behandling. Alt som gik galt, var Postnords skyld. Nu har jeg min bandage, som jeg håber kan hjælpe mig.

April 20, 2020
Rated 5 out of 5 stars

De havde gratis levering og retur til…

De havde gratis levering og retur til Sverige, hvilket bekymrede mig lidt. Men jeg modtog pakken så hurtigt, som de havde skrevet. Og da produktet desværre ikke sad rigtigt på min søster, kunne jeg nemt sende den retur og modtog pengene lidt tid efter uden problemer.

Så hvis du overvejer at købe noget derfra, men er bange for noget form for snyd, så behøver du bestemt ikke være bekymret!

November 27, 2018

Super godt køb

Købte indlægssåler til nedsunken forfod. De er vildt gode. Super hurtig levering og rigtig god pris. Fuldt tilfreds.

October 10, 2018

Take a closer look