Reimers Restaurang och Catering Reviews 21

Company details

1. Caterer
  2. Lunch Restaurant

Written by the company

Reimers Restaurang och Catering är en lunchrestaurang mån-fre 11-13:30. Utöver det erbjuder vi catering till privat- och företagskunder i Stockholmsområdet.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Anlitade kock för trerätters middag…

Anlitade kock för trerätters middag från Reimers Restaurang och Catering. Är mycket nöjd. Fantastiskt god mat och ordentliga portioner. Kocken var även trevlig och flexibel. Rekommenderar varmt Reimers Restaurang och Catering👍

March 7, 2026

Nyårskasse 10 av 10

Vi var ett gäng som beställde Nyårskasse från Reimers och allt var så bra! Jättetrevlig service och så god mat. Maten var preppad och bara för oss att värma och lägga upp. Oxfilén till varmrätt var helt perfekt!

December 31, 2025

5 av 5 stjärnor vid företagsevent

Vi brukar vid företagsevent på kontoret ta Catering från Reimers och vi är alltid lika nöjda. Mycket god mat och alltid mer än generösa portioner samt sallad och bröd. Hämtning/ lämning/ betalning funkar perfekt. Vi har hittills varit mer än nöjda och ger fem starka stjärnor.

September 25, 2025

Bästa maten, servicen, leveransen

Bästa maten, servicen, leveransen! Rekommenderas varmt!

September 5, 2025

Reply from Reimers Restaurang och Catering

Hej Milena, tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att du är nöjd :)

Rated 5 out of 5 stars

Tack för allt kring vårt företagsmöte!

Tack för extremt bra hjälp med förberedelserna och som vanligt hela arrangemanget kring vårt företagsmöte! Allt superproffsigt och alla gäster väldigt nöjda med mat, timing och service!! Vi kommer anlita er igen snart!

October 19, 2023

Gott och vällagat!

När jag läser upp menyn för kollegorna vill alla flytta till Reimers :)
Hoppas att de uppskattade fredagskassarna kommer tillbaka.

February 2, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi har ett flertal gånger beställt…

Vi har ett flertal gånger beställt bland annat jul- och nyårskassar och varje gång varit mycket nöjda. Gäster som har fått ta del av de tillagade rätterna har öst beröm och visat litet avundsjuka att vi har sådan service där vi bor.
Lars och Kerstin Eriksson

January 12, 2022

Hej Lars och Kerstin,

Vad roligt att höra hur nöjda ni är med våra kassar! Det gläder oss.

Vi ses snart igen!

Rated 4 out of 5 stars

Mycket bra service under pandemin

Mycket bra service under pandemin. Nu var det en tid sedan jag beställde mat när jag kan röra sig mer fritt. Jag kommer nog att anlita er igen eftersom maten för det mesta är vällagad och mycket bra.

January 12, 2022

Hej Hans,

Vad roligt att höra! Varmt välkommen!

Rated 4 out of 5 stars

Utmärkt vardagsmat med lite guldkant.

Utmärkta måltider och fin service. Fina grönsaker ger guldkant på vällagad vardagsmat. Att jag inte givit fem stjärnor beror på att fiskrätterna ofta varit lite mindre generösa än andra rätter.

January 11, 2022

Hej Göran Erik,

Stort tack för er fina feedback med ett konkret förbättringsförslag! Vi uppskattar det och tar med oss den i arbetet framåt.

Hoppas att vi ses snart igen!

Rated 4 out of 5 stars

har beställt fredagskasse julmat…

har beställt fredagskasse julmat nyårsmat och hämtat luncher allt har varit gott

January 11, 2022

Hej Ulla-Linnea,

Stort tack för er feedback. Vad roligt att ni har testat så många erbjudanden hos oss och är nöjd. Det gläder oss väldigt mycket.

Rated 2 out of 5 stars

inte nöjd

Tyvärr
den 27 dec 2021 min födelsedag Köttet var gott men fisken torr och stenhård Tråkigt då det skulle vara en festlunch
Vi har alltid varit nöjda förut
Hälsar
Eva Norén-Björn

January 8, 2022

Hej Eva!

Det var olyckligt att höra. Vi har tagit till oss er feedback och hoppas att vi får möjlighet att gottgöra er i framtiden.

Tack för att ni tog er tiden att lämna er feedback.

Supergod mat!

Supergod mat! Vänlig och trevlig personal. Jag beställer hem lunchmat flera gånger i veckan. Rekommenderas varmt.
Madelein Månsson

January 6, 2022

Hej Madeleine,

Stort tack för din feedback. Det gläder oss att du är nöjd med vår matlagning och upplever en god service.

Vi ses snart!

Julkassen

Köpte julkasse, så perfekt när man inte vill eller kan laga själv.
Ett komplett julbord där allt var vällagat som vanligt och smakade så gott. Rätt mängd, lite kvar till juldagen. Bara att ställa fram eller värma.
Behövde bara komplettera med sylta och leverpastej för det vill jag ha. Annars var ju allt med tom kokt skalad potatis. Så toppbetyg här.

January 6, 2022

Hej Ingrid,

Tack för din feedback.
Vad roligt att du blev nöjd med Julkassen. Det gläder oss.

Rated 3 out of 5 stars

Maten är god men för fet enligt mig

Maten är god men för fet enligt mig. Mkt feta såser som jag helst skulle ha i en skål bredvid. Tycker också den pyttiga kaffekoppen borde ingå! Larvigt att betala 10 kr extra. Kakan kan man vara utan och det är den som gör priset.Själva matsalen är trist men det kan nog inte köket lastas för. Lite roligare inredning borde man kosta på sig. Bilderna är fina men möbler väldigt mkt skolsal. Den blir man ingen glad pensionär av!

January 5, 2022

Reply from Reimers Restaurang och Catering

Hej Neta! Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tog dig tiden och tar med oss dina tankar i arbetet framåt.

Alltid välgjort och välsmakande

Alltid välgjort och välsmakande. Nyårskassen 2021 var superb i alla delar, såväl torsken som tournedon, för att inte tala om förrätt och dessert.

January 4, 2022

Hej Kerstin!

Det gläder oss att du har en god upplevelse och att Nyårskassen föll er i smaken.
Stort tack för att ni tog er tiden att lämna er recension.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look