Remoteskills Reviews 13

3. Online Marketing Agency
  4. Software Training Institute
  5. Vocational College

Written by the company

Bij Remote Skills bieden we praktische trainingen aan die jou waardevolle skills leren. Je leert locatie-onafhankelijk te werken, je tijd zelf in te delen en je inkomsten te vergroten door waardevol werk te verrichten voor bedrijven in binnen en buitenland die staan te springen om jouw hulp. 🏆 Na het leren van deze skills ben jij een alleskunner op het gebied van online bedrijfsgroei. Doordat jouw portfolio straks strategie, design, content creatie, AI, funnels, advertenties, e-learning, online communities en optimalisatie bevat ben jij een gewilde kandidaat voor ondernemers en influencers die online willen groeien en opschalen! 🌪️ Onze Fullstack marketingmethode en alles-in-één software zorgen ervoor dat je uniek en onderscheidend bent en snel kunt leveren aan je toekomstige klanten dankzij onze plug en play workspace formule. 💸 Je krijgt dus ook per project betaald ipv uurtje factuurtje en dankzij de snelle levering hou jij lekker veel tijd over voor jezelf en je dierbare 🙌 ❤️

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Nooit gedacht dat ik dit kon, en toch deed ik het;)

Ik was vooral op onderzoek uit. Wat past bij mij? Wat wil ik nou echt?
De kinderopvang voelde niet meer goed. Ik wilde meer flexibiliteit, meer vrijheid met mijn gezin en vooral, iets nieuws leren en dat is gelukt;)

Ik kwam bij Max terecht via ChatGPT, waar kan ik het beste funnels leren bouwen?

Na een gesprek met Max kwam ik erachter dat ik niet alleen één ding hoefde te leren maar dit ook volledig kon uitbreiden naar een compleet systeem. Ik zou echte skills gaan ontwikkelen, iets waarmee ik mijn bedrijf kan neerzetten.

Max is een echt mensenmens. Hij ziet waar jouw kracht ligt en helpt je die maximaal benutten. Hij denkt met je mee, neemt de tijd en is eerlijk.

- Binnen 3 weken had ik mijn eerste 2 betalende klanten.

In deze periode heb ik ontiegelijk veel geleerd. Niet alleen de skills, maar ook een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Ik heb geleerd thuis te werken, contact te maken met mijn doelgroep, salesgesprekken te voeren, mijn eigen waarde in te zien en vooral systemen te bouwen die klanten tijd besparen.

Toen ik startte bij Remote Skills had ik nog geen idee wat AI allemaal kan. Nu bouw ik volledige systemen voor klanten met mijn eigen bedrijf.
Dit had ik van tevoren nooit zo groot durven dromen;)

Voor mij was dit niet alleen een opleiding, maar een persoonlijke transformatie.
Niet alleen in skills, maar ook in mindset.

Dankbaar voor alles wat ik hier heb mogen leren.

February 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een waardevolle en praktijkgerichte opleiding

Ik heb de opleiding bij Remote Skills gevolgd en kan zeggen dat het een zeer waardevolle investering in mezelf en mijn toekomst was.

De training biedt niet alleen praktische, breed inzetbare skills, maar geeft je ook het vertrouwen om ze direct in de praktijk toe te passen, bijvoorbeeld tijdens de tussenexamens na elke module.

Een belangrijk punt om te weten: de opleiding is uitgebreid en vraagt een actieve tijdsinvestering. Het is niet zomaar wat theorie leren - je moet echt tijd vrijmaken om alles goed te volgen en toe te passen, maar dat maakt het resultaat des te waardevoller.

Max begeleidt je op een persoonlijke en betrokken manier, met oog voor je ontwikkeling en groei. Daarnaast wil ik ook Joshua bedanken voor de maandelijkse motiverende gesprekken - die hebben mij concreet geholpen om stappen te zetten en en telkens met goede moed de volgende module aan te pakken.

De opleiding richt zich op vaardigheden die je direct kunt inzetten om klanten te helpen en zelfstandig te werken. Wie serieus werk wil maken van remote werken en digitale marketing, krijgt hier waardevolle handvatten, duidelijke uitleg en steun bij elke stap.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd!

January 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kickstart Funnel opleiding (90-dagen traject)

Voordat ik aan de Kickstart Funnel opleiding (90-dagen traject) begon had ik geen ervaring met funnels of online marketing. Nu 90 dagen verder heb ik waardevolle skills geleerd waarmee ik ondernemers kan helpen en heeft de opleiding mij geïnspireerd om er mijn werk van te maken.

October 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een nieuwe wereld ontdekt – En meteen mijn eerste klant!

Mijn naam is Coen, ik ben 37 jaar en werk als freelance kok in de horeca.
In oktober ben ik gestart met de Full Stack Funnel Methode van Max via Remote Skills, omdat ik op zoek was naar meer vrijheid en een andere manier van werken — remote werken dus.

De opleiding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Je leert echt een compleet nieuw vak, met een brede en veelzijdige skillset. Het is geen standaard cursus waarin je één trucje leert. In plaats daarvan ontwikkel je meerdere vaardigheden, die samen zorgen dat je als specialist écht van waarde kunt zijn voor verschillende bedrijven.

En het mooiste is: inmiddels heb ik mijn eerste klant binnen! Een geweldige mijlpaal die me nog meer vertrouwen geeft in deze nieuwe richting.

Wat de begeleiding betreft: alle lof voor Max. Hij is open, betrokken en wil oprecht dat jij slaagt. Zijn energie, denkwijze en enorme kennis op het gebied van marketing, copywriting, design, techniek en business in het algemeen zijn enorm inspirerend.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel online cursussen, waardoor het lastig is om te weten welke waardevol zijn. Bij Remote Skills hoef je daar geen seconde over te twijfelen — dit werkt echt. Ik ben daar het levende bewijs van.

July 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een betrouwbare partner voor het tot leven brengen van mijn missie

Via een Instagrambericht kwam ik bij Max en Remote Skills terecht. Zijn oprechte en heldere stem raakte meteen iets in mij – dit voelde goed. Het afgelopen jaar hebben Max en zijn team mij met veel zorg en betrokkenheid ondersteund bij de ontwikkeling van mijn website en funnel, die nu succesvol gelanceerd zijn.

Voor mij voelde dit als de geboorte van mijn levenswerk, en ik ben diep dankbaar dat ik dit met Max mocht realiseren. De samenwerking is respectvol, uplifting en professioneel – en dat zie je ook terug in het resultaat.

Dank jullie wel, en ga vooral zo door!

April 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Waardevolle training met persoonlijke begeleiding

Ik heb de Remote Freedom Training bij Max gevolgd, en het was een ontzettend leerzame ervaring. Remote Freedom is een mooie basistraining die je direct handvatten geeft om mee aan de slag te gaan.
Elke week hadden we een gezamenlijke sessie via Zoom, en zonder uitzondering liepen deze uit omdat Max echt de tijd nam voor iedereen. Hij zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord worden en denkt actief mee in mogelijkheden. Dankzij deze sessies heb ik niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook het zelfvertrouwen opgebouwd om als starter verder te groeien.
Mijn doel is om de volledige Fullstack Funnel-opleiding bij Max te volgen, omdat ik er sterk van overtuigd ben dat deze opleiding mij gaat helpen in mijn weg naar zelfstandig ondernemerschap. Ik raad deze training aan iedereen aan die serieus aan de slag wil met remote werken en online ondernemen!

February 4, 2025

Reply from Remoteskills

Wat een mooie en oprechte review – dank je wel, Ilse!
Het is altijd bijzonder om te zien wat er gebeurt als iemand écht gaat staan voor haar proces. Jij hebt het werk gedaan, de vragen gesteld, en vooral ook de ruimte gepakt om te groeien. Je was elke week als eerste in de Zoom, en nu ben je nog steeds actief bezig. Dat is wat het verschil maakt.

Fijn om te horen dat de Zoom-sessies je niet alleen kennis, maar ook vertrouwen hebben gegeven. Voor mij is het waardevol om dat soort groei van dichtbij te mogen begeleiden – en te zien hoe snel het kan gaan als iemand echt de schouders eronder zet.

We wensen je veel succes en plezier in het verdere validatieproces, en kijken ernaar uit om je straks opnieuw te mogen begeleiden tijdens de Fullstack Funnel Opleiding.

Dank voor je vertrouwen!

Max van Rooy

Rated 5 out of 5 stars

"Van Glaskunst naar Marketingpassie: Een Levensveranderende Studie-ervaring"

Voordat ik de beslissing nam om deze studie te starten, vroeg Max mij een eerlijke en belangrijke vraag: "Is dit niet teveel naast je werkzaamheden voor je bedrijf?" Die vraag kwam recht uit zijn hart en liet me goed nadenken. Uiteindelijk gaf zijn betrokkenheid me het laatste duwtje in de rug om ervoor te gaan – en wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Nu, na het afronden van de studie, kan ik vol overtuiging zeggen dat ik het voor geen goud had willen missen. Wat begon als een plan om mijn glaskunst online meer bekendheid te geven, groeide uit tot zoveel meer. Tijdens de studie raakte ik gefascineerd door de psychologie achter marketing. Het heeft me niet alleen nieuwe inzichten gegeven voor mijn eigen bedrijf, maar ook de passie om andere ondernemers te helpen hun doelen te bereiken.

Of je nu marketing wilt leren om je eigen bedrijf te laten groeien, of om andere bedrijven te ondersteunen – deze studie is een absolute aanrader. Ik noem het met opzet een studie en geen cursus, omdat het zoveel meer omvat. Het is een alomvattend leerproces dat je uitdaagt, inspireert en laat groeien.

Het was een investering, maar absoluut de moeite en het geld meer dan waard. Dankzij deze ervaring voel ik me leergieriger en gemotiveerder dan ooit tevoren.
Dankjewel Max en Leoni

December 6, 2024

Reply from Remoteskills

Dank je wel voor deze mooie woorden, Nan.

Wat goed dat je terugblikt op dat eerste moment – die vraag stelde ik inderdaad omdat ik liever zie dat iemand een keuze maakt die écht past, dan dat er iets geforceerd voelt. Dat je vervolgens zó vol hebt ingezet en onderweg zelfs een nieuwe passie hebt ontdekt, zegt veel over hoe je dit traject bent aangegaan.

Het is mooi om te zien hoe je van je oorspronkelijke doel bent gegroeid naar iets wat nog veel groter is: anderen helpen met de kennis en ervaring die je nu hebt opgebouwd.

Dank voor je vertrouwen en betrokkenheid — en heel veel succes met de stappen die voor je liggen. We blijven je volgen!

Groet,
Max

Rated 5 out of 5 stars

Super waardevol en echt een aanrader!

"Wat een super waardevolle opleiding! Deze opleiding heeft mijn carriereswitch écht een sterke start gegeven. De inhoud van de opleiding is van hoge kwaliteit. Het is zo fijn om te leren in een omgeving waar je je welkom voelt en waar je op ieder niveau kunt starten. Het zijn stuk voor stuk fijne mensen bij Remote Skills die voor je klaar staan. Wat ik vooral geweldig vond, is dat de coach niet alleen ontzettend veel kennis heeft, maar ook echt naar je luistert en de tijd neemt voor jou persoonlijk. Je wordt niet aan je lot overgelaten, maar gestimuleerd om door te zetten en je vaardigheden steeds verder te ontwikkelen. Of je nu net begint of al een business hebt, je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Echt een aanrader!

November 6, 2024

Reply from Remoteskills

Dank je wel voor je mooie woorden, Marieke.
Fijn om te lezen hoe je deze fase hebt ervaren — en dat het je echt een stevige start heeft gegeven in je carrièreswitch. Precies dáár doen we het voor.

Fijn ook dat je je zo welkom voelde in de groep en de begeleiding als persoonlijk hebt ervaren. We geloven erin dat leren pas echt werkt als je gezien wordt en de ruimte krijgt om op je eigen tempo te groeien. Ieder mens is anders en heeft ook iets anders nodig.

Mooi werk geleverd, en we zijn benieuwd waar je dit allemaal verder naartoe gaat brengen. Dank voor je vertrouwen! En heel veel succes en plezier met je volgende stappen.

Groet,
Max

Blij met het resultaat!

Mijn ervaring met Remote Skills heb ik als zeer prettig ervaren. Persoonlijk vond ik het heel fijn om de opleiding volledig in mijn eigen tijd te volgen, zonder verplichtingen.
De inhoud van de opleiding heeft mij positief verrast en de klantenservice als prettig ervaren omdat zij de obstakels altijd weg namen.
Het eindresultaat voldoet volledig aan mijn verwachting omdat ik nu in staat ben om mijn centjes remote te verdienen (zoals beloofd).
Mocht je remote willen leren werken zal ik Remote Skills dan ook van harte aanbevelen!

November 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Leer je skills aan met een geweldig team

Wat een geweldige ervaringen opgedaan met Remoteskills. Dit jaar had ik de Fullstack funnelopleiding gedaan om mezelf te transformeren tot ondernemer met veel nieuwe skills zoals het analyseren van strategie bij bedrijven en de techniek van funnels. In het algemeen ben ik zeer tevreden over de opleiding en zou ik Remoteskills aanraden aan iedereen die vrijheid wil ervaren door jezelf de geweldige remoteskills aan te leren.
Mijn mening is dat dit vooral komt door een empathische en persoonlijke aanpak van Max en zijn team. Ook de open community die gecrëerd is waarbij geen vraag te gek was, was inspirerend. Kortom investeer in jezelf om plaats onafhankelijk te kunnen werken op jouw eigen condities.

November 3, 2024

Een absolute aanrader!

Dit is de place to be als je een carrière in digitale marketing of locatie onafhankelijk werken ambieert. Ik heb zelf de Fullstack Funnel opleiding net afgerond en al kost het flink wat focus en doorzettingsvermogen (reken toch op 1 tot 3 uur per dag gedurende een half jaar tot een jaar), aan het einde van de rit heb je wel heel waardevolle skills geleerd, kan je veel gaan betekenen voor klanten en ook effectief de markt op. Bij Remoteskills leer je echt alle in en outs van websitebouw en winstgevende marketingsystemen opzetten. De ondersteuning en begeleiding is ook top, ik kon met al m'n vragen altijd terecht bij een heel team van begripvolle en vakkundige professionals. Ik kan dus niet anders dan uitermate positief zijn en deze opleiding van harte aanbevelen!

October 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Carriere switch die mij de mogelijkheid heeft gegeven om te werken hoe het voor mij past.

Alles bij elkaar ben ik ongeveer een jaar bezig geweest met de opleiding. Het begin was zeker niet gemakkelijk en een behoorlijke investering. Het was erg veel, veel achtergrondinformatie en uitleg om te snappen waar je mee bezig bent.
Maar dan, wanneer het kwartje valt kun je zelf verder aan de slag. Heb je genoeg “durf” en skills om ook zelf verder te gaan. Ook tijdens de opleiding al. Ik heb zoveel geleerd!! Max heeft veel leerstof beschikbaar gesteld in videovorm. Erg fijn wanneer je niet van lezen houdt.
De opleiding geeft je de ruimte om het op je eigen tempo te volgen - binnen de kaders uiteraard. Er is begeleiding van wekelijkse Q&A’s, deep dive’s en 1op1 tussenexamens. Deze vond ik het fijnst, hier kon je je projecten met Max doornemen.
Daarnaast kon ik altijd wel bij Max en Leoni terecht indien nodig en hielpen waar ze konden.
Uiteindelijk heb ik zoveel geleerd in een korte tijd en vooral een hele nieuwe skill. En daar gaat het voor mij vooral om! Hierdoor heb ik nu zelf mijn eigen onderneming kunnen starten! 🙏

October 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Leerrijke ervaring die m’n leven een nieuwe wending heeft gegeven!

Ik heb hier de opleiding gevolgd, en ben zeer tevreden! Ik heb enorm veel waarde gekregen en enorm veel geleerd. Het was een pittige opleiding maar juist daarom was ik uitgedaagd om deze tot een goed einde te brengen. Ik heb enorm veel persoonlijke begeleiding gekregen, wekelijks een mogelijkheid om vragen te stellen, en met de tussen examens ben je constant bezig met je groei. Ook de deep dives geven enorm veel inzicht en zorgen voor een enorme boost om weer verder aan de slag te gaan! Leoni en Max zijn enorm begripvolle en behulpzame mensen, ze helpen je waar nodig en zitten echt met je in! Als je op zoek bent naar een opleiding die jouw waardevolle skills kan leren in de digitale markt dan raad ik deze ten harte aan! Wees wel voorbereid om tijd te investeren en open te staan om nieuwe dingen te leren!

November 18, 2023

Hoi Joshua,
Wat een fantastische review, hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zoveel waarde hebt gehaald uit de Fullstack Funnel opleiding en dat je jouw remote skills in de digitale wereld hebt kunnen versterken. We begrijpen dat het een pittige reis kan zijn (zeker als je een carrièreswitch maakt), en het is geweldig om te lezen dat de uitdagingen je juist hebben gemotiveerd om het maximale eruit te halen.

Het doet ons ook veel plezier om te horen dat je de persoonlijke begeleiding en deep dive sessies als waardevol hebt ervaren. We streven ernaar om elke deelnemer de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te groeien.

Met vriendelijke groeten
Max & Leoni

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look