Renco

Company details

1. Cleaning Service

Written by the company

Flyttevask og nedvask . Sjekk våre priser.

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Forferdelig dårlig vask, fæl daglig leder og svindlere!

Først og frem utrolig dårlig vask av leilighet i forbindelse med flytting. Når vi klagde, ble han daglig leder Christian Juuhl RASENDE OG SKREK TIL OSS. Deretter fakturerte han oss 1400 kroner over det vi egentlig skulle betale ut ifra informasjonen på dies hjemmesider. Og da vi prøvde å klage over faktura, mistet han det helt, begynte å skrike og TRUE OSS. Sjokkert!!

Utrolig dårlig vaske firma med både dårlig kvalitet av vask, utrolig uprofesjonell og frekk eier. Anbefaler alle å holde seg langt unna dette drittfirmaet.

Fyren er en atombombe som eksploderer med sinne og trusler til alle kunder som klager.
Ser også at han svarer alle negative anmeldelser uten å ta noe til seg. Kommer sikkert til å svare på denne med masse bullshit som han svarer alle andre. Nekter tydeligvis å ta ansvar for feilene sine. Dette burde faktisk blitt mer offentliggjort slik at folk kunne sett hvordan han takler tilbakemeldinger fra kunder.

Alle arbeiderne hans er utlendinger som han sikkert både underbetaler og kan styre og true med at de får fyken, men da de ikke snakker norsk: har de sikkert ikke mange jobbmuligheter og ender opp hos han pga. desperasjon.

Synd sånne folk kan være daglig leder.

April 21, 2025

Reply from Renco

Dette er ikke vår kunde , vår kunde er en mann , eier av huset og avtalen var at vi skulle ta en annen pris siden leiligheten var ekstra skitten . Dette var eier enig i etter at vi hadde gått gjennom leiligheten før vask . Etter vask er eier fornøyd med vasken og betaler faktura . Vi kan ikke forholde oss til andre uvedkommende som skriver her . Mine arbeidere har over tarifflønn og er fornøyd med sin jobb .

Rated 1 out of 5 stars

Firmaet skulle rengjøre etter…fraflytting til annen kommune

Firmaet skulle rengjøre etter fraflytting 1. April, og det ble en aprilspøk. Det er tydelig at dem ikke har peiling på renhold. Megler og ny eier hadde aldri sett så dårlig nedvasking. Jeg kontaktet firma, og ble møtt med sure oppstøt fra en uhøflig leder, som senere tilsynelatende angret seg og skylte på arbeideren og lovet å ordne opp. Jeg fikk en bekjent til å se over 22. April, og Han var heller ikke imponert og tok en serie bilder. Jeg sendte bildene videre og forventet han ordnet opp. Synes det var rart siden han lovet å gjøre jobben selv sammen med en arbeider. og allikevel ikke har utført jobben. Svaret var at han ikke vil ha noe mer med saken å gjøre. Å forlange forskudd på en jobb er tydelig en måte å slippe unna ansvaret. Angrer på at jeg ikke sjekket firma bedre. Vil ikke anbefale firma til noen.

April 1, 2025

Reply from Renco

Dette er jo tull , vi var der ute å tømte boden din som var full av ting , så tømte og vasket vi kjøleskapet for gammel mat . , deretter skrubbet vi vekk 2 cm med fett på toppen av kjøkken skapet. Leiligheten er et rehabiliterings prosjekt og var ikke klar for vasking . Så hvorfor du sier at vi ikke har vært der er ikke godt å si.

Rated 1 out of 5 stars

Hadde bestilt bygg vask av nytt hus

Hadde bestilt bygg vask av nytt hus , .skuffelsen ble stor da jeg så hva som var utført . Flisene på badet var ikke vasket , vinduene var skjollete og på gulvet kunne man se hvor moppen hadde beveget seg .jeg skjønner godt at det er blitt fagbrev innen renhold og det kan man si at disse arbeiderne mangler . Jeg angrer på at jeg ikke leste på erfaringer her før jeg bestilte . Hadde forventet at arbeidene kom i en firmabil , de ble levert på døren og vaske utstyret stod på trappen og ble hentet senere samme dag av en annen kvinne . (Hun som «leverte « disse 2 arbeiderene . Anbefales ikke fra meg .

March 14, 2025

Reply from Renco

Vi har full garanti og hadde selvsagt kommet å rettet på feil . Men vi har ikke fått noen beskjed om dette. At arbeiderne ikke har sertifikat skyldes rigide norske regler , der de ikke kan bruke sitt lands sertifikat i Norge. Det er for lett å bare skrive en dårlig anmeldelse uten å gi oss en mulighet . Men så er ikke Trustpilot en seriøs organisasjon heller .

Rated 5 out of 5 stars

Renco – Utmerket utvask!

Jeg er svært fornøyd med utvasken Renco utførte i leiligheten min. De leverte et grundig og profesjonelt arbeid, og overgikk forventningene mine – spesielt med rensingen av en svært skitten stekeovn på kjøkkenet, som jeg tvilte på at kunne bli helt ren.

Alt fra lister til vegger var plettfritt etter vasken, og jeg har ingenting å utsette på resultatet. De var punktlige, hyggelige å kommunisere med, og prisen var svært rimelig. I tillegg ble utvasken umiddelbart godkjent av husverten, noe som sier mye om kvaliteten på arbeidet deres.

Jeg kan varmt anbefale Renco til alle som trenger en grundig og pålitelig utvask!

October 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fornøyd med utvask

Jeg har veldig god erfaring med selskapet Renco. Jeg har brukt de ved to anledninger og syns de har gjort en god jobb med godt resultat.

January 16, 2025

Hold deg langt unna

Tok flyttevask igjennom de, dessverre. Anbefales IKKE! Har nok brukt samme kluten på alle rom.. Mye støv og drit. Kjøkkenet var mer stygt og skittent etter de var ferdig enn da de begynte.
Ringte for å gi beskjed til Christian Juuhl, "daglig leder" og ble møtt med NEI, DET STEMMER IKKE. Var ikke interessert i å høre på noe av det som ble sagt.
Heller ikke interessert i å ordne opp i situasjonen, selv om de på sidene sine skriver at de garanterer for flyttevask ift ny eier.
Beløpet vi ble tilbudt for "refusjon" er 250,- og vi betalte 5800,- for jobben..

November 26, 2024

Reply from Renco

Ja ja frøken anonym på Austevoll , vi kan ikke reise helt til Austevoll for bagateller . Derfor fikk dere også tilbud om et beløp som tilsvarer feilene. Holder på å vaske alle de klutene vi brukte , det var selvsagt ikke 1 .

ALDRI BRUK RENCO

Vi hadde avtalt at Renco skulle gjennomføre en flyttevask dagen etter vi flyttet ut, da vår leieperiode var ferdig. Ettersom de vasket leiligheten etter vi hadde flyttet ut, fikk ikke vi selv kontrollert flyttevasken. Derimot fikk de nye leietakerne seg en kjedelig overraskelse. De beskrev det som at det ikke så ut som at noen hadde vært der for å vaske. Støv over alt, skit rundt ovnene, søppel i gangen og et skittent bad var bare noe av det som beskrev bildene vi fikk tilsendt av de nye som flyttet inn.

De nye leietakerne så seg nødt i å vaske HELE leiligheten selv. Jeg kontakten Renco for å få deler eller hele beløpet refundert, men det var ikke en praksis de drev med. De kunne derimot komme på nytt for å vaske over det som ikke var bra, men ettersom de nye leietakerne hadde brukt en hel helg på å vaske selv var det ikke noe poeng. Når det er sagt ser jeg at tidligere kunder av Renco har hatt lik erfaring, og at selv om de kommer for å rette opp feilene sine, er resultatet katastrofe.

Jeg sjekket dessverre aldri Truspilot før jeg booket Renco. Det skulle jeg gjort. Håper du som leser dette lærer av min feil. Vi kunne like gjerne kastet 4 700 kr ut av vinduet, for dette var veldig skuffende.

August 2, 2024

Reply from Renco

Dette er frekt og direkte usant , jeg har mottatt noen bilder som viser en eggekartong samt bilder av et bord med flekker , møbler er ikke inkludert i vår flyttevask , det er heller ikke boss etter gammel leietaker . Umiddelbart etter jeg får henvendelsen gir jeg beskjed om at vi kan komme å rette på feil neste morgen . Jeg anslår at det vil ta ca 15 minutter å rette på det som er nevnt. Jeg får senere beskjed om at det ikke er nødvendig . Så kommer det krav om penger . Når det blir avslått så begynner ufinhetene , som altså ender i hevn her . På tross av at vi har fulgt lovverket til punkt og prikke. Selvsagt har ikke nye leietakere vasket på nytt , de har brukt 10 minutter på å rette på småfeilene som jeg tilbød meg å gjøre .

Styr unna dette firma!!!

Kontaktet firma i begynnelsen av juli i år for utvask av enebolig i forbindelse med salg. Prisen jeg fikk var god, og ikke minst ble jeg lovet garanti for at fima kom tilbake og vasket på nytt om man ikke var fornøyd. De brukte ca 6 timer på en enebolig av vår størrelse ble jeg fortalt. Jeg gikk gjennom huset med daglig leder av Renco før vaskingen startet og dro derfra. I følge naboer, forlot vaskebyrået huset allerede etter 1,5 time!! Resultatet var ikke bra.
Jeg kontaktet daglig leder med det samme, og ba om å få vasket ordentlig. Daglig leder møtte selv opp dagen etter, hvor jeg bl.a. fikk beskjed om at jeg ikke kunne forvente et nytt hus! Han var der i underkant av 1 time, og gjorde et par forbedringer, men laaangt fra rent! Megler kontaktet daglig leder av Renco på vegne av nye eiere, opplevde en svært uhøflig person, som overhode ikke hadde tenkt å komme tilbake til dette huset. Jeg kontaktet daglig leder ved Renco flere ganger både på tlf og sms, men ble bare møtt av en frekk og arrogant person som ikke tok ansvar for å ordne opp. I tillegg til meget dårlig vask, ble hylle i kjøleskap og spross på et helt vindu ødelagt under vasking.

August 6, 2024

Reply from Renco

Vi kom kl 9 og renholderne ble hentet av meg kl 15.15 . Altså 6 timer og 15 minutters vasking . Det ble påpekt noen mindre feil som ble rettet på dagen etter . Sevsagt blir undertegnede forbannet når huset er rent og vi får beskjed om at vi forlot huset etter 1,5 time. Jeg forlot huset etter1,5 time , renholderne var der å jobbet til huset var rent etter 6 timer. Men så skal det hevnes og det gjøres her .

Rated 1 out of 5 stars

Hadde disse når vi flyttet inn i et…

Hadde disse når vi flyttet inn i et hus. Elendig jobb (om de hadde gjort noe) og elendig service...

Som Renco faktisk korrekt påpeker var ikke vi en kunde direkte men involvert i overtakelse av bolig der de stod for utvasken. Vi sa fra til megleren Kaaland og partners som var oppgitt over renco og kom til å anbefale alle holde seg unna dette selskapet. Var på ingen måte ute etter penger her som Renco ganske så uprofesjonelt påpeker uten særlig innsikt i prosessen med oss, megler og selger. utover at vi syntes utvasken var helt fraværende vet renco lite og bør jo heller ikke påpeke noe annet. Men tyggis på gulvene og samtlige sluker fulle av hår er vist standarden det opereres med... Så igjen som mange påpeker... Hold dere unna!

October 1, 2023

Reply from Renco

Dette er ikke vår kunde . Vår kunde ( selger ) var godt fornøyd med vårt arbeid . Huset var 100 % rent når vi var ferdig , men ny eier var på jakt etter penger så de krevde gammel eier for en sum . Ikke kjøp hus av denne mannen. svar til oppdatert anmeldelse : jeg har kopi av mail sendt , der du krever en sum av gammel eier. Et velkjent triks. Nå er det blitt tyggegummi og hår i sluk som var problemet . Litt lenger oppe lurte du på om vi hadde vært der i det hele tatt.Hadde det vært mulig så hadde jeg nå lastet opp bilde av slukene dine slik at andre kunne bedømme.

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig resultat

Min søster skulle ha en utvask av en leilighet grunnet flytting.Hun kontaktet i god tro renco og regnet med at de gjorde den jobben de skulle siden det er utvask, nedvask de driver med.

Leiligheten er ca 56 kvm og avtalt pris ble 4700-en grei pris for utvask.
De gjorde en god jobb på kjøkken med hvitevarer og vinduer, resten hadde de ikke rørt.

Det ble tatt bilder før utvask i tilfelle det ble behov for det.

Mannen til min søster krevde refusjon men fikk avslag av representanten fra firmaet.
I og med at det finnes bildebevis så kan jeg love deg at vi skal lage så mye bråk gjennom advokat at renco kommer til å få et utlegg der de 4700 bare er peanuts- dette kommer vi til å ta til alle instanser som har med useriøse aktører å gjøre. Dette var en en leilighet i Os i første etasje så daglig leder vet hvilken leilighet det dreier seg om.
Ber daglig leder ordne opp før saken blir tatt videre til advokat snarest.

Mvh.

Steffen

June 18, 2024

Reply from Renco

Leiligheten er , etter noen mindre rettinger , levert 100 % ren . Undertegnede har selv sjekket dette og v i gikk sammen gjennom leiligheten med kunden . Rettet de få tingene som burde rettes på . Når jeg forlater leiligheten er det ikke mulig å finne noen feil eller mangler . Det viser seg at leiligheten er leid av en eiendomsmegler . Disse profesjonelle aktørene sier nei til alt , vel vitende om at enten for de vasket leiligheten flere ganger eller best av alt : de kan trekke på depositumet . Vi har boikottet flere store eiendomsaktører grunnet dette. Det er leit for kunden og jeg kunne fått avverget det hvis jeg hadde fått beskjed . De liker ikke å bli konfrontert og det hadde jeg gjort . Vi kan ikke holdes ansvarlig for dette , vi har levert varen . 99,5 % av våre mer en 2000 kunder er fornøyd , desverre skriver de ikke om det her , slik at inntrykket for en ny kunde må nødvendigvis bli dårlig . Men det er lite vi for gjort med det .

Hilsen Christian Juuhl, daglig leder

HOLD DERE UNNA!!!!!!!!!!!!!

Viser til oppdrag utførti Nylandaveien i høst 2023. Skriver anmeldelse etter at saken ble tatt opp hos forbrukertilsynet. VELDIG misfornøyd med kvaliteten på arbeidet. Sluken i vasken var svært skitten. Blandebatteriet var tydelig skittent. Toalett hadde avføring... Komfyren hadde deler som ikke er rensket. Fliser på bad og gnag var ikke gjort tilstrekkelig rene.

Daglig leder er utrolig arrogant og frekk!

Veldig beklagelig at dette firmaet fortsatt eksisterer og mange som opplever det samme.....

September 6, 2023

Reply from Renco

Dette er løgn , jeg har fått papirer fra Forbrukertilsynet . Der ble det påklaget sluk i vask som denne figuren mener vi skulle skru fra hverandre . Vi er ikke rørleggere og det skjønner de fleste . At han nå dikter opp noe i tillegg skjønner jeg . Han har ingen sak

Innflyttingsvask på kleppestø 3

Innflyttingsvask på kleppestø 3. mai, god dialog før vask. Møtte til avtalt tid. Arbeidet var estimert til å ta 5-6 timer for 2. Jeg forlot huset for å hente ett flyttelass og når jeg kom tilbake 3 timer senere var vaskepersonalet reist og alt utstyr utenfor. Hvitevarer var ikke vasket, ei heller vinduer og det var skittent i de fleste kroker. Eier krevde også forhåndsbetaling og jeg har ikke mottatt kvittering på arbeidet.

Jeg vil absolutt ikke anbefale dette firmaet.

May 3, 2024

Reply from Renco

Vi hadde jo selvsagt kommet å rettet på feil . Men vi får ingen melding om dette . Hvitevarene var nok en misforståelse. Men uansett ,hadde vært der samme dagen å rettet. Vi har nå bestemt oss for å kontrollere resultatet etter vask for å unngå slike hendelser. Hilsen Renco.

Kjempedårlige på utvask

Kjempedårlige på utvask, vanskelig å ha med å gjøre iforhold til klaging på dårlig utvask, har ikke vasket alle punktene som er garantert i avtalen.

Mye penger for veldig liten verdi..

April 9, 2024

Reply from Renco

Vi har ingen kjennskap til denne " Rolf " har ingen med det navnet som kunder. Vi har vært i kontakt med Trustpilot angående denne saken , men de nekter å fjerne anonyme anmeldelser. Vi har ingen anledning til å forsvare oss da. Vi har utført mer enn 2000 flyttevask , er godkjent renholds bedrift . Desverre er det noen få som er misfornøyd og disse skriver negativt umiddelbart. De som er fornøyd skriver ingenting . Og det er nesten alle. Vi anser ikke Trustpilot som en seriøs aktør , men får ikke gjort noe med det. Hilsen Renco as.

Rated 4 out of 5 stars

Litt slurv, men sluttresultat bra.

De stilte på tid. Og svarte på epost når jeg lurte på ting. De vasket hele huset, men det var litt slurv og dårlig gjennomført på vaskedag. Toalettet var skittent, gulvet hadde en del skitt, og servanten full i merker. Det var tydelig vasket, men hadde de brukt 15 min til så ville det vært mer nøye gjort. Dette beklaget eier av firma for, og ordnet opp morgenen etter slik at overtakelse gikk i orden.

April 4, 2024

Reply from Renco

Takk for anmeldelsen , vi kommer å retter på feil umiddelbart . Kjekt at ny eier var fornøyd. Hilsen Renco

STYR UNNA!!!

Leverte ikke som lovet på nettsiden, så om du vil betale for noe som ikke blir gjort så bruker du disse. Burde forstått at dette var lureri når jeg måtte betale på forhånd.
Kom hjem fra jobb og var sikker på at det skulle skinne til tross for at man betaler nesten 4000kr, men neida. Komfyren som liksom skulle vaskes og renses var ikke rørt, samt ventilasjonen. Skap var ikke vasket inni og var masse støv under sengen.
Sendte inn klage og han var på plass dagen etter, men fikset bare en av flere ting som ble klaget på. Fikk heller ingen kvittering på betalingen som jeg ble lovet.
Så med mindre du vil kaste pengene dine i do så bør du ikke bruke Renco.
Min samboer måtte stå å vaske resten av leiligheten før den skulle leies videre fordi Renco vet tydeligvis ikke hvordan man vasker. STYR UNNA!!!

October 2, 2023

Reply from Renco

Dette er drøyt , jeg var å rettet på alt som ble påpekt . Og komfyren var vasket , men den kan ikke se ny ut etter så mange års bruk. Sengen var 80 % av rommet , helt umulig å komme til skikkelig.

Styr unna dette selskapet. Useriøst

Hadde god dialog med selskapet før vår avtalte flyttevask. På utvask dagen er jeg i dialog med daglig leder, og avtaler åpen dør og estimert varighet på oppdraget. Hører ingenting fra utførende personell i løpet av dagen. Etter arbeidstid kjører jeg innom for å se resultatet av utvask, men huset er ikke vasket. Selskapet har da vasket feil hus, og overtakelsen til ny eier er neste dag. Krise! Ingen hjelp å få fra selskapet, heller ingen beklagelse. Burde skjønt at det var noe useriøst når det ble purret på betaling før oppdraget ble utført. Dårlig opplevelse, og anbefaler ingen å bruke dette selskapet.

December 18, 2022

Reply from Renco

Vi beklager selvsagt at vi vasket feil hus , undertegnede var på ferie i Kenya slik at det var vanskelig med kommunikasjon . Vi er ikke useriøse selv om vi her gjorde en stor tabbe . Vi har utført mer en 2000 flyttevask er og dette er den eneste vi da ikke møtte opp på . Hilsen Christian juuhl , daglig leder.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look