Company replied
Beställde dammsugarhandtag plus filter. Reservex gjorde en delvis leveransmiss vilket innebar bekymmer. Sedan tog dem fullt ansvar och kompletterade och dessutom en kompensation. Det ger 5 av 5 så... See more
Först inget fel på levererade delar. Men här köper man inte reservdelar med snabb leverans. Står 2-6 dagars leverans, och efter 6 dagar skall man få ett mail. Jag fick istället efter 6 dagar att del... See more
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Behövde fixa en kaffemaskin. Själva bryggaren fanns inte i kaffemaskinen så fick beställa en ny genom denna sidan. En T koppling brast även när vi testade den. Beställde ny del som vi skickade efter men efter över en vecka har den fortfarande inte skickats och har inte fått någon återkoppling. Jag tipsar om att beställa från england då det tog 2 dagar. Skulle inte ens vilja veta hur långt det hade tagit från detta företaget till england.

Reply from Reservex
Sedan tog dem fullt ansvar och kompletterade och dessutom en kompensation. Det ger 5 av 5 så klart. Fullt ansvar och gedigen kontakt!
Har handlat av dem tidigare och då som nu utlovad bra kvalitet.
Rekommenderas varmt !
Alldeles för lång leveranstid. Reservdelar behöver man oftast ganska snabbt och inte 2 veckor senare. Kommer inte köpa något mer från Reservex.
Tvättmaskinen gick sönder, hittade delen till rimligt pris på Reservex. När delen inte anlände inom 4 dagar kontaktade jag Kundtjänst. De svarade genast, berättade att det kunde dröja ännu en vecka, men lovade att prioritera beställningen - höll mig sedan löpande informerad och såg till att den kom bums genom att be leverantören skicka den express direkt till oss. Så OK det kan ta några extra dagar, men vilken personlig service!
Först inget fel på levererade delar.
Men här köper man inte reservdelar med snabb leverans. Står 2-6 dagars leverans, och efter 6 dagar skall man få ett mail. Jag fick istället efter 6 dagar att delen levererats. Men posten fick inte delen förrän efter 2 dagar och jag 1 dag, så alltså 9 dagar.
Har sett att man skyller på posten men deras logistik kräver att varje paket registreras.

Reply from Reservex
Beställde en vara på måndagen, först på fredagen bokade de leverans men lämnade inte in paketet förrän på tisdagen efter.
Deras kundtjänst är dessutom endast tillgänglig på telefon mellan 9-12 två dagar i veckan.

Reply from Reservex
Beställde ett nytt handtag till min Nilfiskdammsugare, i hopp om att slippa köpa en helt ny dammsugare.
Det tog kanske några extra dagar att behandla min beställning, men när det väl var gjort så gick det fort från det till att den levererades i min postlåda!
La beställningen söndagkväll, på fredagen hade jag min beställning i postlådan.
Beställde en rem till vår tvättmaskin på en söndag i hopp om att det skulle vara en lagervara, då det inte framgick att det skulle skickas från Tyskland först.
Beställde söndagen den 8onde, skickades från Reservex torsdagen den 12e.
Och jag fick det i brevlådan onsdagen den 18onde, dvs 10 kalenderdagar, eller 7 arbetsdagar.
Jag var även på dem om att när de skickade med posten så tog det ända tills den 16onde innan det skannades första gången på brevterminalen i Malmö, Detta tyder ju på att de bara bokade frakten på torsdagen men i själva verket lämnade över det sent på fredag eller tidigt måndag till posten.
Kundtjänsten på Reservex påstod även att det inte allt scannades paket hos posten vilket är fel. PostNord har en helt digital sorterings kedja och när det paserar en terminal för sortering så kommer det skannas och läggas in i webuit för des kunder.
De skriver i sitt köpeavtal "Varor vi har egen lagerhållning på har en beräknad leveranstid/ordergång på normalt 2-3 arbetsdagar." men de märker inte vilka varor på sin sida som ligger i deras lager eller externt lager.
Har ni inte brådska med era varor kan man ju beställa, men förväntar man sig att få en reservdel på 3 dagar, välj någon annan återförsäljare.
Mycket missnöjd med upplevelsen.

Reply from Reservex
Riktigt bra service och snabba svar. Fick mycket hjälp och trevligt bemötande.
Jag har returnerat en dammsugardel till Reserex för ca 1 månad sedan och har inte fått svar om Reservex har fått delen i retur? Nu söker jag Reservex på tel. o e-mail. som kommer i retur, Inget svar heller på deras tel.tider!!!!! Har Reservex gått i konkurs eller?
Britta Hedlund
Rönninge

Handlade av Reservex.
Köpte en kanna OBH Nordica till min mixer. När kannan väl kom var det rätt storlek men fästet längst ned gick inte att klämma in på rätt plats. Med följden att kannan läckte och apparaten blev förstörd. Så man kan inte lita på att man får en del som passar trots att man kollar produktens nummer och tror att det ska fungera.
Har haft kontakt med Reservex Som varit mycket tillmötesgående och jag har fått tillbaka pengarna. Varför kannan inte fungerade vet jag inte för det var rätt produkt enligt produktnumret. Reservex hänvisade mig till OBH NORDICA.
Katarina

Reply from Reservex
Hemsidan fungerar ok och verkligen snabb leverans, knapp två dygn. 👍
Jag köpte diskmaskinshjul, tog det billigare alternativet och de funkar jättebra, lätta att montera.
Perfekta hjulen för diskmaskinen! Tack :)
Besvärar sig inte med att besvara frågor.

Reply from Reservex
Beställde en relativt dyr grej, men fick en helt annen grej: en liten bolt av värde max 20sek. Jag klagade till dom -> dom skickar varan jag ska ha, och jag behöver inte betala extra frakt.

Reply from Reservex
Beställde en degkrok. Snabb leverans - men den passade inte. Reservex betalar inga returfrakter ! Det blev ett dyrt påseende av en felaktig produkt. Trist - returen blev nästan dubbelt så dyr som vad frakten kostade .....

Reply from Reservex
Beställde en mixerstav. Snabb leverans - men den passade inte. Reservex har inte produkten på sin website utan endast ett exempelfoto fick jag veta. Se till att ni verkligen beställer rätt - de betalar inga returfrakter. Det blev ett dyrt påseende av en felaktig produkt. Trist - inte ens ett tillgodohavande...
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.