See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Beställde dammsugarhandtag plus filter. Reservex gjorde en delvis leveransmiss vilket innebar bekymmer. Sedan tog dem fullt ansvar och kompletterade och dessutom en kompensation. Det ger 5 av 5 så... See more

Rated 2 out of 5 stars

Först inget fel på levererade delar. Men här köper man inte reservdelar med snabb leverans. Står 2-6 dagars leverans, och efter 6 dagar skall man få ett mail. Jag fick istället efter 6 dagar att del... See more

Company replied

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Behövde fixa en kaffemaskin

Behövde fixa en kaffemaskin. Själva bryggaren fanns inte i kaffemaskinen så fick beställa en ny genom denna sidan. En T koppling brast även när vi testade den. Beställde ny del som vi skickade efter men efter över en vecka har den fortfarande inte skickats och har inte fått någon återkoppling. Jag tipsar om att beställa från england då det tog 2 dagar. Skulle inte ens vilja veta hur långt det hade tagit från detta företaget till england.

February 17, 2026

Hej

Vänligen återkom till kundtjanst@reservex.se med information om din order så vi kan kolla på det.

Rated 5 out of 5 stars

Reservex står för bra produkter och fullt ansvar!

Sedan tog dem fullt ansvar och kompletterade och dessutom en kompensation. Det ger 5 av 5 så klart. Fullt ansvar och gedigen kontakt!
Har handlat av dem tidigare och då som nu utlovad bra kvalitet.
Rekommenderas varmt !

January 9, 2026

Trevlig och effektiv kundtjänst

Tvättmaskinen gick sönder, hittade delen till rimligt pris på Reservex. När delen inte anlände inom 4 dagar kontaktade jag Kundtjänst. De svarade genast, berättade att det kunde dröja ännu en vecka, men lovade att prioritera beställningen - höll mig sedan löpande informerad och såg till att den kom bums genom att be leverantören skicka den express direkt till oss. Så OK det kan ta några extra dagar, men vilken personlig service!

November 11, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Först inget fel på levererade delar.

Först inget fel på levererade delar.
Men här köper man inte reservdelar med snabb leverans. Står 2-6 dagars leverans, och efter 6 dagar skall man få ett mail. Jag fick istället efter 6 dagar att delen levererats. Men posten fick inte delen förrän efter 2 dagar och jag 1 dag, så alltså 9 dagar.
Har sett att man skyller på posten men deras logistik kräver att varje paket registreras.

September 11, 2025

Hej

Vänligen återkom till våran support på kundtjanst@reservex.se så vi får kolla på det. Så lång levtid brukar vi inte ha på våra beställningar.

Långsam hantering

Beställde en vara på måndagen, först på fredagen bokade de leverans men lämnade inte in paketet förrän på tisdagen efter.
Deras kundtjänst är dessutom endast tillgänglig på telefon mellan 9-12 två dagar i veckan.

May 7, 2025

Hej

Tråkigt att du inte är nöjd, vill dock påpeka att det var en röd dag den veckan som ställer till det och gör att leveranstiden kan bli längre, även det faktum att du bor på en Ö gör att leveranstiden blir längre, din order blev utskriven på lagret(fredag) efter att posten hämtat men blev överlämnad och registrerad hos Posten på Måndagen.

Nilfisk dammsugarhandtag.

Beställde ett nytt handtag till min Nilfiskdammsugare, i hopp om att slippa köpa en helt ny dammsugare.
Det tog kanske några extra dagar att behandla min beställning, men när det väl var gjort så gick det fort från det till att den levererades i min postlåda!
La beställningen söndagkväll, på fredagen hade jag min beställning i postlådan.

March 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oklart om det skickas från svenskt lager eller externleverantör

Beställde en rem till vår tvättmaskin på en söndag i hopp om att det skulle vara en lagervara, då det inte framgick att det skulle skickas från Tyskland först.
Beställde söndagen den 8onde, skickades från Reservex torsdagen den 12e.
Och jag fick det i brevlådan onsdagen den 18onde, dvs 10 kalenderdagar, eller 7 arbetsdagar.

Jag var även på dem om att när de skickade med posten så tog det ända tills den 16onde innan det skannades första gången på brevterminalen i Malmö, Detta tyder ju på att de bara bokade frakten på torsdagen men i själva verket lämnade över det sent på fredag eller tidigt måndag till posten.
Kundtjänsten på Reservex påstod även att det inte allt scannades paket hos posten vilket är fel. PostNord har en helt digital sorterings kedja och när det paserar en terminal för sortering så kommer det skannas och läggas in i webuit för des kunder.

De skriver i sitt köpeavtal "Varor vi har egen lagerhållning på har en beräknad leveranstid/ordergång på normalt 2-3 arbetsdagar." men de märker inte vilka varor på sin sida som ligger i deras lager eller externt lager.
Har ni inte brådska med era varor kan man ju beställa, men förväntar man sig att få en reservdel på 3 dagar, välj någon annan återförsäljare.

Mycket missnöjd med upplevelsen.

December 18, 2024

Tråkigt att du känner.

Allt skickas från vårat lager i Sverige men om lagret tar slut beställer vi hem delar från hela Europa vilket jag antar att våra kunder förstår.
Vi anger att leveranstiden kan vara 4-6 arbetsdagar om varan inte finns på lager.

Kunden ovan har fått vänta 7 arbetsdagar vilket är tråkigt och beklagligt men inte så vanligt, just i det här fallet beror det på att i dessa juletider tar leveranser längre tid, både till oss och från oss.

Det kunden anger ovan att vi skulle boka frakten och sen inte skicka varan stämmer inte, naturligtvis lämnar vi över den till posten så fort den är packad, Postnord å andra sidan kanske inte registrerar den direkt vilket även det kan bero på högt flöde just nu vilket är tråkigt men inget vi kan påverka.

/Reservex

Rated 1 out of 5 stars

Jag har returnerat en dammsugardel till…

Jag har returnerat en dammsugardel till Reserex för ca 1 månad sedan och har inte fått svar om Reservex har fått delen i retur? Nu söker jag Reservex på tel. o e-mail. som kommer i retur, Inget svar heller på deras tel.tider!!!!! Har Reservex gått i konkurs eller?
Britta Hedlund
Rönninge

January 30, 2024

Hej

Vi har telefontider som vanligt, vad jag kan se har dom haft öppet, ser även att du mailat och vi har svarat dig.
Har även försökt att ringa dig men inget svar.
Vänligen återkom till kundtjanst@reservex.se så kan vi reda ut det hela.

Rated 3 out of 5 stars

Handlade av Reservex.

Handlade av Reservex.
Köpte en kanna OBH Nordica till min mixer. När kannan väl kom var det rätt storlek men fästet längst ned gick inte att klämma in på rätt plats. Med följden att kannan läckte och apparaten blev förstörd. Så man kan inte lita på att man får en del som passar trots att man kollar produktens nummer och tror att det ska fungera.
Har haft kontakt med Reservex Som varit mycket tillmötesgående och jag har fått tillbaka pengarna. Varför kannan inte fungerade vet jag inte för det var rätt produkt enligt produktnumret. Reservex hänvisade mig till OBH NORDICA.
Katarina

September 3, 2023

Reply from Reservex

Kunden har utan att först kontakta oss skrivit här, vi har nu sökt upp kunden och håller på med en felsökning varför den läcker samt att hitta en lösning.

Är felet vårat står vi naturligtvis för det, vi måste dock först på chansen.

Rated 1 out of 5 stars

Besvärar sig inte med att besvara…

Besvärar sig inte med att besvara frågor.

January 16, 2023

Hej

Beklagar att du känner så.
I början av veckan har vi alltid många förfrågningar och vi besvara alla så fort vi kan.

Måste prioritera kunder som har problem med en redan lagd beställning än förfrågningar på nya delar som i ditt fall.

MVh

Fel leverans

Beställde en relativt dyr grej, men fick en helt annen grej: en liten bolt av värde max 20sek. Jag klagade till dom -> dom skickar varan jag ska ha, och jag behöver inte betala extra frakt.

October 26, 2022

Hej

Verkar som ett felskick vilket alltid är tråkigt men som tyvärr händer, kan inte se att du hört av dig till våran support vilket jag uppmanar dig till att göra så vi kan ordna med ett nytt utskick. kundtjanst@reservex.se

Mvh

Beställde en degkrok

Beställde en degkrok. Snabb leverans - men den passade inte. Reservex betalar inga returfrakter ! Det blev ett dyrt påseende av en felaktig produkt. Trist - returen blev nästan dubbelt så dyr som vad frakten kostade .....

October 10, 2022

Hej

I detta fallet har kunden beställt en vara där vi uttryckligen skriver att den inte passar kundens modell, den delen som gör det har utgått utan ersättare, något som vi inte kan lastas för.
Vi tillämpar inte fria returer och uppmanar kunder till att noga kolla att deras modell nr står listat som passar i texten, råder osäkerhet fråga före beställning.

Mvh

Beställde en mixerstav

Beställde en mixerstav. Snabb leverans - men den passade inte. Reservex har inte produkten på sin website utan endast ett exempelfoto fick jag veta. Se till att ni verkligen beställer rätt - de betalar inga returfrakter. Det blev ett dyrt påseende av en felaktig produkt. Trist - inte ens ett tillgodohavande...

August 1, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look