Arrangement d. 6. november 2025
Jeg var til arrangementet i går, den 6. november 2025, og jeg må ærligt talt sige, at det var ikke en oplevelse, som jeg vil have igen.
Først og fremmest skulle man sidde ved langborde, hvilket ikke ligefrem var indbydende, når man havde forestillet sig en hyggelig dateaften.
Vinen var udmærket, men jeg kan dog ikke huske nogen af dem, udover nummer 5. Vinmanden (jeg kan ikke huske navnet) var yderst kompetent. Jeg synes, hans valg var gode, og hans historier var levende og godt forklarede.
Maden smagte også godt, men det virkede som om, kokken ikke selv havde prøvet maden på tom mave. Jeg må erkende, at det glas crémant, jeg fik, var i den helt lave ende. Jeg tror ikke, jeg fik meget mere end fem spiseskefulde, da de havde så travlt med at hælde vin i folks glas.
Det er tredje gang, jeg besøger Restau74, og jeg har egentlig ikke været tilfreds med nogen af besøgene – dog heller ikke så utilfreds, at jeg har villet skrive en anmeldelse på Trustpilot. Men det gør jeg denne gang, for oplevelsen var simpelthen for ringe til prisen.
Akustikken var enormt dårlig, så når man endelig forsøgte at sige noget til sin partner, kunne personen intet høre.
Jeg kommer ikke igen, og jeg kan ikke anbefale stedet til folk med hørenedsættelse eller til dem, der generelt ikke bryder sig om at sidde skulder ved skulder med fremmede gæster.

Reply from Restau74