Vi har været på restauranten flere…
Vi har været på restauranten flere gange og har virkelig nydt både personalet og den gode mad. Faktisk så meget at vi tidligere besluttede at holde vores bryllupsmiddag dér til næste år.
I dag har vi holdt fødselsdag og vi har glædet os til et gensyn og god mad.
Sikke en skuffelse det blev.
Modtagelsen var dog god.
Vi fik bestilt vores 4 retter.
Allerede ved snacksen gik det galt, vi fik ikke det vi havde bestilt. Vores tjener glemte simpelthen vores bestilling. Vinen dertil lod vente på sig.
Forretten som var torsk, var fin
Vi valgte højreb til hovedret. Den ene var fin. De to andre..... tja. Med sølvsener der er virkelig svære at tygge så mister man lidt. Sovsen var skilt og løgkompotten var rævesur og tog den god smag af kødet der var spiseligt.
Da jeg spurgte tjeneren om det kunne være rigtigt at der skulle være sener i kødet, kom hun tilbage fra køkkenet med svaret at det skulle der være i højreb. At sovsen var skilt passede ikke og vi kunne bare have bestilt noget andet.
Hun kom dog tilbage med en meddelelse om at vi fik et glas vin på huset regning trukket fra som et plaster på den skilte sovs.
Efter desserten bad vi hurtigt om regningen og vi gik virkelig skuffede fra vores ellers 1. Prioritet af spisesteder.
Mvh Linea Lucassen