Restaurantjuma Reviews 3

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

God mad til prisen, men meget langsom betjening og lunken vin og kaffe

Det tog en halv time inden vi så en tjener, drikkevarer kom på forskellig tidspunkter, i forskellige glas. Hvidvinen, en tør Riesling, var lunken og derfor sat i cooler, men smagte godt. Maden var virkelig god og frisk og der var nok i 12 retters menuen til 175kr pr person, så her fik man noget for pengene. Dog måske ikke helt så Indisk stærk som vi kunne ønske os. Tjeneren talte engelsk, hvilket er helt ok for os, men han var ikke meget til stede, og da vi endelig kunne bestille kaffe tog det 45 minutter inden den kom og den var i bedste fald lunken. Restauranten var kun halv fyldt, så det kan ikke have skyldtes travlhed, med mindre der var massive sygemeldinger i køkkenet. Til gengæld var tjeneren meget bevidst om de ting, som ikke var i orden, kom med ekstra småretter som kompensation på husets regning og vi betalte ikke for kaffen. Denne bevidsthed samt at maden var virkelig god til prisen mildnede irritationen, og jeg var i godt selskab, så gik ikke frustreret derfra. Derfor 3 stjerner. Men ærgerligt at man ikke lige er mere opmærksom på tid og service

May 13, 2026
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Hyggelig restaurant med præg af smålighed

Venlig modtagelse og god atmosfære i lokalet .
Engelsk talende personale er ikke umiddelbart et problem for os , men det oplyses ikke nogen steder. Vi fik tilbudt vand til start , og jeg nævnte , at vandet fra hanen er fint med os . Vi bestilte menuen Thali , og forklaringen på alle ingredienserne på engelsk , gav ikke meget mening for os , men dejligt smagte det . Dertil – Butter chicken ( en rimelig portion ) og en Lamb Tikka , som egentlig bare var et mindre spyd ( kr. 135,00 ) ikke overvældende imponerende .
Vi bestilte mere ris ( kr. 10,00) – Hvorfor denne pris
Et glas vin , Sauvignon 1/3 glas – kr. 85,00 - ikke acceptabelt .
Vi drak 2 glas vand fra hanen til samlet kr. 50,00 – hvorfor ?
Men , men ret skal være ret , personalet var vældig søde og smilende , men regningen var for høj i forhold til den oplevelse vi havde forventet .

March 13, 2026

På det jævne

Ryesgade, Tidligere Nørrebros bryghus restaurant. Lidt for hurtigt præsentation af konceptet af tjeneren (på engelsk). Til gengæld længe inden maden ankom. Lunken hvidvin. I det hele taget på det jævne

September 2, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look