See what reviewers are saying
Dejlig, uforpligtende mad til alle aldre med masser af variation - godt bookingsystem, rent og pænt sted med venlig betjening. Let at have børn med og virkelig velplaceret i fht P-hus lige under så... See more
Lørdag d 11 april 2026 var vi 8 mennesker til buffet kl 17. For det første synes vi 110 kr var lidt rigeligt for en 2 årige. Der var sammenlignet med andre restauranter ikke meget udvalg a... See more
Det er sønnens ynglings restaurant, så de skulle self stå for maden til konfirmation. Bestilling blev modtaget af meget venlig og spørgende ansat. På dagen kom maden, blev båret ind og anrettet af ch... See more
Lørdag d 11 april var vi 8 mennesker tl…
Lørdag d 11 april 2026 var vi 8 mennesker til buffet kl 17.
For det første synes vi 110 kr var lidt rigeligt for en 2 årige.
Der var sammenlignet med andre restauranter ikke meget udvalg af mad.
Noget af maden var ikke helt varmt.
En del af det friturestegte var blødt og sejt. Maden virkede ikke frisk og nylavet
Ingen af de ansatte var smiledende og imødekomme . Man kunne forstå hvis der var pres på men vi kom da der lige åbnede. Dog fik vi et smil da vi skulle hjem af en ung pige der sagde farvel og god aften.
Der var meget støj og man sad klemt og det var svært at komme ud og ind fra bordet.
Vores brugte terlerkner blev ikke hentet så det var svært at sidde med vores mad. Dette måtte vi påpege og der blev sagt der var et bord ved buffet hvor vi kunne sætte dem. Dog kom der en ung pige og sagde undskyld dem skulle jeg have hentet. Der gik mange tjenere forbi og så de mange terlerkner der stod der på bordet ved os
Det er bestemt aldrig et sted vi vil komme igen og vil ikke anbefale det til andre.
Dårlig service - okay mad
Vi kommer 4 personer til en alm travl lørdag aften. Vi venter i døren, som der står vi skal. Vi venter nok 5-8min hvor 2 tjenere går forbi os, uden at se os, eller bare sige"velkommen, et øjeblik" end ingen øjenkontakt fik vi. Efter 5-8 min bliver vi bud velkommen af en tjener, som lige vil undersøge om hun har et bord klar. Hun forsvinder. Efter yderliger nogle minutter kommer en ny tjener. Vi siger vi er ved at få hjælp, men at hun er gået. Den ny tjener viser os ned til et bord i bunden af restauranten, lægger 4 menukort og går. Der er aktivitet omkring os. Efter 20min tager vi kontakt til en afrydder, som henter en tjener. Vi bestiller buffe og sodavand.
Maden er udmærket.
To gange kommer afrydder og fjerner tallerkener.
Restauranten begynder og affolke. Og vi snakker om, hvornår restauranten enlig lukker? Kl er 21.30. Afryderen kommer og tager vores glas ca kl21.45
Vi har google os frem til at Restauranten lukker kl22. Og rejser os der, for at gå op og betale. Her finder vi hele tjenerstablet, som nok har fri, sidde ved et bord og drikke drinks og rødvin. En tjener vil dog gerne tage mod vores betaling.
Måske man skulle vente med at "holde fest" til alle gæster er gået eller gøre det i baglokalet.
Vi følte os glemt under hele besøget.
Dårlig service, men okay mad.
En af de bedste kinesisk restauranter
Har prøvet mange kinesiske restauranter i Danmark, Sanya er absolut en af de bedste. Fantastisk mad, god service og fin sted.
Jeg var ude og spise med to af mine…
Jeg var ude og spise med to af mine veninder, og vi finder alle sammen hår i vores mad virkelig ikke en god oplevelse.
Kunne anbefale kokkene brugte hår net
Madforgiftning
Øv mega ondt i maven kort efter jeg spiste maden, og da jeg kom hjem kastede jeg op og det forsatte hele natten med opkast og diarre + slemme mavesmerter.
Super træls med en omgang madforgiftning
Jeg har besøgt restauranten rigtigt…
Jeg har besøgt restauranten rigtigt mange gange igennem flere år, og vi har altid været tilfredse med både buffet og betjening.
Ihvertfald så tilfreds, at vi tager derind til frokost igen i dag...
Jaer har været her inde siden jeg var…
Jaer har været her inde siden jeg var 10 år gammel med mine venner stedet skuffer aldrig stop med at hate
Udmærket Buffet ,men heller ikke mere…
Udmærket Buffet ,men heller ikke mere end det,indretningen er det bedste ved Restauranten
Det er nu anden gang vi kommer på sanya…
Det er nu anden gang vi kommer på sanya hvor der er beskidt service og dårligt mad
Jeg bestilte en sodavand og jeg har aldrig læbestift på
men det var rød læbestift på mit glas ulykkert
Maden var buffet
Og man kunne smage det ik var nylavet mad jeg elsker sushi men deres var mærkeligt i konsistensen og de varme retter var lunken el helt kolde så det ville jeg ik spise det eneste der var ok var Mongolien barbecue da man så det blev lavet selv deres frugt var surt
Jeg har før ringet til dem og sagt vi fik ondt i maven af deres mad og jeg skulle skændes med dem længe men og de gav mig til sidst 150kr gave kort som ingengang er nok for spisningen og nu igen har vi ondt i maven og kaster op hele natten af deres dårlige mad og hygiejne
Måske grund til der var meget tomt
Kommer aldrig til at anbefale dem til nogle el spise der igen
Fik dårlig mave
Fik dårlig mave og det
Var dyrt. Deres mad var kold og pomfritterne smagte af pap
Dejlig i imødekommende
Jeg synes bare personalet er simpelthen så dejlig og altid nemt og hurtigt at få et bord.
Dejlig lækker mad intet andet at sige
Mere end tilfreds
Mere end tilfreds, god mad gode priser samt super god service. Dejligt med kaffe og dessert der er med i buffet!
Vi er der med jævne mellemrum
Vi er der med jævne mellemrum. Dejligt sted at have børn med også :-)
Rigtig god kvalitet og service til…
Rigtig god kvalitet og service til prisen.
Kanongodt🎯
Skod sted
Vi var inde og spise frokost, restauranten fremstår flot, dog lever maden virkelig IKKE op til hvad de gerne vil fremvise.
Alt friturestegt var så blødt, at det nærmest voksede i munden, nudlerne var vildt olieret, og generelt bare rigtig dårligt mad. Da vi påtaler problemet for tjeneren sender han en anden ned, der siger vi bare kan tage noget nyt, dog er vores appetit allerede ødelagt, af den dårlige madoplevelse.
Kun ros herfra
Vores foretrukne "kineser" er Sanya. Altid sød og venlig betjening, selv på de travle dage.
Gør vi OBS på noget ikke er som det burde, tages det med et smil.
Vi hygger os hver gang, også i dag
Var inde og spise i Sanya
Var inde og spise i Sanya, og havde regnet med, at det var godt derinde. Desværre var deres mad virkelig klam. Sushien så ikke frisk ud, og der var heller ikke så mange variationer som man ser i andre kinesiske restauranter. Selv restauranten var stille og roligt og flot indrettet, men maden var slet ikke god. De havde en lille mini salatbar, men alt så bare rodet ud. Ved salatbaren kunne man fylde pasta op, men pastaen lignede noget, der havde stået der i flere dage. Det var virkelig en dårlig oplevelse.
Superfin familierestaurant👌
Vi kommer som minimum to gange om året, hele familien 15-20 mennesker, når svigerforældre holder fødselsdage. Sød og hjælpsom betjening. Altid masser af lækker mad og fade, der hurtigt bliver fyldt op igen. Vi har kun positive oplevelser fra de, efterhånden mange besøg, på restauranten. Her er noget for alles smagsløg.
Tomme fade som blev først fyld op da…
Tomme fade som blev først fyld op da jeg fortalte det til personale
Kold mad i mange af de andre