Restaurantvildmose Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Bedste spisested i området

Hvor skal man starte eller slutte, oplevelsen er fuldendt.

Vi har sommerhus i området, så vi er kommet en del på Vildmosen på alle tider af året, og det er altid en super oplevelse.

Det er faktisk ligegyldigt hvilken ret du bestiller, så er smagen i top. Kødet er super mørt, og tilbehør lækkert, og vil du have lavet lidt om i tilbehør, så er personalet altid åben overfor det.

Vin kortet bliver hyppigt udskiftet, men altid med super gode vin til en fornuftig pris. Ejerenn går op i god vin til den rette pris.

Personalet. Ja, vi har prøvet de andre restauranter i området, hvor service kan være lidt afslappet. På Vildmosen er der styr på det. Man mærker at man er gæst. Personale er god til dialog, og utrolig opmærksomme og venlige. De kommer også altid forbi et par minutter efter servering og spørger om alt er som det skal være.

Ejeren har også en fantastisk tilgang. Han har styr og overblikket over restauranten, og der er en god dialog til personalet. Han sætter sig også gerne ved bordet et par minutter for at sludre - de lokale elsker det.

Det gør også indtryk, at restaurant er åben juleaften hvor der inviteres på julemenu til lokale og/eller ensomme, eller bare folk der gerne vil holde jul der. OG så holdes der jul og gæster skal ikke betale for det, da det jo er jul.

Kan kun give det min bedste anbefaling.

July 30, 2025

Personale er fantastisk

Virkelig hyggeligt
Maden smagte dejligt
Portionerne er store - !
Og personalet er så opmærksomme. Havde fornøjelsen af Magnus’ ( ung mand ) som er så høflig og altid en pæn bemærkning !
Gode anbefalinger herfra ☺️

July 21, 2025

Har været der 4 gange

Har været der 4 gange. Så tilfreds hver eneste gang. Maden er så lækker og smagfuld, og personalet er søde og professionelle. Ejeren er god til at komme ud og tale med kunderne og sikre at alt er godt - Og det er det :)

July 8, 2025

Fantastisk mad

Vi var SÅ begejstrede for hele oplevelsen.
Vi fik burger og fisk. Begge dele var til 5 stjerner. Og tjenerne var imødekommende med super service. Solen skinnede og vinden havde lagt sig. Vi kommer tilbage.

August 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Betaler ikke leverandører

Skylder over 5000,- i vinduespolering og er sendt til inkasso, men vil ikke betale :(

Find et andet sted hvis du går op i at virksomheden betaler sine leverandører.

De er nu sendt til fogedretten

May 7, 2024

De var søde flinke

Hvis jeg kunne give mere end 5 vil jeg gøre det

September 16, 2022

Sjældent flot tilberedt Wagyu-burger

Sjældent flot tilberedt Wagyu-burger!
Perfekte sprøde fritter, saftig bøf i dejlig brioche-bolle med tilpas mængde aioli og super sprød bacon!
Den burger er alle 75 km værd!
Vi kommer igen - og tager vores venner med…!

August 24, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look