Rimelige priser.
Asmonfære autentisk græsk.
Tillykke, vi kommer igen og vil anbefale stedet ..
Rimelige priser.
Asmonfære autentisk græsk.
Tillykke, vi kommer igen og vil anbefale stedet ..
Altid super hyggeligt og dejlig betjening. Autentisk mad, smager fantastisk.
Helt fuldstændig fantastisk restaurant, med rare mennesker og virkelig lækkert mad! Kæmpe anbefaling her fra:)
Super god oplevelse hvor maden smagte ægte græsk. Personalet er imødekommende og er med til at gøre besøget til noget særligt . Meget børnevenlig. Kan anbefales og vi kommer helt klart igen
Super skøn mad og helt igennem fantastisk personale! Så hyggeligt at komme herover med familien! Vi har været har mange gange og er altid tilfredse. Kæmpe anbefaling
Vi følte os godt nok snydt, da vi kom hjem med vores take-away. Vi havde bestilt en menu for 2 personer der skulle bestå af Souvlakia af kyllingekød, svinekød, græsk hakkebøf, lammekotelletter, græsk salat, tzatziki og oreganokartofler. Men der var hverken svinekød, tzatziki eller græsk salat (medmindre de mener, at man kan kalde et enkelt salatblad og et enkelt stykke peberfrugt for en græsk salat). Det er ikke ok!
Autentisk græsk.
Vi har nu 3 gange spist på restaurant Zorba i Rønde og er aldrig blevet skuffede. Tvært imod så har totaloplevelsen været super god. Venligt og imødekommende personale, velsmagene og autentiske græske retter og rigtig god stemning i restauranten. Skal jeg komme ned et lille fremtidigt ønske, så dæmp musikken en smule.
Træls service! Jeg forstår sagtens i har travlt en lørdag i Påsken. Jeg forstår også, at jeg først kan hente min mad 2 timer senere. Selvom man normalt kan bestille direkte i restauranten forstår jeg også, at du gerne vil have at jeg havde bestilt på jeres hjemmeside - det prøvede vi faktisk men systemet virkede ikke, som jeg også forklarede dig. Jeg har tilgengæld svært ved at forstå, at du synes det er ok at snakke så grimt til mig. Det er ok at være stresset, men det kan anbefales at snakke ordentligt til andre, nok især dine kunder. Jeg ville så gerne have fortalt dig, at jeg bare kom igen en anden dag… det nåede jeg dog ikke, du gik nemlig bare tydeligt sur og vrissen væk - du fandt aldrig ud af om jeg faktisk ville bestille til 2 timer senere. Heldigt at der er andre restauranter i Rønde, hvor de forstår at behandle deres kunder ordentligt. God påske.
Vi har været her mange gange efterhånden- og det vil vi blive ved med! Maden er simpelthen fantastisk…. Stemningen er autentisk og servicen er i top! Hvis vi kunne give dem 10 stjerner havde vi gjort det!!!!!!! SERVICE I SÆRKLASSE ❤️❤️❤️❤️ Tak for det!!!
Fantastisk personale, med helt i top service! Maden var også helt igennem fantastisk. Kommer helt sikkert igen. Varmeste anbefaling herfra!
Fantastisk god græsk mad og hyggelig stemning. Kan varmt anbefales.😀
Gode råvarer, god mad, hyggelig stemning. Sådan skal det gøres!
Rigtig dejlig græsk mad, god service gode priser og hurtig servering.
Vil gerne anbefale stedet.
Vi prøvede for første gang Restaurant Zorba i Rønde, som take-away og fik pita med Gyros og bestilte oregano kartofler som tilbehør. Maden var super lækker, frisk og veltilberedt og absolut køreturen værd. Der var desuden en hyggelig stemning i restauranten ved afhentning, så jeg tror at næste gang bliver vi og spiser der.
Klar anbefaling herfra!