Den bedste byggeoplevelse, vi kunne have ønsket os
Vi har netop afsluttet et ca. 8 måneder langt byggeprojekt med Resultat Bolig, som har omfattet en totalrenovering af kælderen, nyt tag, ombygning af loftet til en helt ny beboelig etage med kviste, badeværelse og ny indvendig trappe. Derudover har projektet inkluderet nyt gæstetoilet, ny udgang til haven, terrasse og cykelskur og diverse andre mindre ting.
Allerede fra starten mærkede vi, at Jonatan virkelig gør sig umage for, at projektet både skal ende med et fantastisk resultat, men også være en god oplevelse undervejs. Han har været utrolig god til at sparre med os om forskellige løsninger, og når der er opstået ændringer eller udfordringer undervejs, er de altid blevet mødt med en lyttende og imødekommende tilgang. Der bliver med det samme taget hånd om problemet, og fokus er altid på at finde den bedste løsning. Vi har hele vejen igennem haft en klar følelse af, at der var styr på tingene, og at projektet blev håndteret meget professionelt.
Derudover har det været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med Jonatan (og i mindre omfang hans partner Michel). De er både professionelle, imødekommende, søde og sjove, og det samme gælder de mange dygtige fagfolk, som Jonatan enten selv har ansat eller samarbejder med. Alle har været utrolig behagelige at have gående i vores hjem, hvilket virkelig betyder noget, når man bor midt i et byggeprojekt i otte måneder.
Når vi har fortalt andre om vores byggeprojekt, har vi ofte fået kommentarer om at det må være hårdt og stressende. Men vores oplevelse har faktisk været lige modsat. Selvfølgelig har det været intenst, men det har også været sjovt og virkelig fedt at være en del af - og det kan vi i høj grad takke Jonatan og hans team for.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre byggeoplevelse, og resultatet er blevet endnu flottere, end vi havde håbet på.
Vi fik selv Resultat Bolig anbefalet fra andre i vores kvarter og vi giver også de allerstørste anbefalinger herfra!
September 9, 2026
Unprompted review