No recent history of asking for reviews
People also looked at
Død?
Har brugt rigtig meget tid foran retardo.
Med det sagt, så virker det som om at siden er død da der aldrig bliver uploadet noget nyt mere!
Kun gået ned af bakke de sidste 3-4 måneder.
Har været rigtig glad for retardo. men det sidste stykke tid er de blevet godt sløve, der har næsten slet ikke været nogle nye uploads. Kom nu tilbage til det gamle retardo.
underholdning i topklasse
helt sikkert en hjemmeside jeg vil anbefale til alle mine venner
Danmarks sjoveste hjemmeside
Super hjemmeside med god underholdning. Nemt og overskueligt, uden alt for meget pjat..
5 Point fra mig.
Sjove videoer
Kanon side med mange sjove og mærkelige videoer.
Jeg har efter hånden brugt mange timer på retardo.dk
Fed side men....
Super fed side som jeg besøger dagligt.. Op til flere gange.
Men syntes måske De skal passe lidt på med de reklamer. Der kommer flere og flere og de er mere og mere irriterende... Hajer midt i videoen og reklamer der ruller ned over skærmen... Hold dem ude i siderne. Jeg trykker af princip ikke på dem når jeg syntes de er irriterende :)
En ting mere er at efter de har lavet om kan man ikke se deres videoer på iPad. Og så er det mega irriterende at den går i telefon mode når man åbner på iPad ... :)
Men ellers genial side
KANON !
Det bedste sted der findes må jeg sige hvis man lige har brugt for et hurtigt godt grin! og navnet siger jo det hele...retardo...hahah
Så sjovt :-D
Genial harmløs underholdning, på en velfungerende hjemmeside!