Revision Plus Reviews 25

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Mangelfuldt arbejde og meget uprofessionel håndtering! Revision+ nægtede at færdiggøre mit regnskab, før jeg havde betalt 48.000 kr. for bogføring. Det medførte for sen indsendelse til Erhv... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg opsøgte Revision, da jeg havde brug for rådgivning og gennemførelse af regnskab til mit selskab. De leverede præcist som ønsket, og med mere til. Igennem hele forløbet var min revisor proaktiv, o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min allerstørste anbefaling til Revision plus. Altid den bedste service. Altid tilgængelige og jordnære medarbejdere. Der bliver udført et grundigt, ærligt og godt stykke arbejde. Særligt anb... See more

Company replied

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 1 out of 5 stars

Mangelfuldt arbejde og meget uprofessionel håndtering

Mangelfuldt arbejde og meget uprofessionel håndtering!

Revision+ nægtede at færdiggøre mit regnskab, før jeg havde betalt 48.000 kr. for bogføring. Det medførte for sen indsendelse til Erhvervsstyrelsen og dagsbøder for mig. Da regnskabet blev afleveret, indeholdt det væsentlige fejl.

I stedet for dialog blev jeg mødt med krav om yderligere betaling, tilbageholdelse af materiale og trusler om civilret – særligt fra adm. partner René Aagesen, som tydeligt ikke havde sat sig ind i mit forløb.

Jeg kan på den baggrund på ingen måde anbefale Revision+.

Dennis B. Christensen

November 26, 2025

Reply from Revision Plus

Skal du virkelig betale for det arbejde du har bestilt og fået leveret? OGSÅ selvom du opfinder en masse beskyldninger for at slippe? Det lyder da HELT urimeligt!

Vi er meget trygge ved Revision Plus

Revision Plus forståelse for vores selskab er helt i top. Det er Nibe-afdelingen som laver vores regnskab og vi er meget tilfredse. Vi har altid følt, at de er meget kompetente og relevante i den rådgivning de leverer. Vi får virkelig god værdi for pengene og der er ingen skjulte overraskelser i regningerne. Vi er meget glade for skiftet til Revision Plus.

June 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne sende min største ros til…

Jeg vil gerne sende min største ros til Mehmet fra Revision Plus. Det er sjældent, man møder en så kompetent, vidende og hjælpsom fagperson. Mehmet besidder en imponerende evne til at besvare ethvert spørgsmål – intet virker for komplekst for ham.

Det kan til tider være vanskeligt at få fat i ham telefonisk, hvilket er helt forståeligt, når man tænker på den grundighed og dedikation, han lægger i sit arbejde – egenskaber, man ofte ser hos de mest engagerede revisorer. Til gengæld er han altid nem at få kontakt med via mail og svarer altid venligt og professionelt.

Det er tydeligt, at man trygt kan stole på, at Mehmet udfører sit arbejde med højeste integritet og omhu. Han er uden tvivl grunden til, at jeg har valgt Revision Plus – og selvom servicen generelt er i top, så skiller Mehmet sig særligt ud.

Tak for ham!

May 23, 2025

Altid en fornøjelse – især tak til Mehmet

Jeg har været kunde hos Revision+ i flere år, og det har været en super god oplevelse hele vejen igennem. De er professionelle, tilgængelige og virkelig gode til at gøre det hele nemt og overskueligt.

Især vil jeg fremhæve Mehmet, som har været en kæmpe hjælp. Han er utrolig dygtig, god til at forklare tingene og altid klar med hurtig og venlig service. Det giver en stor tryghed at vide, at han har styr på det hele – og han får virkelig det hele til at glide.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

May 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og præcis rådgivning til en god pris

De leverede præcist som ønsket, og med mere til. Igennem hele forløbet var min revisor proaktiv, og pædagogisk i sin tilgang. Jeg fortsætter som kunde hos dem, og kan varmt anbefale dem.

August 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Når Revision ikke er kun er tørre tal men et samarbejde udover regnskaber.

Hvordan skal man beskrive samarbejdet med sin revisor? Det er hardcore fakta og tal - det er det nødt til at være, men kan revisoren også byde ind med andet… det kan de ved Revision+!
I vores virksomhed er Revision+ en vigtig del af forretningen. Jo klart, at de tager sig af tallene, men de yder os også stor hjælp i forretningsudviklingen. Revision+ sidder ved vores side og leverer de fakta som udgør en stor andel i vores beslutningsgrundlag når strategiske beslutninger skal tages. Sammensætningen af medarbejdere og kompetencer i deres organisation udgør en markant forskel. Der er altid en person der har noget fagligt at byde ind med, enten ud fra tidligere jobs eller fra andre kundecases er mit klare indtryk. Ud over at have benyttet Revision+ til vores ‘daglige’ revisionsaktiviteter har vi også benytter dem til interime opgaver i vores organisation. Dette med stor succes og til vores store glæde.

De bedste anbefalinger til René Aagesen og hans dygtige medarbejdere, vi elsker jeres tilgang til et samarbejde hvor i altid bibringer nye og spændende muligheder for os🙏🏼🫶🏼

September 28, 2024

Revision+ er et Super revisionsfirma

Jeg er meget tilfreds med Revision+ og deres professionelle rådgivning og revision. Vi bruger Revision+ til flere af vores selskaber og har altid været meget tilfreds både med selskabet, rådgivning, hurtige feedback på spørgsmål mv. Jeg kan varmt anbefale Revision+ og deres ledende partner René Aagesen.

September 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Som kunde hos Revision+ har jeg haft…

Som kunde hos Revision+ har jeg haft nedenstående kedelige oplevelser.

En tilknyttet revisor der svarede som en flabet gadedreng, vedkommende er dog ikke længere tilknyttet dette firma.

Dette afledte beklagelser og undskyldninger fra både adm. partner René Aagesen og partner og skatteekspert Erik Delmer, hvori så fine ord som respekt og dyb beklagelse indgår.
De fine ord gik dog hurtigt i den store revisor glemmebog.

Partner og skatteekspert Erik Delmer, også kendt i medierne, der iflg. Skat bruger de forkerte satser til udregning af solcelleregnskaber.
Samt har lavet 2 direkte forkerte solcelleregnskaber, med forkert oplyste faktura beløb i forhold til det opkrævede.
Der er opkrævet kr. 5.000,- i 07.22, samt kr. 1.875,- 07.23
Men i regnskabet står oplyst kr. 2.500,- for hvert af de 2 år.
Erik Delmer er gentagende gange svær at få kontakt til og kontakt sker flere gange først efter rykkere til kontoret i Ålborg

Partner og skatteekspert Erik Delmer nægter at udlevere dele af solcelleregnskabet, så det kan berigtiges overfor Skat.

En chef og adm. Partner, statsautoriseret revisor René Aaagesen, der holder hånden over de fejl som partner og skatteekspert Erik Delmer, tydeligvis har begået og ikke ønsker at berigtige for de honorarer han tidligere har modtaget.
Man vil have yderligere betaling for at tilrette fejlbehæftet arbejde, må jeg forstået af korrespondancen.
Man ønsker ej heller at betale honoraret retur, samt en kompensation, så jeg kan få lavet korrekte solcelleregnskaber fra en med forstand på dette.
Tværtimod trues der med straffeloven, hvis jeg offentliggør den nederdrægtige behandling som jeg har fået af Revision+

Samvittigheden i dette firma burde således have det elendigt.

Trods dit store kendskab til straffeloven hr. Aaagesen, så, som du ser her, preller det naturligvis af.
Bedre held med trusler hos andre utilfredse kunder.

Alt som her er beskrevet, kan naturligvis dokumenteres på skrift.

Iflg. min erfaring med flere revisorer, skal man træde yders varsomt, i valg af en sådan.

Ps.
At personen der svarer på vegne af Revision+ herunder, er anonym, siger en del om dette firma.
At den anonyme person, nu efter et døgns betænkningstid, tilføjer direkte usandheder, gør min ene stjerne bedømmelse endnu mere korrekt.

Årsagen til de 5 stjerner den 08.09.22 var ganske enkelt den, at jeg på det tidspunkt modtog uforbeholdne beklagelser, både her og på mail fra Revision+ for den svinske behandling jeg fik dengang.

Hvis den anonyme besvarer mener, at kr. 5.000,- + moms for få minutters arbejde, med et simpelt solcelleregnskab, som allerede findes i Erik Delmer's regneark, er en stærk favorabel pris, så vil jeg dog nødig modtage en ikke favorabel pris.
Revisor branchen må være et særdeles profitabelt erhverv.

Jeg har ikke tillid til revisor branchen mere, grundet dårlige oplevelser, ikke blot med Revision+, men også med flere andre ligeså grådige revisorer, derfor afbrød jeg samarbejdet med Revision+ og netop også derfor kommer der ingen henvendelser fra en anden revisor, som så igen skal tjene penge på Revision+ fejl.
Nok er nok nu.

Få nu blot Erik Delmer til at tilsende mig det resterende materiale som jeg efterspørger, fra de fejlbehæftede solcelleregnskaber, materiale som jeg allerede har betalt rigeligt for.

Jeg har skriftlig dokumentation for alle mine påstande, ergo er der begået dokumenterbare fejl.
Dokumentationen er naturligvis tilsendt Revision+
Erik Delmer & René Aaagesen, samt 20 andre partnere og ansatte.
Til trods for, at man frabad sig henvendelser med nævnte trusler om straffeloven.

Trusler som siger mere om Revision+ forretningsmetoder, end om mig som ex kunde.

God revisorskik iflg. Revisorloven paragraf 16 indebærer bla. "Fornøden omhu med opgaverne"

PPS.
Flere usandheder fra en der gemmer sig bag anonymitetens mørke i et nyt svar.

Hvem er den anonyme her ?

Der er betydelig forskel på pengeafpresning og at kræve sine penge retur incl. en kompensation, således at jeg kan få lavet et retvisende solcelleregnskab 2 år tilbage, fra en regnskabs kyndig, som tydeligvis ikke er Erik Delmer & ansat hos Revision+
Med Revision+ forunderlige store kendskab til straffeloven, så kender i sikkert også en paragraf der kan hjælpe jer, når i udbreder gentagende usandheder her på siden.
Hvis den anonyme besvarer ikke kender til min tilsendte dokumentation, må det skyldes, at der enten er manglende kommunikation blandt samtlige partnere og ansatte hos Revision+ incl. både Erik Delmer og René Aagesen, som må holde det skjult for dig, eftersom det er tilsendt gentagende gange.

Ingen skal finde sig i afpresning og da slet ikke i pengeafpresning.
Hvis Revision+ føler sig afpresset, skal og bør dette Politi anmeldes.
Ellers er det også blot tomme usande ord.

May 28, 2024

Reply from Revision Plus

Du gav os en 5-stjernet anmeldelse 8. september 2022, og har virket uhyre tilfreds med vores samarbejde.

Vi varslede din stærkt favorable pris for 2023, som du afslog og afbrød samarbejdet. Efterfølgende har vi - og det gør vi ellers aldrig, men dine usande og udokumenterede påstande viser vel ret præcist hvorfor - måttet meddele dig, at vi ikke ønsker at genoptage dette samarbejde.

Ja, vi forstod godt at denne anmeldelse kunne have været undgået, hvis vi havde ladet os afpresse for penge. Men der er naturligvis ikke fejl i de regnskaber vi har udarbejdet, vi har tilsendt dig dit materiale (sågar flere gange), vi har tilbudt at besvare eventuelle henvendelser fra din kommende revisor og vi sender også gerne dit materiale til din kommende revisor.

Rated 1 out of 5 stars

Før jeg overhovedet nåede til at…

Før jeg overhovedet nåede til at modtage rådgivning eller andet, fik jeg en faktura på kr. 1875,- for at blive oprettet i virksomhedens system. Jeg måtte betale, selv om det virker unfair, og jeg har heldigvis fundet en anden revisor, som først fakturerer efter udført arbejde.

March 14, 2024

Reply from Revision Plus

Hej Svend. Nok er vi billige, men vi arbejder desværre ikke helt gratis. Den fremsendte faktura dækker ikke den tid vi har brugt på dig. Du har autoriseret os adgang til SKAT.dk, der har været mailkorrespondance imellem dig og en skatteekspert over flere dage, ligesom du ved vi har udført lovpligtig hvidvaskkontrol efter hvidvaskloven. I den forbindelse har du i øvrigt underskrevet CPR-validering. Vi er derfor uforstående overfor din anmeldelse, men ønsker dig held og lykke med din næste revisor.

Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER LANGT VÆK FRA REVISION+ I…

HOLD JER LANGT VÆK FRA REVISION+ I SØBORG!

Aldrig har jeg oplevet en så dårlig behandling!
Partner Søren Loyola Bro Søndergaard, har forestået arbejdet de seneste par år, efter et af flere selskab blev overført som kunde fra revisor som lukkede sit selskab.
Aftalen skulle videreføres som eksisterende, hvilket den blev til at starte med.
Der blev varslet prisstigning på udførsel af det sammen arbejde.
Efter et møde blev det aftalt, at regnskabet ikke længere skulle revideres men blot opstilles, for at holde prisen. Nu er regning modtaget - det aftalte beløb x3 .... hold da op.
Jeg ringede 3 gange til Søren Loyola Bro Søndergård, uden held til at træffe ham og uden han ringede tilbage.
Derfor skrev jeg skrev til Søren Loyola Bro Søndergård, at jeg gerne ville tale med ham om fremsendt faktura. Han returnerede på skrift, med beskeden, at det kunne vi godt, men han havde igen kommentarer til fakturaerne - jeg skulle blot betale.

Herefter skrev jeg retur, hvad min opfattelse var og jeg ville tale med ham om dette.
Skriftligt svar retur var, at jeg ikke havde nogen situations fornemmelse, hans timepris er kr. 1.900,- og han gør ingenting gratis - jeg skulle blot betalt, ellers ville jeg blive sendt til inkasso.

Nu 2 dage efter, har jeg modtaget en inkasso skrivelse, med alt hvad det indebærer...

Så har I et valg - så vælg en anden revisor end Søren Loyola Bro Søndergaard fra Revision+ i Søborg.

PS: sag om uenighed med Revision+ i Søborg - Søren Loyola Bro Søndergaard i andet regi er under opsejling - nu får vi se.
---
Hej Revision plus,
I svarer men underskriver jer ikke.
I skriver vi har en klar aftale og jeg blot ikke betaler - en arrogant tilgang, lige som jeres oprindelige besked, efter I havde faktureret langt langt mere end aftale - "Vi vil ikke tale med dig, før du har betalt".
Jeres postulat er en letsindig omgang med sandheden.

Jeg har endvidere bedt jer tilsende et par mails, som I har sent på mine vegne....dem kan jeg få tilsendt mod at betale 950,- kr. pr stk -> en standart Revision plus service ?

Jeg har nu modtaget besked fra jeres advokat om, at han vil udtage stævning!
Jeg vil naturligvis forholde ham jeres udsagn - så må vi se..

February 1, 2024

Reply from Revision Plus

Hej Jesper. Både du og vi har skriftlig dokumentation for hvilke ydelser du bestilte hos os, og til hvilken pris. Disse ydelser er leveret til aftalt tid og til aftalt pris, men du har ikke betalt. Selvom det er ærgerligt for begge parter, er vi derfor desværre nødt til at inddrive vores tilgodehavende ved brug af inkasso.

Min allerstørste anbefaling

Min allerstørste anbefaling til Revision plus.
Altid den bedste service.
Altid tilgængelige og jordnære medarbejdere.
Der bliver udført et grundigt, ærligt og godt stykke arbejde.
Særligt anbefaler jeg Lis Bebe som har været min revisor fra starten af min karriere. Jeg bor og arbejder i København - men dette er på ingen måde til gene for vores samarbejde.
Jeg er så glad og tilfreds, at jeg altid anbefaler Revison Plus til venner og bekendte, fordi jeg kan stå 100 procent inde for deres arbejde. Flere har valgt at flytte til Revision Plus og er, ligesom jeg, enormt glade og tilfredse.
Revision Plus giver mig den regnskabsmæssige viden og tryghed, som man har brug for i et selvstændigt virke, for at kunne præstere bedst muligt.

January 24, 2023

Reply from Revision Plus

Tusind tak for de flotte ord - vi er også ubeskriveligt glade for Lis Bebe:-)

Find en anden revisor.

Helt igennem dårlig service. Havde en revisor som viste sig ikke at være revisor. Han skjulte alt for mig end til det gik helt galt. Der var ingen hjælp at hente. Og mange af deres kunder omtales som “taber kunder” mellem de ansatte. Alt igennem et frygteligt sted. For jeres egen skyld hold jer langt væk. Der er mange andre at vælge imellem. God dag der ude

October 17, 2022

Reply from Revision Plus

Du gav os valget imellem en tur i revisornævnet og denne anmeldelse på trustpilot, eller at få udbetalt en masse penge. Heldigvis har vi skriftlig dokumentation, der beviser at du i den grad fik hjælp af os. Derfor valgte vi revisornævnet (som jo så har afvist din "sag" som ubegrundet) og må leve med at vi har denne horrible anmeldelse på trustpilot. Og nej, selvfølgelig omtaler vi ikke nogen som helst som taberkunder, og ja selvfølgelig er vi rigtige revisorer (igen en vild påstand at komme med, når statsautoriserede revisorer fremgår af offentlige registre).

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk jordnær virksomhed, levere kvalitets samarbejde.

Helt fantastisk jordnær virksomhed, levere kvalitets samarbejde.

Vi har nu brugt revision plus i Nibe 1,5 år og de har leveret en fantastisk service, langt mere end hvad man forventer.

Hvis jeg skulle komme med 3 ord som vil beskrive Revision plus er det:
Tilgængelig
Jordnær
Professionel

Vi er så glade for vores skift

September 7, 2022

Reply from Revision Plus

TUSIND TAK for de flotte ord - vi sætter MINDST lige så stor pris på samarbejdet med jer :-)

Tilgængelige, nede på jorden og 100% faglighed

Jeg har været kunde hos Révision i flere år, og bliver altid mødt med et smil, god service samt jordnær rådgivning.

De forstår at tænke ud af boksen, og jeg føler som kunde at de har troværdighed og høj faglighed i enhver opgave. Hvis de i et sjældent tilfælde ikke kan løse opgaven selv, så sørger de hurtigt for at jeg kommer hurtigt videre til den rette - det er bare i orden.

RéVision+ får 5 stjerner og de bedste anbefalinger herfra, og en særlig tak skal lyde til Nibe kontoret med René og Keld.

June 20, 2022

6 stjerne for tilgængelighed

Jeg er kunde i Revision Plus i Nibe og kan ikke forklare hvor meget vi har nydt vores samarbejde.

De er altid til at få fadt på, hvis ikke pr telefon så altid pr mail. Tilgængelighed er for mig et must med vores virksomhed.

Vi skulle have skiftet ned til Keld og Rene for længe siden, det ville have hjulpet os med mange bump på vejen.

KÆMPE tommel op her fra.
- En hammer go løsning - Nibe

May 11, 2022

Reply from Revision Plus

Hej Rune. TUSIND TAK for de flotte ord - dem er vi virkelig taknemlig for, ligesom vi er for samarbejdet med jer :-)

Take a closer look