RHC Autoservice Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rene og Ali fik lidt af en opgave med en bil som havde adskillige problemer med køle- og varmesystemerne. En svær fødsel blev løst i løbet af 2 dage, hvor jeg imens havde lånt en (gratis) lånebil. A... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid billig. Altid super service, om man ringer med nedbrudt Octavia fra Mulhouse i Frankrig kl 04:45 eller Ølstykke kl 12. Begge real life oplevelser for mig Altid super kvalitet Altid... See more

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

God service og godt arbejde hos RHC

Altid super service, fornuftig pris og meget venlig behandling fra de to herrer.

January 6, 2026

TOP TOP Kundeservice

Ali og Rene er gode mennesker, der kan lide deres arbejde og deres kunder. Har været kunde der i 5 år, og har altid fået den bedste behandling.

April 28, 2025

Har benyttet RHC Auto gennem de seneste 10 år

Har benyttet RHC Auto gennem de seneste 10 år. Til alm service, reparationer samt syn. Både Ali og Rene yder den ypperste service. Her finder du noget så sjældent som et autoværksted med skarpe priser, rigtig god service og som du kan stole 100% på. Jeg kan kun på det varmeste give min anbefaling

November 6, 2024

Bedste mekaniker og service

Har netop haft min bil til service. Synes det bliver billigere og billigere for hver gang. Elsker det værksted, supersøde mennesker og så er de helt nede på jorden, forklarer alting så selv almindelige mennesker forstår det og forsøger aldrig at snyde kunderne. Tværtimod går man ofte derfra med følelsen af at man selv har snydt dem. :D
Superhjælpsomme og dygtige. Jeg kan kun anbefale dem på det kraftigste.

May 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har brugt RHC i i mere end 10 år til…

Har brugt RHC i i mere end 10 år til alle vores biler + svigerfars. Her er ingen slinger i valsen. DU får lavet det der skal og ikke mere, om det er en Piccanto eller en Mercedes. Eksempel: Skulle have skiftet tandrem: autoriseret tilbud lidt over 10.000 + vandpumpe og lånebil. Hos RHC: 3.800 inkl vandpumpe og lånebil.

October 1, 2023

Super godt værksted

Super godt værksted. Var på et andet værksted som skiftede min aircondition kondensor og påfyldning. Men havde ikke fyldt nok på så det kunne høres når man tænder for aircondition. Kørte til rhc autoservice som lavede en hurtig fejlsøgning og fandt ud af der var fyldt 450gr kølemiddel på mod de 720gr som min bil skulle have . Ingen lyde efter det . Det er mit nye værksted fremover

August 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Den gode service og faglighed er forsvundet!

Vi har i flere år været glade kunder hos René, men det sluttede for et års tid siden, da vi skulle have nye bremser. Efterfølgende hylede samtlige bremser i kor. Vi henvendte os et par gange for at få det udbedret, men bremserne hylede akkurat som før. Vi bad ham om at montere de bedste dele, som han kunne få fingre i. Det sagde han så, at han allerede havde gjort. Bremserne hylede stadigvæk, nu også blot ved normal kørsel, da smøringen var utilstrækkelig, og derfor kunne bremserne ikke glide tilbage efter opbremsning. Samtidigt kunne vi nu høre at et af hjulene nu gned sig op ad noget, sandsynligvis bremseskiven. I forbindelse med hjulskift udskiftede René også vores to baghjul til nye Goodyear dæk.

Vi fik bremserne tjekket hos en anden mekaniker, som grinende kunne fortælle os, at der slet ikke var monteret skrigeplader. Vi henvendte os til René omkring dette, men han påstod hårdnakket at der var monteret skrigeplader (dette er også specificeret på fakturaen). Siden har vi kørt med skrigende bremser, og det er kun blevet værre, og René siger stadigvæk at alt er i orden.

I dag har vi været hos en tredje mekaniker, og der gik kun små 20 minutter før mekanikeren tager fat i os, og fortæller at der ikke er monteret skrigeplader.. Det er altså 2 uvildige mekanikere, som begge modsiger René! Vi står nu med en gevaldig regning fra det nye sted, da samtlige klodser skulle skiftes, der blev monteret skrigeplader, og så skal de to nye bagdæk såmænd også skiftes, da mønstret har rejst sig. Vi undrede os, da dækkene jo lige er blevet monteret ved skift til sommerhjul
(vi har også brugt dækhotel service hos RHC) - ved eftersyn viser det sig, at de to dæk, vi fik monteret hos René, er fra efteråret 2014 (det står jo på dækkene).. mon de bare var for gamle? Vi tjekker dæktryk jævnligt, og så er der ikke mange andre forklaringer tilbage.

Disse to dæk kostede lige over 2000kr, som nu ryger ud af vinduet + de andre regninger fra RHC, for dele og arbejde med bremser, som vi egentlig også betragter som spild af penge. Triste penge at have mistet.

Nåja, den første uvildige mekaniker kunne også hurtigt konstatere, at gummibøsningen på front-akslen var ædt op.. det undrer os, at René ikke opdagede det.

Alt i alt, så er vores tålmodighed og den gode service forsvundet. Det eneste lyspunkt er, at vi nu endelig har fået monteret skrigeplader af en rigtig mekaniker, og bilen bremser nu som forventet, uden et eneste piv! Det er dejligt efter at blive taget ved næsen i næsten et helt år.

Skal i lige have en sidste historie med? Vi havde en el-motor på klimaanlægget som gik i stykker. René ville bestille en ny, og vi afleverede vores bil. Der gik en uge, så fik vi melding om, at varen skam var bestilt, men var blevet væk i posten. Han beholdt bilen og bestilte endnu en gang en motor til os. Denne kom så heller ikke frem. Der gik 3 uger, og så lykkedes det endelig at få monteret en ny motor, som blev fundet brugt hos en auto ophugger. Da vi endelig skal hente bilen, så siger René "Nu skal i jo vide at bremserne vil hyle, da bilen jo har stået herude så længe" .... således fik man lige vasket hænder, og tørret ansvaret for de skrigende bremser af på kunden i stedet for.

I dag hentede vi vores vinterhjul, som fremadrettet skal opbevares hos en professionel, så vi ikke risikerer at købe flere dæk med 10 år på bagen... og det bliver vores allersidste oplevelse med RHC auto.

July 14, 2023

Troværdigt værksted!

Jeg har gennem flere år fået serviceret og repareret mine biler hos RHC.
De har gennem alle årene ydet en særdeles god service. Kort ventetid, rimelige priser og altid klar på at forklare hvad der er udført og hvordan.
Jeg kan kun anbefale at bruge RHC Auto!

July 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Pga mislyd når min bil holdt i frigear…

Pga mislyd når min bil holdt i frigear kørte jeg til RHC. Fik at vide det var koblingen og fik en pris på ca 6000. Da bilen var lavet og jeg havde betalt en pris plus momsen 7630,- satte jeg mig ud i bilen og kunne konstatere at bilen IKKE var lavet. RHC's eneste kommentar var at så var der nok noget andet galt. Da RHC ikke havde tid i 10 dage til at kigge på bilen fik han et firma BOS til at tage imod bilen. De skulle alligvel lave gearkassen hvis det var der fejlen lå. Fejlen lå i lejerne og bilen blev lavet. Efter at RHS fiflede lidt med tallene endte regningen mener han så på 14325,- plus det beløb jeg havde betalt allerede. BOS kunne så også fortælle mig at koblingen var vendt forkert og udrykkelejet var defekt da de fik bilen ind. RHC siger at det ikke er lavet forkert hos ham til trods for at det åbenbart er en pladesmed som har lavet min bil. Lige nu er sagen så i ankenævn for biler og afventer.
Hvis du skal have lavet bil hos RHC så sørg for din egen skyld at få alt på skrift og få prisen oplyst på skrift inklusiv moms. ellers ligger han momsen oveni bagefter

February 17, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super service og fair pris

Har brugt RHC til service på mange forskellige biler igennem flere år. Har altid leveret varen til en super fair pris, og de er 100% reelle. Kan varmt anbefales - et værksted man kan stole på.

December 14, 2019

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
RHC har bare den bedste kundeservice og laver bilen perfekt,
Har tidligere lavet en anmeldelse i 2015, men RHC fortjener endnu en anmeldelse med 5 stjerner. Bilen bliver fixet til tiden og til en god pris.

October 10, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Dyr sporing og utæt lapning

Fik lappet 2 dæk og 4-hjulsudmåling/sporing i Juni. I September er bilen til syn og bliver kasseret pga en nedslidt styrekugle - Dette er både synsmanden og jeg enige om ikke er pludseligt opstået og at de burde have fundet den fejl ifm udmålingen. Fik det fikset hos en anden mekaniker.
Derudover er det ene dæk stadig en smule utæt, dog skal jeg bare fylde luft i det ene dæk en gang om måneden

September 30, 2019

Hel fantastisk service

Hel fantastisk service. Bilen gik død på værst tænkelig tidspunkt en onsdag morgen. En opringning til Rene om at Falck var på vej med bilen. Værkstedet fandt fejlen og lavede bilen. Det tog 4 timer så var dagen klaret. Værkstedet havde tilbudt at jeg kunne låne en bil med træk på helt gratis. Det er godt nok service af høj klasse. Uden bil var vi ude på tynd is pga konfirmation i weekenden. Nu er vi klar 👍💐🇩🇰☀️😇🙏

May 16, 2019

Take a closer look