Vandaag geslaagd motor RVD, Mado beste rijschool van Nederland. Perfecte expertise zeer vakkundig. Van de 32 examens deze week 30 geslaagd, waaronder ik. Hoogste slagingspercentage van Nederland . Ik... See more
See what reviewers are saying
Afgelopen dinsdag geslaagd voor me auto rijbewijs door Prakash, kon niet vragen voor een betere rij instructeur. Heeft me alles haarfijn uitgelegd en ben in een keer geslaagd. Thanks bro!
Super fijne motorrijschool! Ik heb hier met veel plezier mijn motorrijlessen gevolgd. De instructeurs zijn ontzettend leuk, geduldig en geven duidelijke uitleg. Je merkt dat ze echt willen dat je go... See more
Ik heb erge faalangst, maar door bij Mado te rijden verminderde dat een stuk. Je krijgt duidelijke uitleg en instructies, inschatting in hoeveel lessen je nodig hebt, eerlijkheid maar ook erg gezellig... See more
Company details
Written by the company
Bij Rijschool Mado zorgen we ervoor dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt! Of het nu gaat om het rijbewijs voor auto, motor, vrachtwagen of aanhanger, wij bieden professionele en persoonlijke rijlessen voor alle categorieën. Onze ervaren instructeurs passen de lessen aan op jouw tempo, zodat jij met vertrouwen het examen ingaat. Met flexibele lesroosters en scherpe prijzen helpen we je efficiënt op weg naar je rijbewijs. Rijschool Mado – Alle rijbewijzen, altijd op maat!
Contact info
kanaalweg 6, 2903ls, capelle aan den ijssel , Netherlands
- 0610108080
- info@rijschoolmado.nl
- rijschoolmado.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top rijschool
Gister geslaagt voor me auto rijbewijs. Lessen zijn duidelijk en gezellig en als je iets niet snapt word er de tijd genomen om het je duidelijk uit te leggen en als je zelf nog iets wilt oefenen zoals fileparkeren dan word er ook tijd voor gemaakt. Ik vond het een top rijschool en raad Mado zeker aan!
Geslaagd voor mijn Brommer
Geslaagd voor mijn Brommer, eerste halfuur uitleg gekregen, vervolgens de rit naar het cbr alles te zien gekregen wat ik moest doen. Daarna kreeg ik steeds meer de tijd om zelf fouten te maken. Geslaagd in 1 x.
Het is iedereen aan te raden!
We kwamen aan bij het cbr en we hebben les gekregen het was super en duidelijk ik heb mijn rijbewijs binnen 1 x gehaald! Hij leeft met je mee en geeft je duidelijke uitleg en goede tips! Het is iedereen aan te raden
TOP LESS!
Brommer les gehad en we hebben gratis extra tijd gekregen + het was erg gezellig + veel goede tips en goede uitleggen.
Ben in één keer geslaagd
Raad het heel erg aan!
Top instructeur
Top instructeur! In slechts 5 uur heb ik leren rijden voor rijbewijs B+E. Zeer professioneel, duidelijke uitleg en een uitstekende voorbereiding. Zeker een aanrader!
Me Be rijbewijs gehaald bij wikash top…
Me Be rijbewijs gehaald bij wikash top service lekker rustig uitgelegd ik voelde me fijn
Goede lessen gehad
Goede lessen gehad, elke les steeds meer geleerd en nu geslaagd!!
Zeer goede rijschool
Zeer goede rijschool. Goeie instructeurs die duidelijk zijn en alles eraan doen om jou te laten slagen. Zeker een aanrader
Goede ervaring fijne instructeur
Ik ben bij de rijschool Mado gekomen voor mijn autorijbewijs en had het nergens anders willen doen. Ik was erg angstig en onzeker Drew mijn instructeur heeft mij geholpen, wat me veel zelfvertrouwen heeft gegeven. Deskundige begeleiding en respectvol,
communicatie altijd duidelijk en als er wat werd aangepast werd dit op tijd doorgegeven. Leerzaam en ook nog een gezellig.
Aanbevelen?
Zonder twijfel!
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto…
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto examen, ik heb een hele goede ervaring bij Mado. Ik heb bij Wikash gelest en hij was altijd erg secuur en gaf goede tips en adviezen!
Prakash
Yay, vandaag me rijbewijs gehaald bij rijschool mado. Prakash dankjewel voor de goede rijlessen.
Zeer tevreden met Mado rijschool.
Zeer tevreden met Mado rijschool.
Je krijgt goede opbouwende advies wat je rijvaardigheid met de week aanzienlijk beter maakt.
In 1 keer m’n rijbewijs gehaald dankzij Hano, bedankt.
In 1 keer gelaagd
In 1 keer gelaagd. Was top, ik reed bij AJ rustige en aardige man en geeft goede tips.
Vandaag mijn rijbewijs gehaald In 1x…
Vandaag mijn rijbewijs gehaald In 1x keer samen met Prakash!!!
Dinsdag geslaagd voor mijn motor…
Dinsdag geslaagd voor mijn motor examen!
Super fijne tijd gehad bij deze rijschool, ik was super op me gemak fijne instructeurs , nemen de tijd voor je en kreeg een super goede uitleg altijd ! Super bedankt rijschool Mado !
Perfect! Snel! En veel beschikbaar
Snel afrijden, en veel beschikbaar!
Fijne ervaring
Fijne ervaring. Eerst mijn autorijebewijs gehaald en nu ook mij aanhangerrijbewijs. Beiden in één keer en bij Wekash gelest.
Aan te raden dus!
Fantastisch rijschool in 1x avb en avd…
Fantastisch rijschool in 1x avb en avd gehaald
Februari begonnen half maart motor…
Februari begonnen half maart motor rijbewijs behaald AVB + AVD allebei in een keer behaald door de inzet van deze heren ik wil jullie bedanken voor dit proces jullie zijn het aanraden waard !
Top rijschool met topmensen
Hele toffe mensen. Mado en Hano. En niet te vergeten Patrick. Fijne rijschool met goede en duidelijke lessen en er wordt echt geleerd wat veilig rijden is. Ik heb mijn motorrijbewijs in niet eens 2 maanden gehaald. Alles vlot en duidelijk. Heren bedankt!
The Trustpilot Experience