Ringendoosje.nl Reviews 11

3. Fashion Accessories Store
  4. Jewelry Designer
  5. Jewelry Engraver

Written by the company

Ringendoosje.nl, opgericht in 2024, is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een uniek en persoonlijk ringendoosje. Wij bieden een breed assortiment aan prachtige ringendoosjes die perfect zijn voor speciale gelegenheden zoals verlovingen, bruiloften en jubilea. Bij Ringendoosje.nl heb je de keuze uit verschillende kleuren en unieke emblemen uit onze collectie. Wat ons echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om jouw ringendoosje te personaliseren met gegraveerde initialen. Deze gravures symboliseren jouw liefde en unieke verhaal, waardoor elk ringendoosje een waardevolle herinnering wordt. Daarnaast bieden we een innovatieve functie waarmee je een dierbare foto of een favoriet nummer aan jouw ringendoosje kunt toevoegen. Met een snelle scan via je mobiele telefoon komt er een magisch verhaal tot leven, waardoor jouw herinneringen op een bijzondere manier worden gevierd. Onze combinatie van personalisatieopties en modern design verandert elk ringendoosje in een tijdloos aandenken aan jouw liefde. Bij Ringendoosje.nl geloven we dat een klein gebaar een grote betekenis kan hebben. Daarom doen wij er alles aan om elk ringendoosje net zo uniek en speciaal te maken als jouw liefdesverhaal. Kies voor Ringendoosje.nl en creëer een onvergetelijk symbool van jouw liefde.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De mooiste ringendoosjes kwam ik op…

De mooiste ringendoosjes kwam ik op jullie website tegen. Zonder twijfel heb ik er een uitgekozen en besteld. Het resultaat mag er zeker wezen, want wat een mooi doosje heb ik mogen ontvangen. De jarige was er enorm blij mee. Hartstikke bedankt en ga zo door!

August 16, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Perfect

Alles naar wens! Niks te klagen en goeie kwaliteit! Ik ben tevreden

June 28, 2024
Ringendoosje.nl logo

Reply from Ringendoosje.nl

Goed om te horen dat alles naar wens is Ricardo, veel geluk met de toekomstige bruid! 👰

Doosje van topkwaliteit

Doosje van topkwaliteit! Zijn ook goed bereikbaar qua contact. Helaas zei mijn vriendin nee en kan het doosje weer de kast in..

July 1, 2024
Ringendoosje.nl logo

Reply from Ringendoosje.nl

Spijtig om te horen... Wij hadden het wel geweten met de prachtige ringendoos die besteld is!

Verliefd!

Echt een fantastisch product, aangekomen zoals beschreven en zo'n geweldige prijs! Een musthave voor bruidsbruiden en bruidegoms!

June 30, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look