See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Der er ikke en finger at sætte på noget, alt forløb til UG, nemt og smertefrit. Jeg købte en Mercedes Eqb300, og der kom vinterdæk med til en meget fordelagtig pris. Herfra skal der lyde de bedste... See more

Rated 5 out of 5 stars

RK havde bilen som vi var på udkig efter. Rene svare velvillig på de spørgsmål som vi havde og vi blev enige om pris og levering. Desværre knækkede en lille tap af, da de skulle klargøre bilen. Vi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fem stjerner til nogen, er næsten for useriøst. Men når det så er sagt, så havde jeg ikke noget at klage over, mht at prøve den bil jeg kom efter, og alt hvad der kom efter, hvor RK Biler købte, vores... See more

Company details

1. Used Car Dealer

Written by the company

Velkommen til RK Biler i Brørup. Vi specialiseret i at tilbyde brugte biler i alle prisklasser og fra alle mærker. Uanset om du leder efter en økonomisk bybil, en rummelig familievogn eller en elegant luksusbil, har vi det, du søger. Vi har et bredt udvalg af biler, der passer til enhver smag og ethvert budget. Med flere års erfaring inden for indkøb og salg af biler samt leasing, har vi den nødvendige knowhow til at håndplukke de mest pålidelige kvalitetsbiler til vores forretning. Vi sætter en ære i at finde biler med en god historik, der kan give vores kunder tryghed og tillid i deres køb. Vi sætter kundetilfredshed i højsædet og er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov. Vi ses til en god bilsnak og en kop kaffe.

4.8

3-star
2-star
1-star

Mercedes eqb300

Der er ikke en finger at sætte på noget, alt forløb til UG, nemt og smertefrit.
Herfra skal der lyde de bedste anbefalinger

January 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

RK havde bilen som vi var på udkig…

Desværre knækkede en lille tap af, da de skulle klargøre bilen. Vi aftale at vi kunne lade det reparere og så sende regningen videre til RK biler. Det blev gjort og regningen blev straks betalt af RK Biler. Så gerelet en god oplevelse at købe bil hos RK Biler.

November 16, 2025

10/10

Utrolig god oplevelse med bil handel, og salg af min bil. Rene var åben og god at snakke med, om en bil vi havde kigget på hos ham, han var lyttende i vores ønske om prisen på vores bil der skulle sælges. Holdte os opdateret på at levering af bilen tog lidt længere tid grundet udfordringer med noget, vi ønskede blev lavet inden, alt blev fixet som vi nævnte vi ville have fixet. Og salg af vores bil gik også så pænt og godt.
Kæmpe anbefaling herfra.
Ps drenge i skal lære at pudse vinduer🤣
Mvh Jasmin og Aske

September 14, 2025

10/10 godt sted

Ved ankomst var medarbejderne meget gode til at føle os velkommen, vi var ikke presset til noget og fik hele tiden af vide det var os som bestemte hvad vi kunne tænke os. De var gode til at følge os hele vejen, til vores beslutning. Man kunne føle, at de gik op i deres biler og ville give den bedste pris og service. Vi gik med en fantastisk Hyundai i30 og en god oplevelse

July 23, 2025

Fantastisk kunde service

Fantastisk kunde service, hvor jeg virkelig kunne mærke at jeg var i fokus.
Blev hjulpet godt igennem købet af Rune og hans Elev.
Fik en god prøve tur og endte med at køre derfra I en verdensklasse Citroen, som i hvert fald var prisen værd.
Kan varmt anbefale enhver som går med lidt sommerfugle i maven til at komme ud og få "Hjælp" til at finde en ny bil, hos RK biler får man ikke følesen af at man bliver presset ud i noget man ikke kan stå indenfor.
12/10 kan ikke få hænderne ned, jeg ved allerede hvor den næste bil skal handles.

June 2, 2025

Velfungerende kommunikation

Velfungerende kommunikation angående køb af brugt bil. Besvarede mine mangfoldige spørgsmål prompte & var fleksibel i forhold til prøvekørslen.

Rene var desuden villig til at køre den til syn før endeligt køb, grundet min afstand til forhandler.

April 3, 2025

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse. Prøvede en bil torsdag, købte den og kørte hjem i den fredag. Nemt og effektivt. René er både rar og meget troværdig, og jeg kommer helt sikkert til at handle ved RK Biler igen.

March 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fandt en bil hos RK biler jeg gerne…

Jeg fandt en bil hos RK biler jeg gerne ville have, ringede tirsdag formiddag og vi handlede via tlf. Dvs. jeg stolede på bilen var som beskrevet, hentede den to dage senere og alt gik som smurt. Alt i alt virkelig god oplevelse og kan varmt anbefales.

March 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste og mest professionelle…

Den bedste og mest professionelle oplevelse. Indenfor 14 dage havde han fundet min drømme bil, har været i gode og trygge hænder hele vejen igennem. Er blevet guidet og Rådet og holdt opdateret dagligt. Vil til hver en tid anbefale ham til alle, og helt sikkert også der jeg skal købe vores nr 2 bil.

February 21, 2025

SUPER SERVICE

Jeg besøgte René kort før jul for at se på en BMW 530e - og en time senere kørte jeg hjem i bilen. Oplevede en super god service sammen med en god pris for bilen.
Faktisk var vi så glad for servicen og handlen at vi nogle dage senere vendte tilbage for at købe en bil mere.

Kæmpe anbefaling herfra.

Mvh Nicki

December 21, 2024

Skøn juledag handel med Rene

Jeg faldt for en Mini Cooper hos Rene og på kort tid havde vi en fair handel stablet på benene med min Mazda i bytte.
Servicen var super god og jeg var helt tryg ved at handle med Rene. Faktisk valgte René at åbne op 24/12 for at jeg kunne få min bil med hjem til jul. Det ser man ikke nogen andre steder.

Stor anbefaling herfra.

Mvh Benthe

December 24, 2024

KØB KØB KØB!!

Vi har netop købt vores Volkswagen ID.3 gennem RK Biler, og vi kunne ikke være mere tilfredse med oplevelsen! Fra start til slut har servicen været i top, og vi har følt os både velinformerede og trygge i hele processen. 😁

Vi ledte efter den helt rigtige elbil, og RK Biler hjalp os med at finde præcis den ID.3, der passede til vores behov. Han tog sig tid til at rådgive os grundigt om de forskellige muligheder, og hans ekspertise og imødekommenhed gjorde hele forskellen. Ingen pres, ingen stress – kun ærlig og professionel vejledning.

Bilen var i perfekt stand, og vi fik en rigtig god handel. Derudover sørgede han for en hurtig og gnidningsfri overdragelse, så vi kunne komme hurtigt ud at køre i vores nye elbil. Vi er simpelthen så glade for både bilen og den service, vi har fået!

Hvis du leder efter en troværdig og professionel bilforhandler, kan vi varmt anbefale RK Biler. Her får du en personlig og kompetent service, hvor kundens behov virkelig er i centrum. Tusind tak til Rene! vi kommer helt sikkert igen næste gang!

5/5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

February 13, 2025

Rigtig god service og behandling

Rigtig god service og behandling af Rene lige fra start til slut af bilhandlen. I modsætning til de større bilforhandlere hvor stemningen tit føles kold, så føler man sig rigtig velkommen her. Klart et sted som jeg anbefaler, når man skal kigge efter bil.

December 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En super god oplevelse og god handel!

En super god oplevelse og god handel! Det hele forløb rigtig godt og de små problemer der har været undervej er blevet løst med det samme og generelt en skøn service! Det er en kæmpe anbefaling her fra!

December 13, 2024

Fantastisk rar service

Skrev til dem med nogle spørgsmål omkring en bil de hade tilsalg og de ringede igen samme dag for at give et svar på mine spørgsmål.
Jeg fortæller så at jeg dsv ikke kunne komme samme dag da jeg skal finde nogle der kunne køre med mig ned og kigge. Hvor jeg så bliver tilbudt han faktisk bare kunne komme op med billen til mig så jeg kunne se den 🤩. Det kalder jeg service nem at snakke med og super venlig til at svare på eventuelle spørgsmål 10/10 ham vil jeg gerne handle med!

December 3, 2024

Rigtig god service og behandling

November 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale denne bilhandel

Jeg kan kun anbefale denne bilhandel. Ærlige mennesker som man gør alt for at man føle sig godt behandlet.
Jeg købte en BMW som jeg kun er glad for og servicen var med til at oplevelsen kun gjorde det hele meget federe at køre hjem i den.

November 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oplevelse fra start til slut

Dejlig oplevelse fra start til slut. Rene fandt vores nye bil og fik den klargjort og serviceret på rekord tid. Alle aftaler blev overhold og han tog vores gamle spand af en bil i bytte, til en meget fair pris. Kæmpe anbefaling her fra!!

June 30, 2024

Take a closer look