Grov forsømmelse
Rasmus har monteret motor på en række vinduer hos os, men glemt at konfigurere endestoppet, så motoren stopper når vinduerne er helt lukkede. Enhver som har forstand på faget ved at det er en kæmpe bommert, og han burde været lykkelig over at lukke sagen med en hurtig reparation hvor forbrugeren holdes skadefri. Havde motoren været stærk nok, kunne det resultere i personskader. Vi er heldigvis sluppet med en ødelagt motor. Den vil Rasmus nu ikke erstatte, men en fantasifuld søforklaring er han altid god for. Han mener desuden at han er i sin gode ret, da jeg kontakter ham knap 25 måneder efter installationen, altså på den anden side af reklamationsretten på 2 år. Nu må jeg gå videre med sagen til ankenævn for at få afklaret om det nu også er et spørgsmål om reklamationsret, når der er tale om fejlinstallation. Jeg tvivler. Rasmus har så meget faglig stolthed at han efter eget udsagn aldrig kunne finde på at forlade en motor uden at have konfigureret endestop, men lige akkurat ikke nok til at rette op på sin fejl uden at tørre den af på forbrugeren, elektrikeren, leverandøren og de højere magter, selvom alle pile peger på ham som montør.
Læg hellere surt tjente penge og tillid et andet sted.