Roar M. Johansen - KommuneCopilot Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Anbefaling af Roar Johansen

Anbefaling af Roar Johansen

Som tidligere socialrådgiver med mange års erfaring fra beskæftigelsesområdet og kommunal sagsbehandling har jeg et indgående kendskab til systemet og de krav, der stilles i sociale sager.

Derfor ved jeg også, hvor stor forskel en dygtig og kompetent bisidder kan gøre. I forbindelse med min egen sag om førtidspension har jeg haft fornøjelsen af at have Roar Johansen som professionel bisidder, og jeg kan på det varmeste anbefale ham.

Roar har udvist en høj grad af faglighed, grundighed og engagement gennem hele forløbet. Han har været særdeles velforberedt, haft styr på detaljerne i sagen og samtidig formået at bevare overblikket over den samlede proces.

Jeg har følt mig både hørt, forstået og trygt støttet. Roar har været en uvurderlig hjælp i en situation, hvor det kan være svært selv at overskue alle aspekter af en kompleks sag.

Med min faglige baggrund ved jeg, hvad god rådgivning og kvalificeret bisidning kræver, og derfor er min anbefaling af Roar Johansen givet på et solidt fagligt grundlag.

June 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Roar har en super nærværende måde at…

Roar har en super nærværende måde at forklare lovgivning og teori på. Han kommer med virkelighedsnære eksempler som gør det nemmere at omsætte den super gode læring han giver. Samtidig er han super skarp i formuleringer når han hjælper med feks klager og skriv til det offentlige.

July 21, 2025
Roar M. Johansen - KommuneCopilot logo

Reply from Roar M. Johansen - KommuneCopilot

Hej Nanna og tusind tak for dine venlige ord :)

Datter blir ignoreret af Kommunen

Roar hjælper os i kampen for at vores datter ikke blir tabt i systemet. Kommunen er ikke lydhør, men det er Roar!

Roar er empatisk, imødekommende og hjælper os fra den allerførste dag, vi kontakter ham. Han er meget lyttende, forstående og ikke mindst medfølende.
Roar guider og fortæller ærligt hvad han mener og tror. Han er faglig dygtig og har styr på regler, love og paragraffer.

Vores kamp mod kommunen er langt fra slut, men med Roar og han’s ekspertise er vi sikre på at vi nok skal nå i mål.

Vi kan på det varmeste anbefale Roar. Han holder hvad han lover. Han er diskret og overholder sin tavshedspligt. Og selvom det hele er hårdt og virker håbløst til tider, så fortsætter ham med at dele ud af sin viden for at kunne hjælpe. Samtidig kan han også få en til at smile i en svær tid.

Tak for dig Roar. Og tak fordi der findes socialrådgivere som dig.

October 31, 2024
Roar M. Johansen - KommuneCopilot logo

Reply from Roar M. Johansen - KommuneCopilot

Hej Rikke og tusind tak for de venlige og meget flotte ord :)

Take a closer look