Roav Eyewear Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Persoonlijke Top Service

Prettig en persoonlijk. Door een menselijke fout is mijn bestelling in eerste instantie op een verkeerd adres geleverd en daardoor kwijt geraakt. Roav nam proactief contact met me op met het voorstel om dit euvel op te lossen en een nieuwe bril op te sturen. Prettig contact, pro-actieve houding, oplossingsgericht. Kan niet anders zeggen dan Chapeau aan dit bedrijf voor de aankoopervaring.

January 7, 2026

Beste Astrid,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie woorden! Jammer dat het in eerste instantie misging, maar des te mooier dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. We vinden persoonlijke service en meedenken enorm belangrijk, dus het is extra leuk dat dat zo wordt gewaardeerd. Veel plezier met je ROAV en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, Team ROAV

Rated 5 out of 5 stars

Fijne hulp bij het uitzoeken van een…

Fijne hulp bij het uitzoeken van een bril, deskundig advies, vriendelijke verkopers. Mooi assortiment brillen en een "must have" voor iedereen, brillen zijn zeer licht in gewicht en hebben een super uitstraling.

May 27, 2025

Beste Connie Vreede,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Fijn dat je tevreden bent – we wensen je veel draagplezier met je ROAV zonnebril!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische en praktische zonnebril!

De ROAV-zonnebril is ideaal om mee te nemen. Nu draag ik zelfs een zonnebril als ik naar de sportschool loop, omdat je hem daarna heel makkelijk kunt opvouwen en in je zak steken.

May 27, 2025

Beste Nick Schagen,

Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je blij bent met je ROAV. Veel plezier met je zonnebril!

Rated 5 out of 5 stars

De enige zonnebril die je altijd meeneemt

Dit is echt de uitvinding van de eeuw: een opklapbare zonnebril. Hij past in mijn mini-handtas of broekzak. En de glazen kijken enorm lekker en de bril blijft goed zitten. Het is echt goede kwaliteit, super fijn en mega stylish. Ik raad een ROAV zonnebril van harte aan. Bovendien was de service van ROAV-benelux geweldig.

May 26, 2025

Beste Melanie van Noorden,

Wat leuk om te lezen! Dank je wel voor je fijne review. Geniet van je ROAV, hij staat je vast geweldig.

Zonnebril gekocht op EXPO beurs

Zonnebril gekocht op EXPO beurs. Er was sprake van een productie foutje o.i.d. wat ik heb gemeld en ze hebben direct voor een vervanging hebben gezorgd. Goede communicatie. Gewoon top.

May 19, 2025

Beste Maarten van Onselen,

Bedankt voor de review. We vinden het erg belangrijk dat het snel en goed opgelost wordt zodat je weer snel kan genieten van je ROAV. Veel plezier met je zonnebril!

Met stip op nummer 1, opvouwbaar, goed en mooi

Mijn ROAV is met stip op nummer 1 binnengekomen als mijn favoriete zonnebril! Ik draag dagelijks een zonnebril, maar het is vaak een compromis: Een goede bril mee, maar gedoe aan het einde van de dag, of eentje waarbij het niet uitmaakt als ik hem in mijn jaszak prop.

Nu niet meer, deze ROAV is super licht, zit lekker, heeft goed glas en ziet er fantastisch uit! Het in/uitklappen is nog een beetje wennen, maar gaat steeds sneller. Ik ben er heel blij mee!

April 2, 2025

Beste Rogier,

Zo te horen hebben we er weer een fan bij! Bedankt voor de mooie review!
Veel plezier met uw ROAV.

super service!

Fantastische service!
Wij zijn zeer tevreden over ROAV!
Prachtige modellen, zeer handig door plooibaarheid en het te kunnen wegsteken in een houdertje dat zelfs in een kleine handtas past, of in een binnenzak...
We waren ons houdertje verloren en ROAV heeft ons zeer snel verder geholpen, waarvoor onze dank!

March 18, 2025

Beste Katrien Capiau,

Bedankt voor de mooie review.
Tevreden klanten daar worden wij heel blij van!
Veel plezier met uw ROAV.

Rated 5 out of 5 stars

ROAV: Een BRILjant simpele (opvouwbare) oplossing om áltijd je zonnebril bij je te kunnen hebben!

De ROAV Virgil Moonrise zonnebril die ik sinds kort in bezit heb staat bijzonder "stylish" en is toch zeer makkelijk, licht & praktisch in gebruik.

Vooral als het twijfelachtig weer is, kun je de (opgevouwen) ROAV bril gewoon met je meenemen (in je broekzak of binnenzak), zodat, wanneer het tóch nog zonnig wordt, je alsnog je zonnebril kunt opzetten zonder dat je een hele brillenkoker moet meenemen. Briljant!

March 12, 2025

Beste Donny Hemelrijk,

Bedankt voor de goede review.
Ze zijn inderdaad heel praktisch en makkelijk mee te nemen!
Heel veel plezier met uw ROAV.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering van de meest handige zonnebril ever

Snelle levering en product was verstuurd in een brievenbus doosje. Dat kwam goed uit want ik was een paar dagen weg. Pakketje lag op de deurmat te wachten op me toen ik thuis kwam ;) Superhandig en mooie kwalitatieve zonnebril, opgevouwen net zo dun als mijn iPhone. Past perfect in mijn broekzak. Heb hem nu elke dag bij me. Ideaal op de golfbaan of voor op reis. In de auto heb ik hem praktisch elke dag op mijn neus. Superlicht ook, je voelt hem bijna niet. Beste koop tot nu toe. Aanrader!

January 30, 2025

Beste WA van Buren,

Bedankt voor de mooie review!
Zo te horen hebben we er weer een fan bij! 👍

Een echte dagelijkse wear

Het is zo fijn dat ik eindelijk een zonnebril heb gevonden die daadwerkelijk lekker zit. Voor mij als danser moet ik veel reizen en vind ik het toch heel fijn om een zonnebril op zak te hebben. Eigenlijk iets wat ik van te voren nooit had gedacht.

November 12, 2024

Reply from Roav Eyewear

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je onze zonnebril comfortabel vindt en dat hij goed van pas komt tijdens je reizen als danser. Het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen voldoen.

Met vriendelijke groet, Team ROAV

Rated 5 out of 5 stars

De brillen zijn mooi en handig en zitten lekker

De brillen zijn mooi, modieus, en zitten erg lekker. Je voelt bijna niet dat je de bril op hebt!

Dat je de bril kan opvouwen is enorm handig. Je kan m kwijt in je broekzak, tas, borstzakje. Echt top!!

October 17, 2024

Reply from Roav Eyewear

Bedankt voor je enthousiaste review! Het opvouwbare ontwerp maakt het inderdaad makkelijk om de bril overal mee naartoe te nemen. Veel plezier met je ROAV!

Rated 5 out of 5 stars

Praktisch en daarom echt een aanrader!

Ik ben enorm blij met mijn Roav Balto. De bril is lekker praktisch dankzij het opvouwbaar design. Ik heb hem altijd bij me in mijn zak, dus als het zonnetje schijnt pak ik hem er zo bij, ideaal! Daarnaast is bril van super kwaliteit en hij werd snel geleverd. Zeker een aanrader!

November 1, 2024

Beste Alessio,

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat de Balto je zo goed bevalt. We wensen je veel zonnige dagen met je nieuwe ROAV!

Rated 5 out of 5 stars

Compactste, fijnste en praktische 🔆 BRIL ever!

Tijd geleden heb ik uit Amerika een ROAV (lennox) bril aangeschaft. Ik nam de (vouw-inklapbare) bril dagelijks mee op zak en merkte dat ik daar direct enthousiast van werd, omdat de bril incl beschermhoes zo compact en plat was dat ik daar geen enkel ongemak v had in mijn kleding. En als de zon ☀️ doorbrak.., gelijk een zonnebril voor handen had! (Ps ook handig op wintersport/festivals/ terras etc) Kwalitatief ook een goed product, want ben er paar keer op gaan zitten, (bril zat wel in de hoes) maar hij bleef wonderbaarlijk gewoon heel! Net een nieuwe aangeschaft omdat ik er graag een ander model bij wilde hebben, en heb gekozen voor de Virgil, Matt Zwart/Black met donkere lens. En het mooie is dat je dat tegenwoordig gewoon in Nederland kan doen, want daar zijn ze nu gewoon verkrijgbaar! Ga mijn vrienden/vriendinnen ook gelijk enthousiast maken. Super bedacht ROAV! Go for it! Kortom, lang verhaal.. een aanrader! 😎😉

October 17, 2024

Beste Elroy,

Bedankt voor je leuke reactie! Heel veel plezier met je nieuwe ROAV.

Rated 5 out of 5 stars

Past in elke broekzak, aanrader!!!

Pas geleden een ROAV zonnebril cadeau gekregen en hij is heel handig geweest met verschillende activiteiten, waar ik ook heen ga neem ik hem mee en komt zo altijd wel van pas zodra de zon gaat schijnen. Makkelijk mee te nemen door het kleine formaat. Topbrilletje!

October 24, 2024

Beste Luuk,

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo blij bent met je zonnebril! 👍

The Trustpilot Experience

Take a closer look