Fantastisk butik, fantastisk service! Mega dygtige og søde folk. Vi fik monteret reoler og er meget tilfredse hele vejen igennem. Skønt sted at handle
Company replied
At fragten skal koste 800kr når man køber for 15000kr i netshoppen virker urimlig. Blot fordi varerne ikke normalt fremgår af hjemmesiden skal man betale fragt? Hmm....når man køber for så stort et b... See more
Company replied
Hos Rosborg Møbler finder du et bredt sortiment af danske såvel som internationale brands. Kom og besøg os i vores 1.200 kvm. store møbelhus mellem Aarhus og Randers, eller bestil dine næste designmøbler, belysning eller boligtilbehør online på rosborgshop.dk
Astrupvej 1, DK-8370, Hadsten, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week

Reply from Rosborg Møbler
Jeg købte en stol på nettet efter at have fået vejledning telefonisk af en medarbejder. Alligevel bliver jeg efterfølgende ringet op af en medarbejder. Prisen jeg havde betalt på nettet var ikke den rigtige - knap 4500kr, men 500kr dyrere. En lang historie om at de tog forbehold bl.a. bl.a.
jeg afblæste handlen. De 500kr kunne møbelbutikken nok overleve. Man kan altså ikke regne med priserne på nettet. Hvor lousy af en ellers fin butik.

Reply from Rosborg Møbler
Jeg købte et Noguchi bord online, der var på (moderat) tilbud. Efter en uges tid opdagede jeg to dybe ridser i glasbordpladen. Jeg skrev et par gange til Rosborg, men de ignorerede fuldstændig henvenelsen. Jeg valgte ikke at gøre yderligere ved det, men jeg synes ikke, det var i orden. Nethandel er et tillidsspørgsmål, og selvom man får rabat, skal man som køber og sælger være enige om, hvad der handles, og det var vi ikke her.

Reply from Rosborg Møbler
Serviceniveau i top! Havde brug for hjælp til emballering,da jeg skulle transportere en arvet ph5 lampe til Australien. Jeg havde ikke orginal emballage. Kontaktede Rosborg da jeg i forbindelse med tidligere indkøb havde oplevet højt serviceniveau. Rosborg respondere promte på min forespørgsel og tilbød mig hjælp. Jeg kan nu rejse den lange vej i tillid til at lampen kan komme sikkert frem. Stor TAK og på alle måder varm anbefaling til Rosborg

Reply from Rosborg Møbler
Sikke en ubehagelig tone man bliver mødt af når man ringer til dem og spørger om priser. Jeg sagde også tydeligt fra i telefonsamtalen og kommenterede at det var en ubehagelig tone, så undre mig over at de ikke kan genkende oplevelsen.
Kan ikke anbefale stedet.

Reply from Rosborg Møbler
Bestilte en lampe der stod der var et styk på lager af. Modtager dagen efter en mail om at der var en fejl på hjemmesiden, og den derfor ikke var på lager. Rosborg møbler kunne dog tilbyde mig at bestille en hjem til mig, men til en højere pris end jeg havde bestilt til, hvilket jeg ikke var interesseret i. Kommunikationen gik lidt skævt og blev lidt langtrukken, da jeg skrev mail og Rosborg møbler forsøgte at ringe til mig med svar. Til sidst fik vi dog kontakt, og vi fandt en fin løsning hvor jeg kunne købe en lampe de havde stående i butikken i stedet. Alt i alt fin oplevelse.

Reply from Rosborg Møbler
Skarp, venlig og professionel service pr. telefon. Vi har nu modtaget vores stol, og er ovenud tilfredse med alt lige fra sælger til chaufføren, der afleverede stolen.
Fem store stjerner herfra og det er med garanti ikke sidste gang, vi har handlet hos Rosborg Møbler!

Reply from Rosborg Møbler
Super venligt og professionelt personale!
Fik den bedste service i forbindelse med køb af et spejl. Her vil jeg helt sikkert handle igen og igen.

Reply from Rosborg Møbler
- En varm og hyggelig inspirations tur & oplevelse at besøge Rosborg Møbelhus Hadsten - jeg blev taget seriøs og godt behandlet.
- Fik absolut bedste og mest kompetente betjening, råd, vejledning / kreativ løsning, som lever op til min forventning om smukt funktionel lysindretning.
- Anbefaler klart Rosborg Møbler Hadsen, stort udvalg, behagelig atmosfære, masser af bolig inspiration - gode priser & personlig hurtig levering.
Ønske listen er stor - ses, snart igen.
Vh Susanne.
Fantstisk god service,da vi skulle have repareret et møbel. Tusind tak

Reply from Rosborg Møbler
Vi har af flere omgange handlet med Rosborg Møbler. Primært Åboulevarden Aarhus, og har fået sublim service hele vejen fra bestilling til levering.
Når vi har stået og været i tvivl om et produkt har vi altid fået kyndig hjælp og vejledning af Thorbjørn som har en stor erfaring indenfor møbler og indretning.
Hans ærlighed er guld værd, når man står og er i tvivl om et eller andet.
Tak til dig, og også en tak til Team Rosborg for levering og opsætning af diverse reoler.

Reply from Rosborg Møbler
Rosborg Møbler har været professionelle i hele processen med at finde frem til den rigtige sofa, bestilling og levering - alt forløb iht. aftale og var til vores fulde tilfredshed.

Reply from Rosborg Møbler
Har købt spisebord og stole ved Rosborg møbler, fik hjælp i butikken til mine ønsker og god service ved levering
Vi købte nye møbler til stuen og følte os godt behandlet hele vejen. I butikken var der god og venlig service. Fleksibilitet mht. udlån og en fantastisk service i leveringen! Sofa kom hele vejen op på første sal. Tak for god service!!

Reply from Rosborg Møbler
5 stjerner herfra til Rosborg Møbler.
Vi havde gennem længere tid ledt efter den helt rigtige løsning til vores stue. Vi har kigget i flere møbelhuse men aldrig fundet en løsning vi var tilfredse med.
Tog så kontakt til Merethe Nygaard fra Rosborg, og hun fik billeder og mål af vores stue, og hun kom så endelig med den løsning vi har ledt efter i et par år.
Vi købte en skøn hjørnesofa efter mål så den passer helt perfekt og et sofabord til. Merethe kom derudover med et par gode råd om lige at bytte rundt på et par billeder, rykke et lille bord til den ene side og vende en stol om... Et par små gode råd der gjorde en kæmpe forskel. Tak for det. Møblerne blev båret fint ind og sat på plads, og fik gode råd om vedligeholdelse af de 2 flinke chauffører. tak til dem også. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med Rosborg.

Reply from Rosborg Møbler
God service og kompetent know how.
Tak.

Reply from Rosborg Møbler
Efter en hurtig beslutning om køb af en ny sofa ved Rosborg Møbler, Hadsten, måtte vi have en indretnings arkitekt til at hjælpe med at få harmoni i vores stue. Rosborgs indretningsarkitekt Merethe Nygaard blev kontaktet og få dage dage senere havde vi besøg af Merethe og fik super rådgivning og efterfølgende et par indretningsforslag. Efter et opfølgende møde i butikken med Merethe Nygaard, fik vi en total plan på indretning incl. lys og tæppe. Det har været en kompetent og empatisk proces, som vi klart kan anbefale.
Ordre afgivet på ny reol mm. og vi venter blot på leverance fra Rosborg Møbler
Super service og drøn hurtig levering lige inden jeg skulle på ferie. Teamet gjorde Hvad de skulle for at få det hele til at klappe. Helt perfekt
Tak for handelen og den gode oplevelse.
Hilsen Andreas
Jeg skrev til butikken i Aarhus for at høre, om de havde en Eames House Bird hjemme. Det var desværre ikke tilfældet, men Merethe bestilte straks én til mig over mail med afhentning om ca. halvanden uge. Da fuglen var ankommet, fik jeg et telefonopkald om, at den nu kunne afhentes. Min kæreste, der afhentede den, fik også lov til at tjekke, om fuglen var hel og intakt, før han tog den med hjem (vi havde nemlig haft problemer med at få én fra to andre butikker, som ikke havde enten produktionsfejl eller transportskade).
Alt i alt virkelig god og professionel service med klar kommunikation igennem hele processen. Her handler jeg gerne igen.