Super professionelle og arbejdet blev…
Super professionelle og arbejdet blev udført til tiden og til en god pris. Vil klart anbefale dem
No history of asking for reviews
Venlige og dygtige, med super arbejde til prisen.
Vil gerne bruge dem igen.
Jeg var meget tilfreds med malerarbejdet, opsætning af filt og reparation af krakelerede lofter.
Det er gjort pænt, og det blev gjort til tiden.
Super god og omhyggelig service, fra rsservices, som vist er lig med denne rscoreservices.
Jeg har i november 2018 ået lavet noget malerarbejde, og er yderst tilfreds: Vendte tilbage på henvendelser, hjalp med at finde hvad jeg helst ville have lavet indenfor mit budget, supergod pris, superomhyggeligt lavet, ordnede en lille ekstra ting mens han ventede på at blive hentet.
Mange roser fra mig😊
Aldeles rædselsfuldt; De ville sikkert være godt til at rydde op efter en rock koncert, men luk dem ikke ind i dit hjem.
Jeg skulle sælge hus, og tænkte at jeg lige ville hyre et rigtigt professionelt rengøringsfirma. Det skulle være hvidt, i orden, ingen pjat.
De er IKKE uddannede rengøringsfolk, de er knold og tot fra Bangladesh som mosler rundt med skidtet, og kører et nyt lag fedt på hvor der mangler noget. (De tog kalken fra toilettet, det skal de have)
Skrappe rengøringsmidler på oliebehandlede møbler så det stod med store pletter dagen efter, sæbesplat over alt, så man kan se spor med en negl på de skabe de skulle tørre af, fedtede klamme overflader, de må have brugt det samme vand til alt, ødelagde forskelligt inventar, prøvede selv at fikse det, satte ting skævt op, lavede huller i væggen, afløb fra vask ødelagt, giver hele tiden andre skylden, det er en dårlig væg, det må være vinduespudseren der har gjort det..
.. Jeg bad om deres forsikringsdetaljer, men de har ingen forsikring!
Jeg bad om en kvittering, det ignorerer de, alt er sort.. De giver mig 500 kr i hånden, og siger vi er kvit. Jeg står tilbage med regninger for flere tusinde for at få fikset de ting de har ødelagt.
.. og skriver så en lang mail om at jeg er grådig og vil have dem til at betale for mine problemer! (Jeg havde ingen af de problemer før de kom i mit hjem)
På Engelsk - ingen af dem taler dansk, det er som at lukke Bangladesh ind i sit hjem - prøv det hvis du tør.

Reply from RScoreservice