Company details

1. House Clearance Service

Written by the company

RydningsHjælpen tilbyder rydning og opkøb af dødsbo på sjælland. RydningsHjælpen tilbyder ærlig, professionel og troværdig vurdering samt opkøb og rydning af dødsbo, restbo, loftsrum og konkursbo på hele Sjælland. Det er et stort arbejde at opgøre, vurdere, sortere, pakke ned og køre på storskrald med et dødsbo og her er det afgørende at have en professionel og erfaren person og virksomhed med til at hjælpe dig med hele processen. En troværdig assistance kan være forskellen på at få en god eller dårlig oplevelse ud af rydningen af et dødsbo eller restbo.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rydningshjælpen var en stor hjælp

Carsten fra Rydningshjælpen overholder samtlige aftaler! Det er sjældent man oplever det.

Vi stod i en meget ulykkelig situation og skulle have ryddet et dødsbo hurtigt. Det klarede Rydningshjælpen fuldstændig som aftalt.

Rydningshjælpen er ikke de billigeste (fik lavere tilbud), men det er ikke værd at spare de penge når Rydningshjælpen er til at stole på. Det giver også ro i maven.

Stor anbefaling herfra.

February 1, 2026

Stor anbefaling!

Jeg har benyttet mig af Rydningshjælpen to gange, og begge gange har jeg været fuldt ud tilfreds. Dels er Carsten og hans folk hurtige, effektive og hjælpsomme, og dels er Carsten et utrolig behageligt menneske, som er med til at det bliver en rigtig rar oplevelse. Jeg kan kun give den største anbefaling 🤗

September 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det var svært da min mor døde

Det var svært da min mor døde. Jeg bor i Jylland og hun boede på Sjælland.

Carsten kom - kiggede rundt - på loft og i skur og kom med et beløb. Han viste stor tålmodighed og empati for min situation.

Min mors andelsbevis var blevet væk og jeg kunne ikke finde det. Carsten fandt det under rydningen :-) Tak for det.

Du får hvad du betaler for - og lidt mere :-)

July 14, 2025

Jeg kan klart anbefale Carsten/Rydningshjælpen

Jeg kan klart anbefale Carsten/Rydningshjælpen. Min mor gik bort, efter tids sygdom og Carsten var reel i vurdering samt forklaring af værdi m.m. Samtidig var det en lettelse, at møde en mand, der gik til opgaven med flid. De varmeste anbefalinger fra...
Natashja Zoey Toft

February 10, 2025

Da min far døde

Da min far døde, fik vi super rådgivning fra Carsten, hvordan vi kunne komme videre med rydning af hans hus, når vi bor i den anden ende af landet. Han hjalp os hele vejen, til en at få styr på det hele.
Kan 100% anbefales

January 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil til en hver tid anbefale…

Jeg vil til en hver tid anbefale rydningshjælpen, da oplevelsen har været over alt forventning. Carsten er både effektiv, tillidsvækkende og overholder både tidsplanen og den aftalte pris. Der er en rigtig god service og opgaven bliver løst ned til mindste detalje
☀️☀️☀️☀️☀️

September 18, 2024

Reply from Rydningshjaelpen

Hej Katja, Det var en fornøjelse af hjælpe dig og din familie med rydningen. Godt nytår, Vh Carsten/Rydningshjælpen

Kan klart anbefales!

Carsten hjalp os med at rydde et større hus, som vi havde købt af en ældre herre, som var flyttet på plejehjem. Der var meget samlet sammen over et langt liv.

Vi valgte at bruge RydningsHjælpen, da vi oplevede at Carsten havde en interesse for opgaven samt stor ekspertise på området. Desuden tilbød han som den eneste at besigtige opgaven inden han kom med en fast pris. Det var meget trygt og præcis hvad vi havde brug for.
Selve opgaven blev løst præcis som aftalt og med en stor grad af fleksibilitet fra Carstens side, som vi fortsat er meget taknemlige for.

Skulle vi gøre det hele igen, er vi ikke i tvivl om at Carsten og RydningsHjælpen ville være de første vi ringede til.

Tak, Carsten!

Dbh. Anders, Regitse og resten af familien i Hornbæk

July 1, 2024

Reply from Rydningshjaelpen

Hej Anders, godt nytår til dig og familien ;-) Tak for den fine anbefaling og glæder mig at i er faldet godt på plads i jeres nye hus. Mange hilsener Carsten/Rydningshjælpen

Meget fin service

Virkelig god oplevelse - Carsten er så organiseret, effektiv og rar.

May 27, 2024

Reply from Rydningshjaelpen

Tak Catherine og godt nytår, glæder mig at du var tilfreds med udførelsen af opgaven :-). Vh Carsten/Rydningshjælpen

Oprydning

Vi har brugt rydningshjælpen, og har været meget glad for oplevelsen. Carsten var meget nem at snakke med og overholdte alle aftaler.

Kan nemt anbefales til andre :-)

December 4, 2024

Reply from Rydningshjaelpen

Tak for de 5 stjerner Nikolai :-)

Rydning af hus…

Rydning af et hus efter svigermor skulle flytte i lejlighed. Virkelig professionel og flinkeste mand hele vejen igennem forløbet og yderst fleksibel ift at få dato for rydning til at passe. Prisen for rydningen var nærmest ubetydelig i forhold til indsatsen. Carsten og Rydningshjælpen får 5 stjerner, mange tak for hjælpen og god behandling.

July 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Efter at have indhentet tilbud på…

Efter at have indhentet tilbud på rydning og rengøring af ældrebolig, accepterede jeg tilbuddet på 16 timer til rydning og 12 timer til rengøring à 300 kr/time + moms
Ved selvsyn ved jeg, at der max blev brugt 12 timer ialt til opgaven, men pyt med det. Det jeg er ked af er, at der ved fraflytningssyn d.d. blev pålagt fraflytter at betale kr 2.600 for manglende/ utilstrækkelig rengøring. Der var slet ikke rengjort emhætte, og bad, karme, paneler samt ovn og komfur var mangelfuldt rengjort.
Jeg kan ikke anbefale at bruge dette firma.
vh. Annie Jespersen

January 3, 2022

Reply from Rydningshjaelpen

Kære Annie. Beklager din oplevelse. Forstår dog ikke helt dine kommentarer idet du selv var forbi midt i vores rengøring og rydning og ved selvsyn at konstatere at det var tæt på umuligt at gøre de nævnte områder rene. Som du selv nævnte "så må han lære at gøre rent"
Glæder mig dog at du var tilfreds med selve rydningen, som jo også er vores speciale :-)

Take a closer look