Fantastisk service fra Sa-Service…
Fantastisk service fra Sa-Service Bornholm.
Vores vaskemaskine brød sammen i udlejningssommerhuset, lige op til en weekend. Mandag blev den nye installeret og monteret.
No history of asking for reviews
Fantastisk service fra Sa-Service Bornholm.
Fantastisk service og sødt personale.
Havde problemer med opvaskemaskinen da den gamle ikke ville mere.
Vi fik sendt en tekniker ud og sagde det ikke kunne svare sig at reparere. Vi ringede til dem og blev vejledt og hjulpet de kom dagen efter og satte en ny op.
Plus vi skulle ikke betale for at få en tekniker ud da man får det i rabat, hvis man handler ny maskine hos dem.
Kan kun anbefale at bruge dem igen.
Vi har været i kontakt med SAJ 3 gange hver gang er en oplevelse hurtige rare og venlige et firma der er vær at anbefale
mvh Anni og Per Huusfelt
Vi ringede tirsdag om vores vaskemaskine var i du. Onsdag middag havde SA service leveret og opsat en ny. Super venlige super service. God pris. Montøren var flink venlig og hurtig. Kan ikke gøres bedre. Tak . Hilsen John, Allinge-Sandvig
Vi har desværre oplevet meget dårlig service med SA service.
Vi blev mødt af meget venligt personale, når vi ringede, men de overholdt ikke de aftaler, vi lavede med dem om at ringe tilbage overhovedet.
Det tog dem over 14 dage at reparere en simpel ting på vores opvaskemaskine.
Vi var pressede af, at maskinen skulle være færdig til vores første turister kom til vores sommerhus, derfor ringede vi ofte for at rykke for status på reparationen.
Fredag 16.30 - hvor turisterne kom lørdag, blev vi dog ringet op af en medarbejder, som fortalte, at maskinen ikke var færdig.
Vi bor ikke på Bornholm - så hvor går man lige hen og finder nogen, der kan gøre noget ved et hul til en vaskemaskine og som kan foretage rengøring efter de håndværkere, der har været i huset for at reparere maskinen, inden lørdag, hvor vores gæster skulle komme.
Efter 16 dage kom anden aktør på banen og det tog dem en halv formiddag at få løst problemet på maskinen.
SA bruger vi ikke en anden gang.
Mindre lokal hvidevarer virksomhed på Bornholm som har taget kampen op med Power og El-Giganten. Enkel hjemmeside og levering som aftalt. Fik ydermere 2 års ekstra reklamationsret med i pakken. Fragtomkostninger var faktisk 0 kr. på mit køb. Kan varmt anbefales til andre .. 😊