Sallingvej Dyreklinik Reviews 41

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Søde, imødekommende for både mennesker og dyr og i tillæg yderst kompetente. Vi kunne ikke bede om et bedre sted til vores hund.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og kompetent dyrlæge. Vi har fået en fast dyrlæge, som altid møder os i klinikken, når det er tid til undersøgelse. Det har givet os en ekstra tryghed, da hun kender vores hund og os. Vi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ødelægger din hund, så den kan komme på medicin. Vi var til års tjek med vores Old English Bulldog- hun fejlede intet da vi kom ind, men var halt, da vi kom hjem! Dyrelægen der havde tilset h... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi var på Sallingvej Dyreklinik i dag, da vores hamster var blevet syg med kort varsel. Vi fik hende undersøgt, og hun måtte desværre aflives. Alt blev klaret med venlighed, medfølelse og yderst pro... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Dygtig og kompetent dyrlæge

Vi har kun oplevet stor tålmodighed og kyndig vejledning fra dyrlægen. Vi er virkelig imponerede over, at hun altid giver sig tid til at besvare spørgsmål, også selvom vi nogle gange har lidt for mange. 🐶🙋‍♀️😅

Vil klart anbefale Sallingvej Dyreklinik til andre.

January 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ødelægger din hund, så den kan komme på medicin

Ødelægger din hund, så den kan komme på medicin.

Dyrelægen der havde tilset hende, forklarede det med at, det skyldtes hundens alder, og at det skulle tackles med en indsprøjtning, hver måned, resten af livet!
Da vi fik en anden dyrelæge til at kigge på det, viste det sig at, hunden intet fejlede!

Løb!!!!!

January 14, 2025

Reply from Sallingvej Dyreklinik

Trods vores forsøg på at være både forstående og imødekommende overfor jer, vil vi selvfølgelig tage stor afstand fra den her anklage, som vi iøvrigt finde både usaglig og urealistisk!
Det har ikke været muligt for os at finde hoved eller hale i de modstridende udmeldinger, som vi har modtaget fra jer i den her situation, hvor I jo både skriftligt og personligt har forsikret os om, at I var meget glade og trygge ved at komme hos os - og at der iøvrigt ikke var foregået en fejlbehandling.
Vi har nu afsluttet samarbejdet med jer, og vi ønsker jer i bund og grund bare det bedste fremover
Mvh Sallingvej Dyreklinik

Rated 5 out of 5 stars

God behandling da vores hamster blev undersøgt og aflivet.

Vi fik hende undersøgt, og hun måtte desværre aflives. Alt blev klaret med venlighed, medfølelse og yderst professionelt, og endda med et efterfølgede opkald med en status.
Vi følte os rigtig god behandlet på trods af den kedelige besked, og kan klart anbefale Sallingvej Dyreklinik til andre.

December 18, 2024

Reply from Sallingvej Dyreklinik

Kære Janus, det betyder meget for os, at I har følt jer i trygge og omsorgsfulde hænder i denne situation. De bedste hilsner fra Sallingvej Dyreklinik

Fantastisk sted

Jeg er førstegangs-hundeejer og nogle gange rammer tvivlen mig, om jeg nu gør det godt nok. Jeg kan derfor have lidt mange spørgsmål, der måske kan virke lidt fjollede - men heldigvis får jeg altid super gode og grundige svar, så jeg går derfra med ro i mit sind og en sikkerhed om, at min Walther er blevet undersøgt grundigt. Især ros til Mette, Rikke og Lærke som er dem, jeg føler mig mest tryg ved at komme hos. Tak for jer og tak for jeres ægte sympati og kærlighed for dyrene.

December 5, 2024

Reply from Sallingvej Dyreklinik

Kære Marianne, hvor er vi bare glade for at kunne skabe gode rammer for dig og Walther. Det er også en fornøjelse fra vores side :-)

Find et andet sted

Gør jeg selv en tjeneste og find et andet sted.
• Hvis man har tid kl.9 regn med 9.15-9.30
• Deres dyrelæge har ingen empati eller situation fornemmelse, var til sundhedstjek med min engelske bulldog, hvor dyrelægen siger vi kan da godt lave en tandrensning, men det bliver da også hans sidste. Hvad er det for noget at sige?
• Kommer med min engelske bulldog som har trukket højre ben op, deres gæt han har bare forstrukket noget, her er noget smertestillende. Hvad var der galt ( overrevet kårsbånd) er desværre endt i aflivning af ham.
Kunne komme med en mage flere ting, men moralen i det her er hold jer væk, og find et andet sted der vil jeres dyr det bedste.

October 10, 2024

Hej Michael,
Først og fremmest er vi meget kede af at høre, at I har måtte sige farvel til ham grundet en skade på korsbåndet. Vi er også meget kede af, at du har oplevet os som uempatiske, og at vi ikke har taget hånd om en halthedsproblematik hos din hund. Vi kan dog ikke genkende et halthedsforløb på klinikken med ham fra vores nylige journaloptegnelser, og du er meget velkommen til at kontakte os på klinikken, så vi kan gennemgå forløbet sammen og forstå din frustration.
På klinikken bestræber vi os altid på at give en omsorgsfuld behandling, og vi går meget op i at informere om forskellige anbefalinger i forbindelse med behandlingsmuligheder. Dette har du også haft kendskab til med dine hunde, og derfor er vi lidt chokerede over denne beskrivelse af os.
Vi beklager, hvis du har oplevet ekstremt ventetid i klinikken - det kan desværre ikke altid undgåes i mindre grad i vores virke, selv om vi gør vores bedste. En tidsplan kan være følsom i forhold til vores dedikation til kæledyr og ejere. Dog har vi ikke behandlingstider kl. 9.00, hvor vi har stuegang, og har du ventet i dette tidsrum er vi kede af en eventuel misforståelse i forhold til din booking.

Du er meget velkommen til at kontakte os på klinikken til en samtale med den dyrlæge, som sidst har haft dine hunde til undersøgelse, så vi kan få snakket de situationer igennem, som frustrerer dig.
Igen sender vi vores kondolencer!

Sallingvej Dyreklinik

Sallingvej Dyreklinik gør det

Sallingvej Dyreklinik gør det, de andre ikke gør. De er meget søde og empatiske. Min lille hvalp Felix skulle opereres og de brugte tid på at forklare. De skrev til mig, da operationen var færdig, at alt gik godt og det betyder meget. De er altid søde og meget imødekommende både imod min lille Felix, men også mod mig. Folk der kommer med sine dyr her, virker glade og trygge. De kan navne på de dyr der kommer ind og de tager tid til at sige god dag, så man føler sig meget velkommen.
Vi er så glade for stedet og deres meget søde, dygtige og omsorgsfulde medarbejder

March 8, 2024

Vi er meget glade for Salling Dyreklinik

Vi fik anbefalet stedet af nogle venner og vi har kun haft gode oplevelser. Da vores lille hund blev syg og vi måtte sige farvel. Der brugte de tid på at forklare om forløbet og da tiden kom fik vi tid og lov til at sige farvel på en fin måde. Det betød meget for vores familie, at kunne sige farvel på en god måde.
Senere kom vi tilbage med vores lille hvalp og altid utrolige søde, venlige og dygtige medarbejder hos Salling dyreklinik. Mange tak

October 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Sikken en lettelse at komme med min…

Sikken en lettelse at komme med min ældre hankat på 14 år og få fundet ud af at han nok har slidgigt. Jeg tror at han har haft smerter uden at jeg har været klar over det. Meget kompetent og venlig og hjælpsom personale fra dyrlæge og til ekspedition.

September 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min labrador blev pludselig meget syg

Min labrador blev pludselig meget syg, hvor hun hævede voldsom op ved bryster og det ene ben. Jeg kunne desværre ikke få en tid hos Mette så jeg fik tid hos husum dyreklinik. Her fik vi at vide, at vores hund havde en kræft tumor i boldbanen og det havde bredt sig i vævet. Vi kunne få vores labrador hjem på smertestillende og sige farvel. Det syntes jeg lød meget mærkeligt, så jeg ringede til Mette for at få hendes mening. For at gøre historien kort, så lever min hund i bedste velgående da det viste sig at hun nok var blevet stukket af en bi og fik en voldsom reaktion. Jeg skal ALDRIG bruge andre dyrelæger end Sallingevej dyreklinik. Så får jeg akut brug for hjælp igen, så er det dyrehospitalet end husum dyreklinik
Så jeg kan kun varmt anbefale denne klinik. 1000 tak fordi i redde min dejlig hund ❤️

July 24, 2023

5 stjernet behandling af min kat

Jeg vil altid anbefale jer til alle i mit område. I er dygtige, omsorgsfulde (både over for mig og især min kat), I er effektive og tager jer tid til mine spørgsmål. Der er ingen tvivl om at omhu og tryghed er en kerneværdi hos jer, og jeg er 100% tryg ved den hjælp som min gamle norske skovkat får hos jer. Hun har i dag fået renset tænder hos jer, og jeg blev forklaret fra A til Z, så jeg var tryg ved at gå fra hende, da hun sov. Jeg har fået en glad, kærlig og sulten kat hjem, som ikke er bange eller virker smertepåvirket. I har undersøgt hende fuld igennem, og jeg har ro i sjælen over, at jeg altid kan ringe til jer, og især at I kender kattens navn, det giver en rigtig god kundeoplevelse.
Tak fra en hys katte-ejer ❤️

October 18, 2021

Kære Heidi
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Du har gjort os så stolte af teamet på klinikken og vi har læst din anmeldelse højt og rost alle de medarbejdere du har været i kontakt med. Det er præcis sådan en klinik vi stræber efter at vi skal være, med omsorg og faglighed hånd i hånd. Mvh Louise og Mette- indehavere af Sallingvej Dyreklinik

Sthur sthur 5 tal!

Vi bruger i vores familie, Sallingvej Dyreklinik til vores EB, vi har alle tre været utroligt glade for den service vi har modtaget. Specielt den tykke firbenede, jeg ved ikke om det er godbidderne eller personalet - Muligvis en kombination.

Vi føler os trygge og i gode hænder når vi kommer, og til trods for at vi til tider oplever lidt ventetid ved aftaler, så er vi ganske tilfredse.
Ventetid er som oftest grundet akutte operationer eller undersøgelser - Hvilket vi ser som værende ganske betryggende når man lige reflekterer over det.
Vi føler det er trygt at vi har med en dyrelæge som ikke skeler til tiden - Men derimod vælger at sætte alt andet til side for at sørge for dyrets ve og vel - En dyrlæge som ikke forlader sig på minuttyranni og som rent faktisk giver dyret den opmærksomhed som det har brug for.
Derfor har vi når vi går, heller ikke oplevelsen af at vi har spildt vores tid - Tværtimod, så føler vi at vi dårligt kunne finde et bedre sted at gå hen når vi skal have vores prut'kanon til dyrlægen.

October 12, 2021

Reply from Sallingvej Dyreklinik

Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi nyder også at have besøg af den tykke firbenede :-)

Rated 5 out of 5 stars

JEG KAN KUN GIVE MINE VARMESTE…

JEG KAN KUN GIVE MINE VARMESTE ANBEFALINGER til Sallingvej Dyreklinik. Der er superservice på selve klinikken, kompetente og ansvarlige dyrlæger i huset, og altid en god dialog til stede, når man henvender sig telefonisk. Vores elskede engelske bulldog har fået den fineste behandling - hver gang - og der har altid været en god opfølgning på svære behandlinger af f.eks. problematiske øjne eller allergi-behandlinger. Dette lige fra selve dyrlægebehandlingen, til at finde den rette medicin, toppet med fantastiske råd og vejledninger om kost og allergivenlige godbidder. Vi er svært tilfredse, og kan kun give anbefalingen videre, om, at det er yderst trygt at sende sine kære kæledyr i armene på det profesionelle personale hos denne kompetente dyreklinik. Tak for jer!

August 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan IKKE anbefale dette sted

Jeg har forleden haft den mest oprørte oplevelse i denne klinik.
Jeg kan kun bede folk om at holde deres dyr væk fra disse mennesker.
Find et andet sted.

July 27, 2021

Reply from Sallingvej Dyreklinik

Hej Sanne. Jeg kan ikke genkende dit navn eller huske dit kæledyr i klinikken? Skriv gerne hvad din oplevelse har været, vi vil meget gerne have din feedback så vi kan forstå hvad der har oprørt dig. Jeg har taget kontakt til Trustpilot for at få dine kontaktdetaljer så jeg kan gennemgå din journal og skrive til dig. Mvh Louise Mulvad

Rated 1 out of 5 stars

Er hverken tilfreds med servicen eller…

Er hverken tilfreds med servicen eller behandling af min kat. Kommer ind med meget gammel hankat, som halter.
Der er ventetid og jeg tænker okay det er dyr vi har med at gøre, jeg venter bare lidt, mens min stakkels kat sidder i sit bur og bliver mere og mere bange. I ventehallen er der en masse mennesker der render rundt, og jeg tænker hvorfor render de rundt mens jeg sidder her og venter. To gange får jeg kontakt til noget personale der hastigt lover at finde ud af noget. (To personaler fordi den første aldrig kom tilbage med et svar) Efter 45 min OVER min aftalte tid får jeg endelig at vide at der er gang i en operation. Okay. Men kunne jeg have fået det at vide med det samme så jeg SELV kunne tage stilling til om jeg ville vente. Det er mangel på respekt for andre menneskers tid.
Kattens hjerte banker hurtigt (ja han er meget bange for at være til dyrlægen). Dyrlægen anbefaler en scanning af hjertet til 4500 kr. Samt anbefaler at hive alle dårlige tænder ud til mellem 1200-2400 PR: TAND!! oveni hvad en operation ellers koster. Jeg får aldrig svar på det haltende ben som var det jeg kom for. Det virker som om de kun vil hive penge ud af folk. Må derfor punge ud til endnu en dyrlæge et ANDET STED for at få svar.
Jeg får noget nyt mad med hjem som min kat får tyndskid af. Jeg har fået at vide at jeg kan bytte den hvis min kat ikke kan lide det (smagsgaranti). Da jeg så kommer får at bytte det, får jeg at vide at det kan jeg ikke!!!!!!!! WHAT..
Jeg er så utilfreds med det sted.
Det her sted tænker kun på PENGE og ikke service, dig eller dit dyr. Hold dig væk!!

Hvad bilder du dig ind at skrive sådan til mig. Bare det at du skriver sådan til mig viser at du ikke kan lide mennesker eller dyr. Du forstår da slet, slet ikke min situation tydeligvis så sig venligst ikke det! Du kan da på ingen måde udtale dig om mine følelser, det er da så nedladende tale! Fejlen er jeres og I vil ikke yde en god service til jeres kunder. Tværtimod er jeg blevet mødt med grådighed, forkert information, respektløshed og nedladende opførsel. Det krænker min retfærdighedssans på det groveste. Jeg tolererer ikke krænkende opførsel. Ud fra andre anmeldelser ser det ud til at jeg ikke er den eneste der er utilfreds. Jeg SAGDE at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse, det er vel næppe en trussel men blot en konstatering. Desuden er der vist ytringsfrihed i Danmark. Jeg tolererer ikke at blive truet til at holde kæft. Men I er jo også ligeglad med dårlige anmeldelser ellers ville I vel gøre en indsats for at komme kunden i møde og give kunden en god oplevelse. Jeg har fået noget info som ikke gælder når jeg kommer og klager. Der er JERES fejl og ikke min. I må tage fejlen på jer! At "min opførsel ikke får konsekvenser" (er det en trussel?) det håber jeg da til gengæld at jeres opførsel gør. At skrive sådan et svar til mig giver da ikke et bedre billede af dig og dit sted. (Men det er jo nok heller ikke et svar til mig i virkeligheden men mere et forsøg på et forsvar af dig selv - igen du tænker kun på dig selv.) Du ligefrem udstiller din grådighed og manglende fleksibilitet. Du siger jeg er i min gode ret til at skrive en dårlig anmeldelse, men alligevel skriver du til mig her og prøver at forsvare dig og i processen sviner du mig til. Flot! Kan se på de svar du har skrevet til andre dårlige anmeldelser at du virkelig bare prøver at udstille den der klager. Det virker så falskt. Bare det at du føler trang til at forsvare dig viser mig at du har lidt dårlig smag i munden over din opførsel.
I formåede ikke at forklare mig min kats problemer, nej, det er også svært til den tarif. Meget lidt kompetent har du lige afsløret.
Desuden fik jeg sød og kompetent hjælp et andet sted med dyret i fokus og ikke pengene.
Jeg er i min gode ret til at fortælle ALLE OG ENHVER der har dyr om at holde dem langt væk fra jer!
I slår dyr ihjel og giver folk problemer med deres sultne dyr. Skam jer!

July 27, 2021

Reply from Sallingvej Dyreklinik

Kære Julie. Du er meget vred. Det var du også da du kom forbi klinikken og optrådte truende overfor personalet. Du lavede hærværk i forretningen. da vi ikke kunne bytte det foder din kat havde spist 1,5 kg af ud af 4 til en ny sæk. Også selvom vi tilbød at sende det til Royal Canin og forsøge om de ville godtage posen som smagsgaranti alligevel. Vi foretager ikke hjerteskanning her på klinikken og ringede derfor som en ekstra service for dig til et dyrehospital og oplyste dig deres pris for at lave skanningen- det er ikke en regning der hører til hos os. Din kat har brug for at blive undersøgt for sine symptomer, i den sammenhæng er haltheden ikke din kats primære problem. Det formåede vi ikke at forklare dig tilstrækkeligt lyder det til. Du truede allerede med dårlige anmeldelser da du var i klinikken, men her på Sallingvej dyreklinik ønsker vi at tilbyde dit dyr din bedst mulige behandling, men vi tolererer ikke trusler og hærværk. Vi håber at du finder god og kompetent hjælp et andet sted og har valgt ikke at lade din opførsel få yderligere konsekvenser i dag, vi forstår at du står i en frustrerende og bekymrende situation med din kat. Hilsen Dyrlæge Louise Mulvad- indehaver af Sallingvej dyreklinik.

Rated 5 out of 5 stars

Sallingvej Dyreklinik og særligt…

Sallingvej Dyreklinik og særligt dyrelæge Tine Nielsen gav min staffy Bertha og jeg den bedste oplevelse, trods en kompliceret situation. Hele situationen blev håndteret på en meget professionelt og omsorgsfuld måde, og vi er evige taknemmelige for at have valgt netop denne dyreklinik. Kan klart anbefales!

May 5, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk behandling af vores boxer…

Fantastisk behandling af vores boxer hund Ruffe da han skulle have sit øje opereret af Louise (meget vellykket) og et år efter ekstremt personligt, kærlig og betrykkendende "hjælp" til aflivning af ham da han simpelthen blev for syg pga andre årsager. 1000 tak🥰 til Henrik og klinikkens personale

March 11, 2021

Take a closer look