Salon Diamant Reviews 19

3-star
2-star
1-star

Bedste frisør

Det er den bedste frisør, jeg nogensinde har haft – ingen klipper bedre! Jeg kan varmt anbefale denne frisør. 🔥💨

June 27, 2025

Rigtig god service

Rigtig god service! Bedste og sødeste frisør! Har altid en god oplevelse, når jeg bliver klippet hos Salon Diamant!

January 11, 2024

Væreste kvinde frisør.

Væreste kvinde frisør.. min datter var der for at få klippet sit hår. For det første har hun klippet helt forkert og så ville hun have 375kr uden at hun ville tørre hendes hår. Hun sagde det koster extra. Jeg har aldrig set mit datter såå nede. Hun kommer aldrig mere til hende igen. Det var første og sidste gang.

December 5, 2022

Super god frisør

Super god frisør. Har været fast kunde i flere år og har kun været succesoplevelser. Sød og dygtig frisør, som kan anbefales til alle

January 4, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig frisør som aldrig får lov…

Rigtig dårlig frisør som aldrig får lov til at røre mit hår igen. Jeg skulle kun have klippet spidser og tyndet mit hår ud, men kommer hjem med en frisure hvor jeg mangler halvdelen af mit hår midt på ryggen efter udtyndning samt det pisse skævt... Jeg er rigtig skuffet over hendes arbejde og reaktion og derfor vil jeg aldrig anbefalde hende til nogle.

November 4, 2020

Helt perfekt!!!

Jeg er meget glad og tilfreds med min klipning. Frisøren var dygtig, opmærksom og virkelig lydhør over for hvilken frisure, jeg ønskede.
Jeg vil helt klart anbefale Frisør Diamant - her er man i sikre hænder - og jeg vil med garanti komme igen!

September 10, 2020

VÆRSTE OPLEVELSE I MIT LIV

VÆRSTE OPLEVELSE I MIT LIV, spørger om de kan lave en fade og får klar besked på at ja det kan de men manden som klippede mig og ejer butikken, klipper som om han intet kendskab har til at være frisør!! Og du får ikke pengene tilbage efter sådan en omgang skrald klipning, hellere smide dine penge ud og klip dig skaldet!!!

July 31, 2020

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale, at få ordnet sit hår hos Salon Diamant i Søborg.

Neelab er en rigtig dygtig frisør, som giver sig tid til sine kunder.
Hos Salon Diamant der får du, altid en god service når man sidder i frisør stolen. Hun klipper godt og har forstand på at farve hår. Skal du have ordnet dine bryn, er du også i trykke hænder der.

Salon Diamant har nogle gode priser. De produkter som hun sælge, det er til virkelig gode priser.
Derfor får Salon Diamant 5***** af mig.

Ses snart igen.
Hilsen Karin

April 15, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Begge min piger har fået piercet deres…

Begge min piger har fået piercet deres øre og jeg har selv fået piercing i næsen i salon diamant. Mine piger og jeg har været super tilfreds med behandlingen og vejledningen om hygiejne. Hun er super omhyggelig og ren. Derudover er de dygtig til at klippe og farve hår. Jeg har været fast og tilfreds kunde siden de åbnede. Har fået farvet håret og fået sat
extensions på for 14 dage siden og vild glad for resultatet. Vil helt klart anbefale at man får både piercing og farvet hår hos dem.

March 28, 2019
Rated 1 out of 5 stars

De ved ikke hvad de laver når de piercer.

Det er et fint sted, ja. Men aldrig, ALDRIG nogensinde skal du blive piercet dernede. De brugte de der pistoler til at pierce mig i toppen af mit øre, altså gennem brusken. Det kostede mig 500-600 kr? Og jeg var nød til at tage dem ud fordi at det bare ikke helede ordenligt, fik også dem komplet forkerte instruktion til at hjælpe med at hele, metoden holdt bare såret åbent, hvilket ledte til infektion. Lang historie kort, du skal IKKE pierces dernede, og de burde ikke pierce hvis de ikke ved hvad de laver. Brusken skal ALTID pierces med en nål. ALDRIG med en pistol.

March 2, 2019
Rated 1 out of 5 stars

0 stjerner — Forfærdelig grim klipning, fik ikke hvad jeg bad om. Det er super skævt og på ingen måde samme længde. Kommer aldrig der igen, første og sidste gang.
Kan på ingen måde anbefaledes.

October 19, 2018

Super grimt klippet

Mit frisyre er helt ødelagt efter en klipning hos salondiamant. Jeg har været hos en anden frisør dagen derpå for at få det rettet, men desværre kunne det ikke rettes helt op, da salondiamant har klippet alt for meget af, så det nu er helt skævt.
Jeg bliver aldrig klippet her igen. Man får heller ikke en kvittering, hvis man betaler kontant.
For ca. 300 kr. havde jeg forventet en klipning på mere end 10 min.

November 21, 2015

Is this your company?