Salon M. Greisen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fornøjelsen af, igennem flere år, at få klippet og stylet mit hår hos Merete og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra det øjeblik, jeg trådte ind i salonen, blev jeg mødt med en ve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Merete var super dygtig til at klippe og farve mit hår nøjagtigt som jeg havde forestillet mig og forsøgt at forklare. Jeg fin både sparring, guidning og gode råd med på vejen. Mine bedste anbefaling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er kommet hos Merete gennem mange år. Altid solidt og godt håndværk. Ud over at være dygtig til sit fag, har Merete et særdeles venligt og serviceminded væsen. Kun positivt input fra Herren her.

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig velkommen og får super behandling både fagligt og menneskeligt - og så overholder hun altid tiden. Har med stor tilfredshed været kunde hos Merete i flere år.

1. Hair Salon
  2. Hairdresser

Written by the company

Velkommen til Salon M. Greisen. Salon M. Greisen er en privat frisørsalon beliggende i Seest, kun 10 minutters gang fra Kolding Midtby. Jeg elsker alt ved mit arbejde og prioriterer at hygge om kunderne, så du ikke kun får en flot frisure, men også en god oplevelse. Det er meget vigtigt for mig, at det er dig, der er i centrum, og at du får en god oplevelse. Derfor fokuserer jeg meget på at lytte, men samtidig på at give gode råd og nye ideer. Jeg vil gøre alt for at imødekomme dine forventninger. Hvis der ikke er nogen tider, der passer dig, er du velkommen til at kontakte mig på 23469643, så vi sammen kan finde en tid, der passer dig. Adresse: Karen Blixens Vej 18, 6000 Kolding.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Jeg kan anbefalede Merete

Jeg kan kun anbefalede Merete! Virkelig dygtig og flot arbejde. Jeg får klip & striber og har gjort de sidste mange år, så kæmpe anbefalding! Sød pige og stille og rolig ved og omkring håret.

May 27, 2025

Reply from Salon M. Greisen

Mange tak Clara for din anmeldelse og de fine ord. Det betyder meget for mig🙏

Hyggelig salon

Hyggelig salon, altid god stemning

March 17, 2025

Reply from Salon M. Greisen

Tak Karla fordi du har taget dig tid til at anmelde mig🤩🙏

Udsøgt behandling

Jeg har idag været hos Merete for anden gang. Mit hår sidder bare og det gjorde det også 1. gang. Jeg er mega glad for t jeg har fundet denne søde og dygtige frisør

November 28, 2024

Reply from Salon M. Greisen

Tak for din anmeldelse på Trustpilot!
Jeg sætter vi stor pris på din feedback. Din oplevelse betyder meget for mig , og jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen.

Super tilfreds

Jeg har kun fået ordnet hår ved Merete 4gange og er super tilfreds. Hun har bare såååå meget styr på hendes saks og har selv gode ideer til ny frisure. Og så er hun også så nem at snakke med. I kan rolig lægge hoved til Meretes saks

November 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dygtig, grundig og imødekommende frisør

Jeg fin både sparring, guidning og gode råd med på vejen. Mine bedste anbefalingerne skal hun have med!

November 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har idag fået lavet lyse striber

Har idag fået lavet lyse striber, blevet klippet, fået farvet og vokset bryn og jeg er kæmpe glad for det 😍 Det er bare blevet SÅ godt 😍 Merete er super sød og virkelig dygtig 🤩 jeg kommer helt sikkert tilbage igen næste gang mit hår skal ordnes 😍

October 30, 2024

Take a closer look